Ik heb een paar mooie earhoops gekocht en ze zijn super mooi! Ik had ook even contact gehad met het klantencentrum en daar hebben ze me heel snel geholpen en waren ze super vriendelijk en dat is zeer prettig! Ik ga zékér nog meer leuke dingetjes bestellen op deze site. Bedankt!
Hi Axelle, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Goed te horen dat we je vast wel weer terug gaan zien in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige oorbellen met Maansteen ontvangen en ik vind ze echt heeeeel erg mooi. Ook snel in huis. En een leuk kaartje met een gelukspoppetje, heel schattig.
Hi Christa, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je mooie maansteen oorbellen. Groetjes Leelavadee Jewelry
tevreden !
Hi Dominique, super bedankt voor de bijna perfecte 9, wat fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sierraden bij Leelavadee en zo leuk ingepakt voor de feestdagen. Ondanks de drukte bij post.nl had ik de producten snel binnen.
Hi Karina, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Fijn dat het pakketje snel bij je bezorgd is. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben tevreden met de snelle en accurate levering in deze drukke feestmaand. De bestelde oorbellen voldoen aan m'n verwachting, ze zijn prachtig.
Hi Inge, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe oorbellen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Geheel mooi ingepakt; ziet er erg verzorgd uit. Echt een kadootje om te krijgen.....
Hi Ineke, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi sieraden, snelle levering en allemaal als gewenst gegaan
Hi Silvia, super bedankt voor de bijna perfecte 9, wat fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
De bestelling werd razendsnel geleverd en was keurig verpakt. Top service!
Hi Cynthia, super bedankt voor de positieve beoordeling met een perfecte 10! We zijn altijd blij als onze klanten 100% tevreden zijn. Leelavadee Jewelry
gemakkelijk winkelen
Snelle levering. Mooie armband.
Mijn sieraden is super mooi en ook van goede kwaliteit. Heb ook sieraden gekocht van een jaar geleden en die zijn nog steeds super mooi!
Hi Lynn, super bedankt voor de positieve beoordeling met een perfecte 10! We zijn altijd blij als onze klanten 100% tevreden zijn. Leelavadee Jewelry
Met Black Friday besteld en zaterdag ontvangen! Chapeau!
Hi Zoë, dankjewel voor je positieve beoordeling met een prachtige 10! Fijn te horen dat je je pakketje snel hebt ontvangen en helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Alles liep snel en perfect, mooie ring ontvangen. Dankjewel.
Hi Margarita, dankjewel voor je positieve beoordeling met een perfecte 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Geweldig, snelle ontvangst.
Hi Rina, dankjewel voor je positieve beoordeling met een prachtige 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
quick deliver and good quality.
Snelle levering. Mooie producten, ruime keuze uit mooie sieraden. De verpakking zelf is persoonlijk, dat maakt het extra leuk
Hi Sophie, dankjewel voor je positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi produkt en goede snelle levering kan ik aanbevelen !
De sieraden voldoen helemaal aan mijn verwachting en de levering is vlot.
Hi Emmy, dank voor je positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en zorgvuldige vriendelijke bestelling gehad met een personal touch..
Hi MW, super bedankt voor de prachtige review, dankjewel voor de perfecte 10, we zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het zijn sieraden die ik mooi vind.
Hi A, dank voor je positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry.
Hi Ingrid, super bedankt voor de prachtige 10! Fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super mooie ring en snel geleverd. Zeer netjes! en blij mee
Hi Anita, bedankt voor je review. Veel plezier met je ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Super mooie ring en snel geleverd. Zeer netjes! en blij mee
Hi Anita, bedankt voor je review. Kun je aangeven wat we volgens jou nog kunnen verbeteren? We horen het graag. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service, snelle levering, mooi ingepakt en lief dat je naam er op staat maakt het persoonlijker en natuurlijke mooie sieraden! Bedankt.
Hi Marcha, super bedankt voor de perfecte 10 en fijn te horen dat je het kaartje leuk vond :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb al meerdere keren bij Leelavadee besteld en alle bestelde sieraden zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Levering is zeer snel en de service is top! Zo ben ik een keer vergeten de kortingscode in te voeren en kreeg het alsnog automatisch teruggestort (zonder dat ik het had gemeld). Sieraden worden heel mooi verpakt en zijn precies zo als op de foto op de website. Mijn zoon heeft deze site intussen ook gevonden en is super blij met zijn heren armband!
Hi Heidi, wat een mooie positieve review heb je geschreven, super bedankt voor de perfecte 10. En wat leuk om te horen dat onze webshop zowel door dames als heren wordt gewaardeerd! Groetjes Leelavadee Jewelry
Aanvulling: de afmetingen staan er idd. bij, mijn fout, zoals ook rekening mee gehouden in mijn eerdere beoordeling, en ik heb u aanbevolen, maar, het zou misschien ook beter zijn, omdat je foto's altijd als eerste ziet, de foto's te voorzien van 'n opmerking in de trend van: 'verhouding afmeting earcuffs op de foto komt niet helemaal overeen tot de werkelijkheid', want, eerlijk is eerlijk, de afbeeldingen zijn zodanig gemodificeerd, omdàt ze zo klein zijn, dat ze tòch iets groter lijken. Ik heb earcuffs gekocht, en die bleken piepklein te zijn. Op de foto's lijken ze groter, maar als je ze in doet, zie je ze bijna niet, terwijl ze zo mooi zijn. Ik heb niet gekeken naar de afmeting, als die er al bijstond, en dan zou ik mezelf moeten verwijten. In elk geval jammer. Terugsturen of ruilen kon niet meer omdat ik ze uit de verpakking had gehaald. Ik wilde ze in doen om 't te kunnen bekijken...
HI Jona, Indien er iets niet naar wens is gaan we er vanuit dat je ons even een berichtje stuurt zodat we samen vast tot een passende oplosssing kunnen komen... Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
HI Jona, een 6 is voor ons een zeer teleurstellend cijfer! Indien er iets niet naar wens is gaan we er vanuit dat je ons even een berichtje stuurt zodat we samen vast tot een passende oplosssing kunnen komen... Groetjes Leelavadee Jewelry