Snelle levering,duidelijk aangegeven via mailcontact. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie bandjes gekregen...
Hi Marije, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb vaker bij de webshop besteld, leuke sieraden en goede service. Het enige probleem is dat ik een retour heb verzonden en daar niets meer van heb gehoord.
Hi Esther, dank voor je beoordeling. Wij handelen onze retouren altijd snel af, misschien is er iets misgegaan maar dit willen we uiteraard graag uitzoeken, we hadden dan ook graag eerst een mail van je gekregen. Je kunt ons een mail sturen via [email protected] We horen het graag van je. 03-07-2020: Jammer dat we nog niets van je hebben gehoord Esther, we lossen het, indien mogelijk, graag voor je op. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden. Bij mijn ring zat een lief kaartje.
Hi Simone, dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je de sieraden en het kaartje leuk vond. Groetjes Leelavadee Jewelery
Originele beoordeling
Mooie sieraden. Bij mijn ring zat een lief kaartje.
Hi Simone, dank voor je beoordeling. Fijn te horen dat je de sieraden en het kaartje leuk vond. Ons gemiddelde cijfer is een 9.6 Jij geeft een 8. Kun je aangeven waar je nog niet tevreden over bent geweest, wellicht kunnen wij hier nog aan werken. We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelery
De bestelling was heel snel geleverd en de ring vind ik super mooi! Ideaal ok die maattabel zodat je weet welke maat goed past.
Hi Gitte, super bedankt voor de beoordeling met de mooie 10, fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Super mooie producten, enorm blij met de kwaliteit. Snelle levering en duurzaam verpakt! Love it! Absolute aanrader.
Hi Desiree, super bedankt voor de beoordeling met de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben erg blij met her sieraad. Mooi afgewerkt. De afhandeling verliep soepel en vlug. Het sieraad was met zorg verpakt en verzonden.
Hi L, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd en leuke sieraden
Hi Sanne, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Het bestelde enkelbandje is in het echt net zo mooi als op de foto. Snel geleverd, dus ik kon er al heel snel mee pronken
Hi Anja, bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Was heel snel geleverd en ik ben er ontzettend blij mee Alleen het geeft af op mijn enkel die is zwart als ik hem af doe
Hi Jannie, bedankt voor de beoordeling. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel binnen en mooie teenringen en oorbellen! Erg tevreden.
Hi Emma, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik bestel nu voor de 3e keer en ben iedere keer zeer tevreden. Volgende dag was de bestelling al in huis .
Hi Marijke, super bedankt voor de mooie 10. Wat leuk om te horen dat je inmiddels een trouwe klant bij ons bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd en mooi product
Hi Esmee, bedankt voor de perfecte 10, we zijn blij dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Enkelbandje waren precies als afbeelding. Super goede kwaliteit voor een mooie betaalbare prijs
Hi Valery, super bedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Een kadootje om hier voor jezelf iets te bestellen
Hi Rianne, dankjewel voor de mooie beoordeling met een perfecte 10! Geniet van je kadootje :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Prachtige Ibiza style sieraden en snelle verzending. Ik ben blij dat ik deze shop gevonden heb!
Hi Shanti, super bedankt voor je mooie review en de perfecte 10. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Optijd bezorgt en goede kwaliteit
Hi Esmee, super bedankt voor je mooie review en de perfecte 10. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie producten en leuk en goed verzorgd. Leuk een persoonlijke kaart/bedankje in mijn bestelling
Hi 50+, super bedankt voor je mooie review en de perfecte 10. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, volgende dag. Goede prijs en kwaliteit verhouding.
Hi Lena, super bedankt voor je positieve review! Tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring was te groot zondrt probkemen omgeruild top service
Hi Petra, super bedankt voor je mooie review en de perfecte 10. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Na mijn bestelling kreeg ik de arm- en enkelbandjes snel binnen. Ik was al zo lang op zoek naar mooie Ibiza armbandjes en nu eindelijk een geweldige site gevonden! Ben verliefd op m’n nieuwe bandjes!
Hi D, super bedankt voor je mooie review en de perfecte 10. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent en zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
De verpakking alleen al is een kadootje. Super gedaan
Hi Margot, super bedankt voor de mooie review met de prachtige 10! Leuk dat je het als een kadootje hebt ervaren. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een leuk verjaardagscadeautje voor mijn zusje gevonden op deze website, een mooie ring. Ziet er in het echt ook echt prachtig uit, net als op de foto's. De verzending kon met brievenbus post en ik had het snel in huis.
Hi Yara, super bedankt voor de mooie review met de prachtige 10! Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Als ik weer eens zin heb in een leuke frisse verandering dan probeer ik mijn sieraden te combineren met iets nieuws van jullie site .
Hi Nenz, super bedankt voor de mooie review met de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Super snel mijn pakketje binnen in een leuke verpakking. (2) dagen. Mooie kwaliteit sieraden. Ik ga er zeker meer bestellen :)
Hi Karin, super bedankt voor de mooie review met de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Heb al heel vaak enkelbandjes bij jullie gekocht,ze zijn heel sterk en een geweldige sluiting met de belletjes. Mijn dochter woont op curacao en stuur haar dan leuke enkelbandje. Alleen zijn er bij die niet tegen zout zeewater kunnen,dan gaan ze roesten.Dus met zwemmen afdoen!
Hi Joke, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je tevreden bent. De enkelbandjes die gemaakt zijn van zilver en van rodium zijn geschikt om me te zwemmen. Wat leuk dat je je dochter op Curacao blij maakt met de bandjes. Groetjes Leelavadee Jewelry