Het sieraad ziet er precies zo uit als op de foto. Snelle levering. Ik zeg super.

Mooie sieraden, vlotte en nette levering

Mooi website, bestellen is eenvoudig.

De service, en de snelle verzending. Ik heb al een paar keer iets besteld bij Leelavadee en het is altijd leuk verpakt en snel verzonden.

Prachtige en kwalitatieve juwelen voor een faire prijs

Dit was mijn eerste bestelling. Ik was al even op zoek naar mooie echte zilveren ringen. Ik vind hier echt mijn smaak terug en ben zo blij met mijn aankoop. De prijzen zijn fair en mijn pakje is snel gearriveerd, de juwelen waren heel leuk verpakt en tof dat je een gepersonaliseerd kaartje krijgt. Ik ga zeker nog bestellen 💜

Snel geleverd en mooie kwaliteit👍

Ik ben heel tevreden met de model en kwaliteit van mijn teenringen.

Wat ik hieronder heb geschreven

Bestelling is snel geleverd en naar volle tevredenheid .

Prima weer!

Na de vorige keer een armband te hebben besteld nu een ring en oorbellen. Weer dik tevreden!

Een mooie collectie sieraden

Ze gaan regelmatig op inkoopsreis om de mooiste sieraden in te kopen. Goede kwaliteit en goede service een aanrader!

Ziet er heel mooi uit

Ben heel tevreden jammer, dat ze groot zijn.

Geweldig!!!

Mooi overzichtelijk en brede keuze. Super snelle levering en mooi verzorgd!!!

Super!!

Heb nu inmiddels 2 ringen, een ketting en een hangertje besteld. Vind de service echt super! Heel snelle levering en alles leuk verpakt, echt alsof je een kadootje krijgt steeds!

Prima bevallen, mooi armbanje

De oorbellen die ik heb besteld waren snel binnen en waren netjes verpakt. Product voldoet aan de verwachting en ben er erg blij mee. Bedankt voor de goeie service!

Zeer snelle levering,betrouwbare webwinkel.

Mooie webwinkel,leuk assortiment,een zeer snelle levering,en bovendien goed/eerlijk geprijsd.

Prima product, betrouwbare service

Zoals bij eerdere aankopen, ook nu weer tevreden, zie titel. Ook prima prijs/kwaliteitverhouding.

snelle afhandeling. Mooie producten. Goede prijs.

Superfijn

Fijne shop met mooie sieraden. Vlot.

Prachtige oorbellen

Bestellen is eenvoudig, de aflevering helder en snel en het product, een paar mooie oorbellen, is precies zoals op de foto voorgesteld. Heel blij met deze webshop. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel.

Een prettig contact met voldoende informatie en duidelijke uitleg

Zeer vriendelijk en professioneel

Zie bovenstaand. In één dag had ik een ketting omgeruild. Geweldig!

Snel, goed en mooie spulletjes

Ik bestelde een ring, en de dag later lag die op de mat. Netjes met de melding via email dat er een track en trace code was en dat ik de ring via brievenbus post zou ontvangen. Supernetjes!

Goed geregeld

Mooie ring fijne ervaring

Top producten voor een goede prijs

De sieraden van Leelavadee zijn heel mooi, van goede kwaliteit en vind je niet veel (en ik ben echt sieradenverslaafd dus ik kan het weten). Prijs-kwaliteit verhouding is top. Service ook.

Mooi!

Goede service, mooie ring!