fantastisch

Mooie shop en snel verzonden, ik ben blij met de fantastische sieraden.

Mooi product,supersnelle levering

Zeer mooie sieraden en goede kwaliteit

De sieraden zijn van goede kwaliteit en mocht er iets mis zijn wordt het ook goed afgehandeld!

Professioneel

Mooie sieraden voor een goede prijs. Heb hier al meerdere malen bestellingen geplaatst. Eenmalig iets terug gestuurd wat netjes is afgehandeld.

Prachtig

Wat een schitterende ring!!! En wat leuk verpakt. Heel blij mee!

Ik ben super blij met de nieuwe ring en bijpassende oorbellen Snelle en goede levering met een persoonlijke kaart Ben zeer tevreden ..tot de volgende keer Mvg Yvonne

Prachtige ring gekocht

Zeer tevreden over de hele afhandeling en super blij met mijn nieuwe maansteen ring. Jullie hebben er een fan bij!

Gewoon top

Ik kan kort zijn, perfect!

Leuk!

Bestelling netjes op tijd en verzorgd geleverd. Leuk die persoonlijke kaart erbij. Goede 1e ervaring

Ik zou de optie: cadeauverpakking toevoegen aan de opties.

Mooie sierraden, fijne klantenservice

De ringen die ik heb gekocht zijn van hele mooie kwaliteit en prachtig verwerkt. De levering was super snel en de verpakking leuk en keurig. Aanrader

Mooie sieraden, ruime keuze

Er is een ruim aanbod aan diverse mooie sieraden die snel worden geleverd. Voor elk wat wils!

Mooie sieraden!! Goede klantenservice.

Hele mooie sieraden!

Ik heb al meerdere keren sieraden besteld bij Leelavadee en ben heel tevreden. Vooral over mijn ringen krijg ik regelmatig complimenten. Ze zijn opvallend, mooi en van goede kwaliteit.

Ik bestelde mijn paket binnen een dag was hij op de post. Het was een erg snelle levering met een leuk kaartje erbij

Bestel graag mooie spulletjes bij Leelavadee!!!

Prachtige sieraden en prima service!!

Positief

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending. Top!!!

Ik had nooit van jullie gehoord, maar service e n bezorging was uitstekend.

Toppie!

Ik kon voor de mogelijkheid kiezen om achteraf te betalen wat ik persoonlijk erg fijn vind. Snelle levering en prachtige sieraden!! Groetjes Yasmine

snelle en correcte levering

eerste bestelling ben dus wat voorzichtig met scores maar dit lijkt me een betrouwbare site

Goede en snelle bezorging. Erg leuk verpakt.

Mooie ring

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede en snelle service.

Alles wordt netjes en snel afgehandeld. Zowel bestellen, retourneren als verzenden. Het verzenden van de ringen die ik had besteld, zaten in een mooi cadeaudoosje en die zaten in een brievenbuspakketje, dus daar hoefde ik niet voor thuis te blijven. Fantastisch!!! Ga hier zeker nog meer bestellen. Vooral als ze af en toe een kortingsactie doen. Leuk!!!

Snelle levering, duidelijke site, goede kwaliteit sieraden en heel mooi verpakt.

mooi juweeltje