Goed op de hoogte gehouden per e-mail, snelle levering en leuk persoonlijk verpakt.
Hi Wendy, fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Eindelijk de ring gevonden die ik al heel lang zocht. Snel geleverd, met persoonlijke tint. Super tevreden!
Hi Klasien, wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, wat een mooie review heb je geschreven, dankjewel, ook voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Zeer tevreden.mooi product en fantastische service.
Hi Peter, fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie producten, snelle levering
Hi Marijke, dankjewel voor de review. Ons gemiddelde is een 9,6, dat willen we uiteraard graag zo houden. Jij geeft een 8. Kun je aangeven waar je nog niet helemaal tevreden over was, dan kunnen we daar misschien nog aan werken. Alvast bedankt. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling
Mooie producten, snelle levering
prima product en snel geleverd
Hi Gerda, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en je wordt hiervan ook goed op de hoogte houden van verzending tot aan levering via de mail.
Hi Denise, bedankt voor de positieve review. Graag tot een volgende keer. Groetjes leelavadee Jewelry
De oorhangers waren leuk verpakt en precies zoals de website aangaf. Ondanks de coronacrisis op tijd geleverd, bravo!
HI Marion, super bedankt voor de mooie 10, heel fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima! Leedavadee geeft de sieraden overzichtelijk weer. Makkelijk kiezen en betalen. Bestelling heel snel in huis.
Hi Ellen, super bedankt voor de perfecte 10! Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Alle artikelen worden super snel geleverd en zijn van prachtige kwaliteit !
Hi Vera, super bedankt voor de prachtige 10. Veel plezier met je nieuwe ring en graag tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima firma net mooie spullen
Hi Ingrid, Bedankt voor je review. Ons gemiddelde cijfer is een 9,6. Dat willen we uiteraard graag zo houden. Jij geeft een 8. Kun je aangeven waar je nog niet tevreden over bent? Dan kunnen wij kijken of we daar nog aan kunnen werken. We zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
The product and jewelry are great, and I am happy to buy from you, thank you!
Hi Lamyae, thank you for your positive review. We hope to see you again at the Leelavadee webshop. Best regards, Leelavadee Jewelry
Super leuke sieraden en goed geprijsd. Snelle verzending en goede levering
Hi Wendy, wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Bedankt voor de prachtige 10! We zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Inmiddels heb ik een aantal bestellingen geplaatst, elke keer wordt het binnen een aantal dagen bezorgd (ondanks de crisis) en de producten zijn elke keer uitstekend. Foto's op de site komen overeen en de materialen staan er duidelijk bij. Ook de persoonlijke touch vind ik fijn, bij vragen en onduidelijkheden heb je binnen 24 uur persoonlijk contact. Heel fijn. Jullie hebben er een vaste klant bij!
Hi Eva, wat een mooie review heb je geschreven en wat fijn dat je zo enthousiast en tevreden bent. Dankjewel! We zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Overzichtelijke site. Uitgebreid assortiment en snelle levering. Sieraden van kwaliteit.
Hi Helen, super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
👍🏻
Hi Rita, dankjewel voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Goede service. Mooie sieraden voor een mooie prijs.
Hi Miranda, wat fijn om te horen dat je tevreden bent, super bedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Heel snel geleverd en de sieraden zijn precies zoals ik verwachtte. Ik ben er heeeel blij mee 🤗
Hi Candra, wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent, dankjewel voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Ik had 2 dezelfde enkelbandjes besteld, ze zijn allebei kapot gegaan nadat ik ze om deed. Knapte ze allebei kapot. In overleg met de klantenservice gaan we opzoek naar een passende oplossing. Super fijn dat ze zo met je mee kunnen leven. En ze je graag helpen.
Originele beoordeling
Ik had 2 dezelfde enkelbandjes besteld, ze zijn allebei kapot gegaan nadat ik ze om deed. Knapte ze allebei kapot. Wat bleek er miste een balletje waardoor het bandje niet goed was.
Bestelling geplaatst en al snel in huis! Leuk verpakt met persoonlijke noot. Prima!
Hi Coby, super bedankt voor je prachtige 10! Fijn dat je helemaal tevreden bent en graag tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
mega leuke spullen en super netjes geleverd
Hi Angelique, dankjewel voor je positieve review. Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Mooie spullen, met zorg en leuk verpakt en goede service!
Hi Ellen, super bedankt voor de prachtige 10, fijn dat je tevreden bent met onze service en mooie spullen! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
andere sites hadden niet wat ik zocht, meer van het "gewone" maar nu …...jullie zijn het precies . Kleurig, mooie kwaliteit, fijn handwerk en inderdaad exclusief. Ben laatst mijn favoriete ring kwijtgeraakt ,maar nu heb ik een andere. Deze nieuwe. Het fijne is ook dat deze ring niet steeds draait aan mijn vinger, vaak gebeurt dat wel omdat de gewrichten breder zijn dan de onderkant van de vinger en als een ring niet over gewrichten past draag ik die niet meer. met vriendelijke groet, Corry Verschuuren Verhagen.
Hi Corry, super bedankt voor de prachtige 10, wat fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de ring precies goed past! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
snelle levering goede service!
Hi Emilie, super bedankt voor de prachtige 10, fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Goede en snelle service bovendien! Aanrader
Hi Janet, super bedankt voor de prachtige 10, fijn dat je tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Via mijn dochter kreeg ik deze site. Was gelijk super enthousiast helemaal mijn smaak. Bestelling geplaatst en snelle bezorging. Ringen zijn super mooi ben heel tevreden!!!!!
Hi Wil, super bedankt voor je positieve beoordeling en de mooie 10! We zien jou en je dochter graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!