Ik had voor het eerst via bol.com bij jullie besteld. In eerste instantie toch een te kleine ring besteld. Dat super snel weer was geregeld! Nu een mooie ring met goede service. Bedankt!
Hi Christa, dankjewel voor de prachtige review met een perfecte 10! Wat fijn dat je ons via bol hebt leren kennen. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring gekocht, kreeg er als cadeautje een zilverpoetsdoekje bij:))
Hi Joke, dankjewel voor de prachtige review met een perfecte 10! Veel plezier met je nieuwe ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn ervaring is simpel te omschrijven: gewoon top!
Hi Klaas, wat een top review! Top ...uh.. tot een volgende keer :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ga zeker regelmatig de collectie checken, voor mezelf, maar ook voor cadeautjes voor dierbaren De levering verliep vlekkeloos Dikke pluim voor jullie!
Hi Christine, dankjewel voor de mooie positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, bedankt voor de dikke pluim :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering van prachtige sieraden met mooie stenen en zeer betaalbaar.
Hi M.J., dankjewel voor de positieve beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent met de sieraden. Groetjes en een fijne week, Leelavadee Jewelry
Goede website. Wat wordt beloofd, wordt nagekomen. Zeer tevreden met het product.
Hi Cora, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer snelle en correcte levering! Altijd super service.
Hi Frederik, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ruime keuze! Vriendelijke service!
Hi Jannie, dankjewel voor de positieve beoordeling met een perfecte 10. Groetjes Leelavadee Jewelry
Dit is mijn tweede ring dat is hier heb gekocht. ik was zo positief verast dat ik meteen een tweede bestelde. De ringen kun je altijd aanlaten ze zijn waterbestendig en blijven gewoon zilver. De maten komen ook perfect overeen.
Hi Lynn, dankjewel voor de leuke en positieve beoordeling met een prachtige 10. Veel plezier met je nieuwe sieraden en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel tevreden met mijn aankoop
Hi Anna, dankjewel voor de beoordeling met een perfecte 10. Veel plezier met je aankoop! Groetjes Leelavadee Jewelry
Het product heb ik voor 4 uur besteld en kwam de volgende dag in huis. Zeer te vrede met de kwaliteit en de snelle levering
Hi Marco, dankjewel voor de positieve beoordeling met een perfecte 10. Veel plezier met je aankoop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Binnen 2 dagen werd mijn bestelling geleverd. Keurig verpakt en met een leuke kaart erbij. Prachtige sieraden! Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen..
Hi Astrid, dankjewel voor de positieve beoordeling. Veel plezier met je nieuwe sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden, snelle bezorging
Hi Ingrid, dankjewel voor de beoordeling met een perfecte 10. Groetjes Leelavadee Jewelry
Problemen zijn uitstekend opgelost. Blij met de mooie producten.....
Hi Koen, dankjewel voor de beoordeling met een perfecte 10. Veel plezier met je nieuwe sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede prijs voor een mooie kwaliteit , snelle verzending! Ik ben heel blij met mijn ring.
Hi Agnieszka, dankjewel voor je positieve feedback. Veel plezier met je nieuwe ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring ziet er precies uit als op de foto, heel mooi. Correcte levering, goede rijsverhouding.
Hi Kitty, dank voor je beoordeling. Ons gemiddelde cijfer hier op de beoordelingssite is een 9,7. Daar zijn we uiteraard wel een beetje trots op! Jij geeft een 8. Dat betekent dat je nog niet helemaal tevreden bent geweest? We horen graag wat we nog kunnen verbeteren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtig mooi verzorgde hanger
Hi Carla, dankjewel voor de perfecte 10. Fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Wat een super webshop! Mooie sieraden en een vriendelijke klantenservice, snelle levering en als je je pakketje ontvangt is het net alsof je een kadootje krijgt. Het hartstikke leuke persoonlijke kaartje maakte het helemaal af!
Hi Milou, wat een leuke review heb je over ons geschreven! We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en dankjewel voor de perfecte 10. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Veel keuze, mooie producten, prima prijs-kwaliteitverhouding en goede communicatie.
Hi Jet, wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent en super bedankt voor de prachtige 10! Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige amethist ring besteld en mooie zilveren hanger. Goede kwaliteit en super snelle levering. Ik kom zeker nog eens terug!
Hi Elize, wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent en super bedankt voor de prachtige 10! Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Het was een aangename verrassing om deze ring zo snel in huis te hebben, de volgende dag al op een zaterdag. De ring was veel mooier nog dan op de foto, de steen is een dieppaarse amethist, de ring zelf heel stevig. Hij past precies. Ik weet nu mijn ringmaat voor de ringvinger. Gelukkig was de ring in een stevig doosje verpakt. Het doosje kwam ingedeukt uit de buitenverpakking, maar met de ring was alles in orde. Dit is het enige minpuntje.
Hi Karin, dankjewel voor de positieve beoordeling. Wat jammer dat PostNL wat slordig met onze doosjes omgaat. Gelukkig zorgen we voor mooie stevige doosjes zodat de sieraden toch heel overkomen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede ervaring, bij tel contact keurig te woord gestaan, en in oplossing gezocht. Erg vriendelijk
Hi Mirella, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Esther, dankjewel voor de prachtige positieve beoordeling met een perfecte 10. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden en snelle levering! Heel blij mee
Hi Leonie, dankjewel voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi M, super bedankt voor de perfecte 10. Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag nog een terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry