Snelle en makkelijk werkende website en verzending. Alles top!
Hi Lily, super dat je ons de perfecte 10 hebt gegeven, fijn dat je helemaal tevreden bent! Groetjes Leelavadee Jewelry
Duidelijke productomschrijving en prachtige foto's. Verzending was snel en netjes. Ik heb er een favoriete shop bij!
Hi Michelle, super bedankt voor de mooie 10. Wat fijn dat je tevreden bent, en leuk dat we een favoriet van je zijn geworden :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Snel, mooi verpakt, leuk kaartje, niet duur en mooie ring!
Hi Dorien, wat een mooie review heb je geschreven, bedankt voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Had de oorbellen met 2 dagen in huis, mooie echt zilveren oorbellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goed verpakt.
Hi Marjan, wat fijn dat je helemaal tevreden bent met je zilveren oorbellen. Veel plezier ermee en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Fijn en snel shoppen. Het pakketje was ook mooi en er zat een persoonlijk kaartje bij wat er leuk was. De producten zijn mooi en kwalitatief goed.
Hi Isa, wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling en wat leuk om te horen dat je het kaartje kunt waarderen. Dankjewel! Groetjes Leelavadee Jewelry
Mijn bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd. Erg blij met het enkelbandje. Precies als op de foto!
Hi Anne-Klare, wat goed om te horen dat je blij bent met je enkelbandje. Dankjewel voor de prachtige 10, daar zijn wij dan weer blij mee :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Zo vėėėėl leuke artikelen, je kijkt je ogen uit.Een echte aanrader.
Hi Anita, wat fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. Super bedankt voor de prachtige 10! Groetjes en tot een volgende keer! Leelavadee Jewelry
Ruime keus. Snelle bezorging en een mooie kwaliteit artikelen.
Hi Janet, dank voor de positieve review, we zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry.
Hi Mia, dankjewel voor je review. Ons gemiddelde is een 9,5. Dat willen we uiteraard graag zo houden. Jij geeft een 8. Kun je aangeven wat je graag verbeterd zou willen zien zodat wij daar eventueel iets aan kunnen doen? We horen het graag van je. Groetjes Leelavadee Jewelry
De website is duidelijk, bezorging snel en een persoonlijk kaartje in het pakketje is echt heel leuk!
Hi Marije, super bedankt voor de perfecte 10! Wat fijn om te horen dat je ons persoonlijke kaartje leuk vindt :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Toevallig kwam ik op jullie website terecht. Ik was onmiddellijk verkocht en heb een bestelling geplaatst. Deze werd supersnel geleverd. Ik ben content van de kwaliteit en de mooie stenen,. Zeker voor herhaling vatbaar. Jullie hebben er een klant bij. Groetjes
Hi Anja, wat een superleuke review heb je geschreven, dankjewel voor de positieve beoordeling met de 9. Wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snell service en mooie Ring Zal zeker vaker gebruik gaan maken van jullie site !
Hi Romina, super bedankt voor de perfecte 10! Wat fijn dat je helemaal blij bent met je ring. We zien je graag nog eens terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Wat een leuke spullen. Mooie ring en oorbellen gekocht. Snel geleverd, voordelig en ziet er prachtig uit.
Hi Monique, wat fijn om te horen! Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi AG, dankjewel voor de prachtige 10! Groetjes Leelavadee Jewelry
Het sieraad ziet er precies zo uit als op de foto. Snelle levering. Ik zeg super.
Hi Krista, Wat fijn dat je tevreden bent daar worden wij heel blij van! En bedankt voor de prachtige 10. We hopen je snel weer te zien op leelavadee.nl. Groetjes, Leelavadee Jewelry
Mooi website, bestellen is eenvoudig.
Hi Anja, Dank voor je prachtige 10 daar zijn we heel blij mee! Fijn dat je graag bij ons shopt, we zien je graag weer terug op leelavadee.nl Groeten, Leelavadee Jewelry
De service, en de snelle verzending. Ik heb al een paar keer iets besteld bij Leelavadee en het is altijd leuk verpakt en snel verzonden.
Hi van Gelderen, wat super om te horen dat je weer helemaal tevreden bent! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Dit was mijn eerste bestelling. Ik was al even op zoek naar mooie echte zilveren ringen. Ik vind hier echt mijn smaak terug en ben zo blij met mijn aankoop. De prijzen zijn fair en mijn pakje is snel gearriveerd, de juwelen waren heel leuk verpakt en tof dat je een gepersonaliseerd kaartje krijgt. Ik ga zeker nog bestellen 💜
Hi Kirsten, wat super om te horen dat je tevreden bent en blij bent met de ringen en het persoonlijke kaartje kunt waarderen, dat is fijn! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik ben heel tevreden met de model en kwaliteit van mijn teenringen.
Hi Hui, wat super om te horen dat je blij bent met je teenringen! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Bestelling is snel geleverd en naar volle tevredenheid .
Hi Marianne, wat super om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Na de vorige keer een armband te hebben besteld nu een ring en oorbellen. Weer dik tevreden!
Hi Marja, wat super om te horen dat je weer helemaal tevreden bent! Tot ziens op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ze gaan regelmatig op inkoopsreis om de mooiste sieraden in te kopen. Goede kwaliteit en goede service een aanrader!
Hi Anneke, super bedankt voor de prachtige review met de mooie 10! We zien je graag terug op onze website. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ben heel tevreden jammer, dat ze groot zijn.
Hi Joke, dank voor de mooie 10. Groetjes Leelavadee Jewelry
Mooi overzichtelijk en brede keuze. Super snelle levering en mooi verzorgd!!!
Hi Bianca, dank voor de prachtige beoordeling. Fijn dat je tevreden bent :-) Groetjes Leelavadee Jewelry
Heb nu inmiddels 2 ringen, een ketting en een hangertje besteld. Vind de service echt super! Heel snelle levering en alles leuk verpakt, echt alsof je een kadootje krijgt steeds!
Hi Annemiek, dank voor de prachtige beoordeling. We zijn blij dat je helemaal tevreden bent. Dan gaan we de volgende keer toch echt voor een 10 ;-) Groetjes Leelavadee Jewelry