Twee dezelfste kettingen bestelt en perfect in orde!Mijn andere ervaringen met Leelavadee zijn ook altijd perfect geweest heel tevreden en mooie juwelen ook een zalige site om eens rond te neuzen Kortom...ik bestel hier zeker nog
Hi Ilse, super bedankt voor de prachtige 10 en de hele mooie positieve review. We zijn blij te horen dat je een tevreden klant bent. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Door een vergissing was mijn bestelling niet geheel compleet. Na mailing werd er vlot en accuraat gereageerd en het probleem netjes opgelost.
Hi Bert, bedankt voor de positieve review. Veel plezier met je sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Een geweldige shop met prachtige producten van hoge kwaliteit tegen uitstekende prijzen. Daarbij heeft Leelavadee werkelijk een meer dan uitstekende service! Geweldige shop!!
Hi K.L. Dehne, super bedankt voor de prachtige 10! Wat een mooie review heb je over ons geschreven en wat fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je sieraden, en tot een volgende keer! Groetjes Leelavadee Jewelry
Prima service, snelle levering
Hi Marjolein, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Snelle levering, mooi verpakt, prachtige sieraden!
Hi Brigitte, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je sieraden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Oorbellen precies zoals op de foto. 2 blije dochters. Snelle verzending!
Hi Esther, wat fijn te horen dat je 2 blije dochters hebt! Bedankt voor je positieve beoordeling. Groetjes en tot een volgend keer, Leelavadee Jewelry
Sieraden zijn hetzelfde als op de foto's en ook de beschrijvingen kloppen goed.
Hi Marjo, super bedankt voor de perfecte 10! Goed te horen dat je de sieraden hetzelfde vond als op de foto's. Groetjes Jeelavadee Jewelry
Hele mooie enkelbandjes,en sterke kwaliteit.De belletjes sluiting vind ik geweldig,andere sluitings zijn zomaar kapot is mijn ervaring.
Hi Joke, dankjewel voor de super 10! We zijn zelf ook fan van de sluiting met het belletje :-) Veel plezier met je aankoop en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
De website is niet ingewikkeld en ze hebben hele leuke sierraden online. De bestelling verliep soepel en de bezorging was ook super snel! Ik ben heel blij met mijn bestelling en zou hier zeker nog een keer bestellen.
Hi Charmaine, super bedankt voor de prachtige 10. Fijn dat je een tevreden klant bent! Groetjes en tot een volgend keer. Leelavadee Jewelry.
Unieke sieraden, en sieraden met edelstenen zijn van goede kwaliteit. De meeste sieraden krijg je niet bij andere webshops. Dat het ook nog handgemaakt en fairtrade is maakt het extra bijzonder. De service en verzending is top! Zorgvuldig verpakt en snelle verzending.bovendien heel klantvriendelijk. Kortom; een absolute aanrader!
Hi Samira, super bedankt voor de prachtige 10. Fijn dat je zo tevreden bent! We vinden het prettig om direct contact met onze klanten te hebben zodat we je snel kunnen helpen. Groetjes en tot een volgend keer. Leelavadee Jewelry.
Zowel de ring, als de snelheid van levering, de verpakking en het extra cadeautje...perfect! 10 op 10
Hi Ruth, super bedankt voor de prachtige 10. Wat een leuke review heb je over ons geschreven! Groetjes en tot een volgend keer. Leelavadee Jewelry.
Ik ben een zeer tevreden klant. !
Hi Patricia, super bedankt voor de prachtige 10. Fijn dat je een tevreden klant bent! Groetjes en tot een volgend keer. Leelavadee Jewelry.
Ring is precies als op de afbeelding en valt niet tegen. Snelle verzending en persoonlijke kaartje waardeer ik zeer. Vond het alleen jammer dat een dag na mn bestelling alle ringen met korting waren
Hi Bianca, bedankt voor je positieve beoordeling. Een kortingsperiode heeft altijd een begin en een einde, en daarmee altijd klanten die er net voor of er net na bestellen. Als troost willen we je een persoonlijke kortingscode geven die je alsnog op een volgende bestelling kunt gebruiken. Let wel, er zijn nu hoge Black Friday kortingen, hoger dan dit worden ze niet. Ook met het beoordelen van ons via deze Kiyoh site ontvang je een leuke kortingscode, en als vaste klant heb je altijd 10% korting. (deze code zat bij je bestelling in) Hoe leuk is dit allemaal? Groetjes Leelavadee Jewelry
Zijn behulpzaam.
Hi P, dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
De ring is geweldig
Hi Alie, wat superfijn om te horen dat je de ring helemaal geweldig vindt, veel plezier ermee! Groetjes Leelavadee Jewelry
Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en werd daarover via de mail steeds goed op de hoogte gehouden. Heel fijn. Komt dan ook betrouwbaar over.
Hi Marleen, wat een mooie beoordeling heb je over ons geschreven, superbedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
Was zoals ik verwacht had. Snelle levering. Zal zeker in de toekomst nog een bestelling plaatsen.
Hi Francine, hartstikke bedankt voor de positieve beoordeling Fijn te horen dat je nog eens bij ons terug wilt komen. Groetjes Leelavadee Jewelry
Altijd leuke sieraden voor een mooie prijs. De sieraden worden altijd geleverd in een mooi doosje of stoffen zakje en een leuk kaartje. Een aanrader!
Hi Sanne, dankjewel voor de prachtige 10, wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Ook heel fijn om te horen dat je onze doosjes, zakjes en het kaartje zo leuk vindt! Tot een volgende keer. Groetjes Leelavadee Jewelry
zeer snel en goede kwaliteit
Hi Patricia, dankjewel voor de bijna perfecte score van een 9. Fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
mooie ring
Hi Jeannette, super bedankt voor de prachtige 10! Veel plezier met je ring. Groetjes Leelavadee Jewelry
Ring was iets te Klein, kreeg meteen antwoord en de oplossing hoe te handelen . Ruilen of geld terug. Top
Hi Marijke, super bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat je tevreden bent met onze service, wij hebben graag tevreden klanten. Groetjes Leelavadee Jewelry
alles mooi verpakt. snel geleverd. en de gepersonaliseerde kaart erbij vond ik hartstikke leuk!
Hi Danielle, dankjewel voor de positieve review met prachtige 10! Leuk te horen dat je het kaartje van ons kunt waarderen :-) Veel plezier met de mooie zilveren bangle armbanden. Groetjes Leelavadee Jewelry
Hi Simone, super bedankt voor de perfecte 10, fijn te horen dat je helemaal tevreden bent. Groetjes Leelavadee Jewelry
Leuke webshop en mooie spulletjes!! En...altijd leuk verpakt!!
Hi Annemiek, dank voor je reactie. Wat fijn dat je al 2 mooie ringen bij ons hebt gekocht en daar helemaal tevreden over te zijn. Dat je het leuk verpakt vindt, vinden we ook wel heel fijn om te horen. De volgende keer gaan we voor de 10 want wij willen ons gemiddeld cijfer van een 9.5 namelijk graag zo houden.. ;-) Groetjes en tot een volgende keer, Leelavadee Jewelry
Snelle levering, goed telefonisch bereikbaar en prima service, eenvoudige retournering/ omruilen
Hi Jeanneke, dankjewel voor de mooie beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent over onze levering en service. Groetjes Leelavadee Jewelry
Originele beoordeling