Ik heb een ring en 2 paar oorbellen bestelt. Super mooie kwaliteit en voor een redelijke prijs. Ring past me alleen als mijn vingers koud zijn. Ik heb fybromilagie en heb dikke weke knobbels. Volgende x een maat groter bestellen. Ik kan hem nu niet terug sturen want het kaartje is eraf. Ik vind hem super mooi
Hi Mardette, super bedankt voor de perfecte 10. Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Ik had een ring besteld met drie maanstenen. Het wordt mooi aangeleverd. Ik ben heel tevreden!
Hi Nikki, super bedankt voor de perfecte 10, veel plezier met je maansteen ring! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Geweldig mooie ring, snelle levering. Ik ben zeer tevreden. Zal zeker meer bestellen bij deze geweldige webshop.
Hi Peter, super bedankt voor de perfecte 10, wat een mooie positieve review heb je geschreven. Veel plezier met je nieuwe ring. Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Netjes verpakt en snelle levering Helemaal leuk dus 😁
Hi Jolan, super bedankt voor de perfecte 10! Groetjes Leelavadee Jewelry, Stay Safe!
Ik heb een ring van mijn man voor mijn verjaardag gekregen die helaas te klein was, hij kon probleemloos omgeruild worden, helaas was die te groot, (het is wel lastig om de goede maat te bepalen) ik heb hem nu weer omgeruild en gelijk maar een ringmeter erbij besteld dan kan ik in het vervolg beter mijn ringmaat opmeten. Prima service en mooie ringen!
Hi Marianne, wat goed dat je de ringmeter hebt aangeschaft, zo weet je altijd voor elke vinger de juiste ringmaat. Heel veel plezier met je nieuwe ring. Super bedankt voor de positieve review met een prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Zie hierboven, één puntje.......is het mogelijk bij de oorbellen een 'sluitinkje' te leveren, al is het maar een plastic buisje.
Hi Alie, dankjewel voor je positieve beoordeling. Kun je je vraag even stellen (met een ORD ordernummer, dan kunnen we direct zien wat je hebt besteld) via de e-mail: [email protected] dan komt er zo snel mogelijk iemand op terug. We kunnen wel een sluiting naleveren, we hebben alleen zilveren 'vlindertjes'. Fijn week-end! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een aantal ringen bij Leelavadee besteld en ben meer dan tevreden. Niet alleen zijn de ringen van hele goede kwaliteit maar ook de keus is enorm. Daarnaast word je erg vriendelijk geholpen bij vragen.Ga zo door!
Hi Geertje, wat een mooie review heb je geschreven, super bedankt voor de perfecte 10! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe ringen en we zien je graag terug in onze webshop. Groetjes Leelavadee Jewelry
Gewoon super, ga zo door.
Hi Gea, bedankt voorde prachtige 10, fijn dat je tevreden bent en veel plezier met je aankopen. Tot een volgende keer!
Uitstekende eerste ervaring, mooie producten voor een redelijke prijs. Ga zo door!
Hi Lustina, dankjewel voor de positieve review. Tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring die ik besteld heb ben ik heel erg tevreden mee, ik vind hem heel erg mooi. Ik zal beslist wel weer bij jullie wat bestellen.
Hi Ali, dankjewel voor de positieve review, veel plezier met je ring en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Goede service, groot en mooi assortiment, netjes verpakt en verzonden
Hi Shirley, wat fijn dat je altijd tevreden bent. Super bedankt voor de prachtige 10! Tot een volgende keer en pas goed op jezelf, stay safe! Groetjes Leelavadee Jewelry
De enkelbandjes zijn heel mooi afgewerkt, maar vallen te groot uit. Een goede suggestie zou zijn om sluitingsafstand te vergroten.
Hi Charline, ai, dit is een teleurstellende review... De maat van het turquoise bandje staat er duidelijk bij, het is dan natuurlijk nog wel zo dat je zelf kunt kijken of dit bandje bij jou enkel past. Dit bandje heeft 2 sluitingen zodat het bij vrijwel iedereen past. Heb je hele slanke of hele brede enkels dan is het wellicht iets lastiger. Maar dit kun je zelf opmeten. Het andere bandje heeft een schuifsluiting, wat ook voor 95% bij iedereen past. Indien je niet tevreden bent hebben wij een soepel ruilen en retourneren stappenplan, je kunt het uiteraard retourneren en je aankoopbedrag terug krijgen. We horen graag je reactie. Groetjes Leelavadee Jewelry
Heb mijn ringen een beetje groot gekocht, des al niet te min zijn ze mooi om dragen.
Hi Marina, superbedankt voor de perfecte 10! In de zomer zijn je vingers meestal door de warmte wat dikker, misschien zitten ze dan net iets beter. Stay Safe! Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Lisetlot, superbedankt voor de beoordeling. Stay Safe! Groetjes Leelavadee Jewelry
Bestellen gaat makkelijk. Mooie collectie sieraden. Snelle levering. Mooi verpakt. Happy. Liefs Nicole
Hi Nicole, superbedankt voor de perfecte 10! Stay Safe! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ondanks de hectiek door het corona virus, werd mijn bestelling (tegen mijn verwachting in) keurig op tijd geleverd. Met zorg verpakt, mooie presentatie van mijn bestelling.
Hi Sabine, dankjewel voor de prachtige positieve review. Fijn dat we in deze lastige tijden voor iedereen een dikke pluim ontvangen, bedankt! Veel plezier met je aankopen en wellicht tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden snelle levering!
Hi Petra, dankjewel voor de prachtige 10! We zien je graag terug op onze website. Groentjes Leelavadee Jewelry
Mooie sieraden, snelle levering, keurig verpakt!
Hi Sandra, dankjewel voor de perfecte 10, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb een zeer goede ervaring met Leelavadee.nl. ze reageren snel op mail en zijn zeer vriendelijk. De artikelen zijn snel verzonden en ontvangen. Netjes verpakt en verzekerd verzonden.
Hi Joyce, dank voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent op alle vlakken. Groetjes Leelavadee Jewelry
Zilveren oorbelletjes besteld met vlinders en schildpadjes om iemand mee te verrassen. Mooi ingepakt dus leuk om cadeau te geven.
Hi Petra, superfijn te horen dat het leuke cadeautjes zijn geweest. Dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima ga zo door.
Hi Tineke, superbedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik heb voor het eerst besteld en ben prima op de hoogte gehouden over de bezorging. De informatie op de site over de producten is goed! Ik ben heel blij met mijn mooie ring!
Hi Yvonne, dankjewel voor de positieve review, fijn dat je eerste ervaring helemaal goed is geweest. We zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Onlangs enkele oorknopjes besteld omdat ik meerdere oorlel gaatjes op een rij heb. Het formaat is super, een kleine spatie tussen de stekertjes! Goede kwaliteit, WOAW! De keuze is groot, origineel en van goede kwaliteit. Ook snelle & correcte levering. Heerlijk shoppen bij jullie, 'ik kom nog es langs' voor andere sieraden!
Hi Chantal, dankjewel voor de super positieve review, wat heb je mooie geschreven! Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent en dat je ons assortiment zo leuk vindt. We zien je graag terug op onze website! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima website, snelle levering, goed product.
Hi Elles, fijn dat je helemaal tevreden bent, hartstikke bedankt voor de mooie 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering en de vlinderoorbelletjes zijn leuk
Hi IM, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je vlinder oorbellen. Groetjes Leelavadee Jewelry