Snelle levering en keurig Netjes verpakt.
Hi Marian, super bedankt voor de prachtige 10, fijn te horen dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Netjes de volgende dag in huis, leuk kaartje bij het pakketje en ook nog een leuk zakje om het in te pakken.
Hi Nikki, bedankt voor de positieve beoordeling, wat fijn dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, leuk verpakt, aardig persoonlijk kaartje erbij. Top
Hi Véronique, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Overzichtelijke fijne website. Snelle afhandeling en bezorging!
Hi Angela, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering in leuke verpakking. dikke verrassing
Hi Nikki, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie ring en snel geleverd!
Hi Tamara, bedankt voor de positieve beoordeling, wat fijn dat je tevreden bent met je ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel, professioneel, mooi product van goede kwaliteit;
Hi Kasia, bedankt voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,6. Jij geeft een 8. Dat geeft aan dat je nog niet helemaal tevreden bent. Zou je ons kunnen laten weten wat wij nog kunnen verbeteren? Groetjes Leelavadee Jewelry
De door mij bestelde enkelbandjes werden snel geleverd in een mooie verpakking. Leuk ook het briefje erbij. En de enkelbandjes waren heel mooi! Zal zeker nog eens bestellen.
Hi Golda, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je enkelbandjes. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een mooie ring. Snelle levering!
Hi Martine, super bedankt voor de positieve beoordeling, wat fijn dat je blij bent met je Larimar ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige echt zilveren Ohm ring gekocht! Snel geleverd! Top.
Hi Claudia, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je Ohm ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, producten zijn super en erg leuk verpakt!
Hi Mayke, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle service, duidelijke site en heel fijn dat je achteraf kan betalen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Hi Corry, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden, snel en keurig geleverd.
Hi Anneke, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring was mooi opgepoetst en in een mooi doosje geleverd. Er zat tevens een persoonlijk kaartje bij! Super!!!
Hi Luc, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede kwaliteit. Precies zoals op de foto. Snelle levering.
Hi Ingrid, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Onze bestelde asbak werd kapot geleverd. Waarschijnlijk tijdens het transport gebeurt. Dit werd meteen opgelost zonder dat er om een bewijs werd gevraagd of dat we de kapotte asbak moesten retourneren. Een dag later hebben we een gelukkig hele asbak mogen ontvangen.
Hi Ingrid, dankjewel voor de positieve review, maar deze review zal beslist voor een ander bedrijf bedoeld zijn..wij leveren geen asbakken, wel mooie sieraden! Mocht je in de toekomst eens bij ons bestellen dan gaan we ook zeker voor de 10! ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service Snelle bezorging Mooi product
Hi Gerrie, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
de bestelling werd snel geleverd. Was keurig verpakt en naar wens
Hi Jolanda, bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige ring, heel snel in huis, past perfect, echte aanrader.
Hi Yvonne, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke en makkelijke site. En bij ontvangst is het echt een cadeautje!!!!
Hi Nicol, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, en wat leuk om te horen dat je het als een cadeautje hebt ervaren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering. Keurig verzorgd. Attent kaartje erbij.
Hi L, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel en accuraat! En mooie kwaliteit!
Hi Véronique, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had een paar enkelbandjes besteld. Ik draag ze met veel plezier en ben er erg blij. Er zijn al verschillende complimenten over gegeven. De levering was snel. Er had een klein probleempje plaats gevonden (althands dat dacht ik) maar die was snel weer opgelost toen ik een vriendelijke medewerker aan de telefoon had.
Hi Zina, bedankt voor de positieve review. Wij staan er voor om de klant snel en correct te helpen, ook als er een probleempje is. Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige sieraden, snelle levering.
Hi Loes, super bedankt voor de prachtige review met een perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
ben weer super blij met mijn enkelbandjes! Helemaal leuk!
Hi Suzanne, super bedankt voor de prachtige review met een perfecte 10! Je kunt de enkelbandjes de hele week om met dit mooie warme weer, veel plezier ermee. Groetjes Leelavadee Jewelry