Top! Snelle levering, goed product!

Mooie sieraden!

Mooie sieraden, goede omschrijvingen en snelle vriendelijke service

Product precies als omschreven en plaatje snelle levering en goedkoop zeker nog een keer bestellen

Goed, vlot, persoonlijke kaartje, fijn en mooi product

Zeer prettig

Prachtige sieraden

Het sieraad was precies zoals omschreven en op de foto. Voldoende op de hoogte gebracht over de verzending en een goede prijs/kwaliteit!

Netjes snel en mooie producten

Uniek

Ik vind de producten erg mooi stuk voor stuk, niet standaard en altijd goede kwaliteit. Nog nooit iets terug hoeven sturen en altijd tevreden.

Ik heb een moonstone ring besteld en hij is supermooi! Hele snelle levering en ring zat mooi in een doosje verpakt. Als je een vraag stelt via e-mail , krijg je snel een duidelijk en vriendelijk antwoord terug. Aanrader!

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering, leuk verpakt

Snel

Mooie producten en snelle levering.

Top sieraden webshop

Snel geleverd, super leuk en uitgebreid assortiment. Echt een aanrader!

Mooie sieraden, snel geleverd met een lief kaartje en een kortingsbon.

Mooie bandjes

Hallo . Mooie enkelbandjes. Enkel de sluitingen met belletjes vind ik niet zo fijn. 2 hiervan waren al kapot met de eerste keer omdoen en dat gerinkel is niet zo fijn.

Snelle service mooie producten!

Héél goede producten en snelle levering!

Producten zijn van goede kwaliteit en zien er super uit! De levering is ook uitstekend.

Snelle levering, super leuk en groot assortiment en bovenal zijn de pakketjes super leuk om binnen te krijgen!

Mooie collectie, snelle levering. Top!!

Heb een goede ervaring met deze site. Snel, duidelijk en mooie collectie!

Snelle levering van een mooi product

Helemaal blij met Leelavadee !

Mooie website, correcte levering. Prachtige sieraden. Leuke attentie bij de levering.

Makkelijk bestellen, super snelle levering

Ik heb diverse keren besteld. Altijd ontvang ik mooie sieraden. Snelle levering.

Goeie service, snelle levering en mooie sierraden

De ring was naar wens, werd snel geleverd en er is goede klantenservice, de ring is echter iets te groot.

Super Kwaliteit voor betaalbare prijs

Uitstekende webshop met betaalbare Sieraden voor aantrekkelijke prijzen. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik ben fan!

Word er helemaal blij van! :-)

Enkelbandjes zijn top! Super

De producten mooi, eentje met gebrek werd actie op ondernomen

De levering was snel en het armbandje mooi en prima. De ketting is ook mooi, maar tot mijn verbazing zag ik later dat deze gebroken was en provisorisch met een ijzerdraadje aan elkaar is gezet. Zonde, want verder helemaal tevreden.

Nice discovery. Happy to have found this webshop now that I'm living in the Netherlands.

Happy to have found this awesome webshop. It exactly the kind of jewels that I love wearing. The selection is amazing and quite wide. The only "negative" point is that the rings that I ordered in size 7 and 8 are smaller than the rings I already own in the same size. Other than that, I just want to say: thank you!