Hi Jennifer, bedankt voor je beoordeling. Ons gemiddelde is een 9,6. Jij geeft een 8. Dat betekent dat je niet helemaal tevreden bent geweest. We horen graag wat we volgens jou kunnen verbeteren, zodat we daar wellicht aan kunnen werken. Groetjes Leelavadee Jewelry
Bestellen ging super makkelijk, en het werd ontzettend snel bezorgd En mooi verpakt
Hi Gabrielle, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd, goed contact
Hi Hagar, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Voor herhaling vatbaar
Hi Janneke, super bedankt voor de perfecte 10, fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, goede en zorgvuldige communicatie, mooie verpakking, goede prijs /kwaliteit verhouding
Hi Marjan, dankjewel voor de positieve review met de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Een mooie Ring gekocht. Mooier als op de foto"s. Ik ben heel blij met de snelle verzending.
Hi Marleen, dankjewel voor de perfecte 10! Fijn dat je de ring in het echt nog mooier vond als op de foto's. Veel plezier ermee. Groetjes Leelavadee Jewelry
ringetje besteld, heel mooi en fijn!
Hi Lizzy, dankjewel voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke sieraden en een snelle levering.
Hi Marieke, dankjewel voor de perfecte 10! Fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben erg tevreden over leelavadee. Zeer mooie kwaliteit sieraden goede en snelle levering. Mocht je contact met klantenservice nodig hebben gaat dat ook erg snel Echt een aanrader!
Hi Anneke, dankjewel voor de prachtige review met de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Zag de site op fb voorbij komen en dacht wat een mooie ringen.....mocht iets voor mijn verjaardag uitkiezen maar dat was niet makkelijk met zoveel moois .Blij met mijn keuze en bedankt voor de snelle levering en goed verpakt met een persoonlijke kaart.Ga zeker vaker hier wat bestellen. Groetjes Bea Hoogeveen
Hi Bea, dankjewel voor de prachtige review met de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring heeft een prachtig ontwerp en is zwaardere kwaliteit dan ik had gedacht!
Hi R, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik werd verrast door jullie leuke persoonlijke verpakking. Het pakketje was met heel veel zorg verzonden. Dank jullie wel daarvoor, leuk. Het enkelbandje en teen ring zien er super uit en is niet standaard. Mooie sieraden van goeie kwaliteit. Ik ga zeker in de toekomst hier meer bestellen. Groetjes Angelique
Hi Angelique, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, super bedankt voor de perfecte 10! Wat een leuke review heb je geschreven, veel plezier met je nieuwe voetsieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service. Snelle levering. Mooie site met veel keus.
Hi Ida, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb 2 enkelbandjes gekocht en ben er superblij mee. Supersnelle levering echt top!
Hi Lilian, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
mijn bestelling mooi in een doosje ontvangen met de post na een aantal dagen al..een mooi artikel maar ik had de verkeerde maat uitgekozen..dus moet nog even een andere maat bestellen..maar verder alles in orde..
Schattig enkelbandje met mijn favorieten dier!
Vind dit dé plek om leuke en aparte en vooral niet dure sieraden te kopen!! En de benadering is zo persoonlijk en klantgericht, hou ik echt van! En altijd leuke verpakking, snelle levering en goede service! Mijn favoriete webshop!! :)
Hi Annemiek, wat fijn dat je helemaal tevreden bent, en wat een leuke review heb je geschreven. Groetjes Leelavadee Jewelry
mooie enkelbandjes, super snelle levering en goeie kwaliteit producten
Hi Marieke, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
mooie sieraden en een goede service na kleine klacht
Hi Marjan, fijn dat je tevreden bent, bedankt voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie producten voor een mooie prijs. Goed en netjes verpakt. Ben er erg blij mee!
Hi Sylvia, dankjewel voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
mooie en duidelijke site. mooie sieraden. snelle levering. lief kaartje erbij!
Hi Irma, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! We zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heel mooie enkelbandjes, net zoals op de foto’s! Correcte levering, ondanks Corona Zeer tevreden!
Hi Sofie, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel geleverd, mooi product en prima service!
Hi Mirelle, dankjewel voor de positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry
Netjes verpakt in een mooi tasje
Hi Richard, super bedankt voor de perfecte 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry