zeer vlotte verzending en correcte levering

Betrouwbaar adres en goede kwaliteit

Schitterende sieraden en snelle levering

Ben je op zoek naar bijzondere sieraden dan heb je hier keus genoeg. Heb je vraag of contact dat gaat altijd erg snel. Ik ben een fan!

Mooie sieraden voor een redelijke prijs

Meerdere malen Leelavadee sieraden gekocht, zowel voor mezelf als voor mijn dierbaren. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de sieraden en de dienstverlening van het bedrijf. Zeker een aanrader!

Snel en duidelijk

Goede website en komt belofte van snelle levering na. Precies zo als je het graag wilt.

Top producten met snelle levering!

Super mooie ringen besteld en zelfs in de kerst/lockdown chaos zijn ze snel geleverd! Mooi verpakt ook!

Keurig en snelle levering TOP

Leuke site

Goede artikelen, goede en snelle service. Veel nazorg na plaatsing van de bestelling.

Geen klachten: alles naar wens

Een klein juweeltje aan mezelf

Fijne juweeltjes in een leuke verpakking

Mooie armband

Mooie armband gekocht ,supersnel geleverd ,heel blij mee

Mooie sieraden, goede vriendelijke service

Vandaag mijn ring ontvangen. Prachtig! In een mooi doosje geleverd en in drukke kerstperiode snel geleverd! Mijn kortingscode kreeg ik niet voor elkaar tijdens het bestellen maar na gemaild te hebben wilden ze me alsnog het kortingsbedrag terugbetalen. Wat een vriendelijke service!

Volgende dag in huis super snelle levering ga zo door

Helaas door de drukte iets te laat ontvangen maar het artikel is precies volgens verwachting

Prachtige ring snel verzonden aardig contact Kortom een dikke 10!!

Netjes en snel geleverd

Snelle levering. Netjes verpakt met een persoonlijke kaart. Vertrouwd gevoel

Snelle levering, mooi verpakt

Mooie ring, die me helaas niet paste. Snel geleverd en mooi verpakt

Mooie sieraden en leuk ingepakt

Mijn eerste ervaring met deze sieraden webshop is goed bevallen. Toch nog m’n kerst cadeaus kunnen scoren en nog super leuk ingepakt ook. Ga zo door Leelavadee...Ik ben fan!

Helemaal top

Snel geleverd ondanks deze drukke piekperiode. Daarnaast heet deze shop een lekker breed assortiment. De door mij gekochte edelsteen oorbellen zijn mooier dan op de foto’s. Je wordt alleen wel een beetje hebberig van al dat moois :-)

Snel opgepakt

Oorringen en armband krab aan de maat

Oorbellen en armband zijn echt wonderschoon, oorbellen krijg ik zelf niet door mijn oor zo klein, mijn dochter heeft ze bij mij ingedaan.mijnboorlellen zijn schijnbaar dikker dan normaal. Armband had ik twee maten groter dan gemeten cm. Maar zou toch nog een cm. groter mogen. Gemeten, mijn pols is 19 cm. Heb 21 besteld. Maar de sieraden zijn echt wonderschoon

Prima!!!

Goede service!!

Prima service!

Pakketje snel ontvangen en netjes verpakt.

Prima, bezorging snel na bestelling!

Een puntje van kritiek, stop alvast retourpapier bij de bestelling, niet iedereen heeft printer etc, het is nu erg omslachtig !!!

Moeder en dochter zelfde ring.

Ben in november 50 jaar geworden. Voor mijn liefdevolle moeder en voor mijzelf dezelfde ring gekocht. Snel en keurig geleverd.