Leuke sieraden, vlotte levering en leuk ingepakt met persoonlijk kaartje, erg attent!

Heel erg goed

Alles mooi verpakt. Heel snel geleverd. Zat ook nog cadeautje bij. Heel blij mee.

Goede prijs, prima kwaliteit en snel geleverd

Goede prijs, prima kwaliteit en snel geleverd

Zeer tevreden!

De bestelde artikelen werden snel geleverd, zagen er precies zo uit als op de website en werden mooi verpakt aangeleverd. Heel veel succes!!

Superleuke sieraden

Schattige teenringetjes en een mooi enkelbandje gekocht. Erg blij mee.

Helemaal goed

Het was precies als op de foto. Enkelbandjes makkelijk om te doen.

Waanzinnig !!!

De super mooie teenringetjes snel ontvangen, en wat zijn ze leuk verpakt. Zeker tot een volgende keer !!

sieraden in mooie doosjes ontvangen

Mijn bestelling was goed te volgen en ik ontving het keurig verpakt in mooie sieraden doosjes. Ga het wel retourneren omdat de ringmaat niet goed is.

Prachtige ring!

Voor het eerst bij jullie besteld en blij met mijn nieuwe ring! Snel geleverd, goed verpakt. Ik ga zeker vaker op jullie website neuzen! En leuk dat jullie er een persoonlijke touch aan geven door een kaartje bij te sluiten.

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten en het was erg snel geleverd. Zeker een aanrader.

Geweldig mooi!

Goede kwaliteit bandjes en super leuke kleurtjes! Genoeg keuze voor iedereen!

Voor het eerst besteld en meteen verkocht.

Ik had al een aantal keren naar de mooie sieraden gekeken en toen een keertje online sieraden besteld, ik vind dat best moeilijk zonder ze eerst te kunnen bekijken en passen. Mijn pakketje kwam snel en keurig verpakt binnen. En toen ik de enkelbandjes en de teenring uitpakte werd ik helemaal blij, wat mooi! Een goede kwaliteit en prachtig zijn ze!

Super klantvriendelijk en mooi verpakt

Mooie duidelijke website. Klantvriendelijk en snel verstuurd en supermooi verpakt.

Super kwaliteit en service. Meer als tevreden met mijn mooie ring.

Wederom geweldig

Wederom een geweldige ervaring gehad met Leelavadee. Mooie sieraden voor een goede prijs, snel geleverd.

Snelle levering, mooie sieraden!

Ben zeer tevreden over de bestelling en snelle levering.

Top Service!

Vorige week heb ik mijn eerste bestelling gedaan bij Leelavadee, waarna helaas mijn eerste pakketje nooit door PostNL werd geleverd. Bij het telefoon en mail contact, ben ik zeer goed te woord gestaan en geholpen. Dit heeft ertoe geleid dat er direct actie is ondernomen om een tweede pakket dezelfde dag nog op te sturen en een onderzoek in te stellen bij PostNL. Al met al, een top bedrijf welke ik zeker aanraad.

geweldig

hallo ik heb een enkelbandje besteld en ben er heel blij mee gauw geleverd heel leuk verpakt als ik weer wat leuks zie zal ik het zeker bestellen helemaal toppie vr gr martha

Leuke sieraden

Ik had een paar leuke teenringen uitgezocht. Keurig geleverd in goede verpakking. Super leuk om een persoonlijk kaartje aan te treffen!

Heel goede ervaring met deze site! Snelle correcte levering.

Mooie sieraden met prachtige originele ontwerpen! Wel zou ik graag nog wat meer tussenmaten van de ringen willen zien.

Veel keus! Goede service. Snelle levering! Leuke acties.

Boven verwachting

Attent en verzorgd.

Goede service en mooie ring

De ring werd heel snel geleverd en is echt het geld waard! Heel mooi! Wel zou ik een maatje groter nemen vanwege de breedte van de ring

Perfect, snel, persoonlijk

De enkelbandjes zijn precies zo als verwacht en beschreven. Het Kontakt is zeer vriendelijk en persoonlijk.

Netjes ingepakt.

Mooie producten.