Betrouwbaar adres en goede kwaliteit
Hi Hans, wat superfijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, dankjewel voor de perfecte 10! Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben je op zoek naar bijzondere sieraden dan heb je hier keus genoeg. Heb je vraag of contact dat gaat altijd erg snel. Ik ben een fan!
Hi Anneke, wat superfijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, dankjewel voor de perfecte 10! Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Meerdere malen Leelavadee sieraden gekocht, zowel voor mezelf als voor mijn dierbaren. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de sieraden en de dienstverlening van het bedrijf. Zeker een aanrader!
Hi Iustina, wat superfijn om te horen dat je helemaal tevreden bent en dat we je inmiddels tot een van onze vaste klanten mogen rekenen, dankjewel voor de perfecte 10! Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede website en komt belofte van snelle levering na. Precies zo als je het graag wilt.
Hi Joke, wat superfijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, dankjewel voor de perfecte 10! Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Super mooie ringen besteld en zelfs in de kerst/lockdown chaos zijn ze snel geleverd! Mooi verpakt ook!
Hi Vivian, wat superfijn om te horen dat je je pakketje snel hebt ontvangen en helemaal tevreden bent, dankjewel voor de perfecte 10! Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke site
Hi Rob, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede artikelen, goede en snelle service. Veel nazorg na plaatsing van de bestelling.
Hi JD, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Geen klachten: alles naar wens
Hi Ralf, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn te horen dat alles naar wens is geweest. We zien je graag terug op onze website. Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Fijne juweeltjes in een leuke verpakking
Hi Ellen, dank voor je beoordeling. Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie armband gekocht ,supersnel geleverd ,heel blij mee
Hi Joyce, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe armband! Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Vandaag mijn ring ontvangen. Prachtig! In een mooi doosje geleverd en in drukke kerstperiode snel geleverd! Mijn kortingscode kreeg ik niet voor elkaar tijdens het bestellen maar na gemaild te hebben wilden ze me alsnog het kortingsbedrag terugbetalen. Wat een vriendelijke service!
Hi Roos, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Ondanks de maatregelen wensen we je fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Volgende dag in huis super snelle levering ga zo door
Hi Siemkje, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Goed te horen dat je pakketje ondanks de enorme drukte toch al de volgende dag is bezorgd door PostNL. We zien je graag terug op onze website. We wensen je ondanks de maatregelen toch fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Helaas door de drukte iets te laat ontvangen maar het artikel is precies volgens verwachting
Prachtige ring snel verzonden aardig contact Kortom een dikke 10!!
Hi Jolien, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ring! We zien je graag terug op onze website. We wensen je ondanks de maatregelen toch fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Netjes verpakt met een persoonlijke kaart. Vertrouwd gevoel
Hi Marcel, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. We wensen je ondanks de maatregelen toch fijne kerstdagen en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring, die me helaas niet paste. Snel geleverd en mooi verpakt
Hi Michiel, super bedankt voor de mooie 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Ondanks de maatregelen toch fijne kerstdagen gewenst en wellicht tot ziens in 2021. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn eerste ervaring met deze sieraden webshop is goed bevallen. Toch nog m’n kerst cadeaus kunnen scoren en nog super leuk ingepakt ook. Ga zo door Leelavadee...Ik ben fan!
Hi Janine, super bedankt voor de prachtige 10. Wat leuk dat je je kerstcadeautjes bij ons hebt kunnen scoren. Zo wordt kerst, ondanks de corona maatregelen, toch nog leuk..! Fijne kerstdagen gewenst en alle goeds voor 2021, blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd ondanks deze drukke piekperiode. Daarnaast heet deze shop een lekker breed assortiment. De door mij gekochte edelsteen oorbellen zijn mooier dan op de foto’s. Je wordt alleen wel een beetje hebberig van al dat moois :-)
Hi Berdien, wat een mooie review heb je geschreven, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. En super te horen dat je de oorbellen in het echt nog mooier vond. Bedankt voor de perfecte 10! We wensen je veel plezier met je oorbellen, zo wordt kerst dit jaar toch nog leuk... Blijf gezond! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel opgepakt
Hi C. J. Wat jammer dat PostNL het pakketje nog niet heeft bezorgd. Het is de drukste tijd van het jaar met ook nog eens verscherpte corona maatregelen waardoor het online extra extra druk is dit jaar. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de bezorging. Wij hebben je pakketje maandag verzonden en op de track en trace van PostNL zien we dat het pakketje inderdaad langer onderweg is door de drukte bij PostNL. We horen graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Nog niks ontvangen 13-12-2020 besteld. Vandaag 17 December E mail [email protected] Kan nog geen beoordeling geven
Oorbellen en armband zijn echt wonderschoon, oorbellen krijg ik zelf niet door mijn oor zo klein, mijn dochter heeft ze bij mij ingedaan.mijnboorlellen zijn schijnbaar dikker dan normaal. Armband had ik twee maten groter dan gemeten cm. Maar zou toch nog een cm. groter mogen. Gemeten, mijn pols is 19 cm. Heb 21 besteld. Maar de sieraden zijn echt wonderschoon
Hi Gerda, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,7. Jij geeft een 8. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Bij oorbellen proberen we altijd de afmeting erbij te zetten. Het zijn inderdaad hele kleine Bali hoop oorbelletjes die je hebt besteld. (9,5 mm) Misschien is dit wat lastig in te schatten geweest? De armband die je hebt besteld is een Bali bangle armband, 1 maat, met een diameter van 6 cm. Als de armband te klein is kan hij uiteraard altijd geruild of retour. Heb je al contact met ons opgenomen hierover? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service!!
Hi Yolande, dankjewel voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,7. Daar doen we hard ons best voor en zijn we natuurlijk ook wel een beetje trots op. Jij geeft een 8, dat geeft aan dat je niet helemaal tevreden bent geweest. Kun je aangeven wat wij volgens jou nog kunnen verbeteren? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service!!
Pakketje snel ontvangen en netjes verpakt.
Hi Laura, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, fijn dat je je pakketje snel hebt ontvangen ondanks de drukte bij postNL. Super bedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Een puntje van kritiek, stop alvast retourpapier bij de bestelling, niet iedereen heeft printer etc, het is nu erg omslachtig !!!
Hi Em, dank voor je review. We voegen geen retourformulier toe omdat 96% van dit papier direct in de prullenbak terecht zou komen. Dat is kostbaar en milieubelastend. Behoor je tot de 4% die toch iets wil retourneren dan kun je het formulier op de website vinden. En heb je geen printer dan is dat helemaal geen probleem, een handgeschreven briefje of een berichtje of telefoontje aan ons is voldoende om dit 'probleem' te omzeilen. Wellicht geeft dit je inzicht wat de reden hiervoor is. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben in november 50 jaar geworden. Voor mijn liefdevolle moeder en voor mijzelf dezelfde ring gekocht. Snel en keurig geleverd.