Super mooie sieraden

Ik heb een ring en 2 paar oorbellen bestelt. Super mooie kwaliteit en voor een redelijke prijs. Ring past me alleen als mijn vingers koud zijn. Ik heb fybromilagie en heb dikke weke knobbels. Volgende x een maat groter bestellen. Ik kan hem nu niet terug sturen want het kaartje is eraf. Ik vind hem super mooi

Heel mooi

Ik had een ring besteld met drie maanstenen. Het wordt mooi aangeleverd. Ik ben heel tevreden!

Geweldig mooi

Geweldig mooie ring, snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Zal zeker meer bestellen bij deze geweldige webshop.

Prachtige sieraden!!

Netjes verpakt en snelle levering Helemaal leuk dus 😁

Ik heb een ring van mijn man voor mijn verjaardag gekregen die helaas te klein was, hij kon probleemloos omgeruild worden, helaas was die te groot, (het is wel lastig om de goede maat te bepalen) ik heb hem nu weer omgeruild en gelijk maar een ringmeter erbij besteld dan kan ik in het vervolg beter mijn ringmaat opmeten. Prima service en mooie ringen!

Snel, vriendelijk en adequaat

Zie hierboven, één puntje.......is het mogelijk bij de oorbellen een 'sluitinkje' te leveren, al is het maar een plastic buisje.

Klantvriendelijk en prachtige ringen

Ik heb een aantal ringen bij Leelavadee besteld en ben meer dan tevreden. Niet alleen zijn de ringen van hele goede kwaliteit maar ook de keus is enorm. Daarnaast word je erg vriendelijk geholpen bij vragen.Ga zo door!

Gewoon super, ga zo door.

UItstekend

Uitstekende eerste ervaring, mooie producten voor een redelijke prijs. Ga zo door!

Super goed

De ring die ik besteld heb ben ik heel erg tevreden mee, ik vind hem heel erg mooi. Ik zal beslist wel weer bij jullie wat bestellen.

Goede service, ik ben altijd tevreden!

Goede service, groot en mooi assortiment, netjes verpakt en verzonden

Heel mooie, maar te groot

De enkelbandjes zijn heel mooi afgewerkt, maar vallen te groot uit. Een goede suggestie zou zijn om sluitingsafstand te vergroten.

Mooie ringen.

Heb mijn ringen een beetje groot gekocht, des al niet te min zijn ze mooi om dragen.

Erg tevreden

Bestellen gaat makkelijk. Mooie collectie sieraden. Snelle levering. Mooi verpakt. Happy. Liefs Nicole

Ondanks de hectiek door het corona virus, werd mijn bestelling (tegen mijn verwachting in) keurig op tijd geleverd. Met zorg verpakt, mooie presentatie van mijn bestelling.

Top!!

Mooie sieraden snelle levering!

Mooie sieraden, snelle levering, keurig verpakt!

Super service

Ik heb een zeer goede ervaring met Leelavadee.nl. ze reageren snel op mail en zijn zeer vriendelijk. De artikelen zijn snel verzonden en ontvangen. Netjes verpakt en verzekerd verzonden.

Mooi assortiment en snel geleverd. Doen wat ze beloven

Zilveren oorbelletjes besteld met vlinders en schildpadjes om iemand mee te verrassen. Mooi ingepakt dus leuk om cadeau te geven.

Goede levering, netjes verzorgt.

Prima ga zo door.

Leuk aanbod en snelle levering!

Ik heb voor het eerst besteld en ben prima op de hoogte gehouden over de bezorging. De informatie op de site over de producten is goed! Ik ben heel blij met mijn mooie ring!

SUPER SIERADENERVARING!

Onlangs enkele oorknopjes besteld omdat ik meerdere oorlel gaatjes op een rij heb. Het formaat is super, een kleine spatie tussen de stekertjes! Goede kwaliteit, WOAW! De keuze is groot, origineel en van goede kwaliteit. Ook snelle & correcte levering. Heerlijk shoppen bij jullie, 'ik kom nog es langs' voor andere sieraden!

Perfect!

Prima website, snelle levering, goed product.

Snelle levering en de vlinderoorbelletjes zijn leuk