Hebben een leuk assortiment met artikelen die je bij andere niet kunt krijgen. Meerdere keren besteld en binnen gekregen wat ik verwachtte. Ook bij de water planten.
Twinstar 30B voldoet aan alle verwachtingen
Duidelijke website. Producten geleverd conform belofte.
Ik moet eerlijk toegeven dat deze de gezondste planten waren die ik ooit heb gekregen. Zal zeker hier bestellen in de toekomst voor meer!
Fijn bedrijf van en met gedreven en behulpzame mensen. Aanrader!
Alles netjes verpakt en op orde
Altijd goed.
ik ben al geruime tijd klant bij AZaqua, en ben heel tevreden met hun aanbod, expertise en ervaringen..hebben de beste aquascape assortiment met goede kwaliteit en prijs verhouding..zeer tevreden met al mijn bestellingen.
2 artikelen besteld waarvan 1 niet voorradig maar alles in 1 keer ontvangen
Je wordt hier zo goed geholpen met alles wat met aquaria en scaping te maken heeft.Goede producten met een goede prijskwaliteit verhouding.In een woord TOP.
Alles is netjes afgeleverd in een zeer goede staat en enorm fijne en duidelijke verpakking van de plantjes. De plantjes zijn allemaal binnen een week al flink gegroeid. Mede door de proma voedingsbodem van ADA Aquasol Amazonia V2 Mooiw donkere kleur waardoor de planten en verlichting veel beter uitkomen. Dus hier spreekt een tevreden klant.
Snel goed en perfect verstuurd.
De website / winkel zelf is uitstekend. Uitgebreid assortiment, overzichtelijke site en prima communicatie (voor die ene keer dat ik het nodig had). Er is echter een groot nadeel: DPD! Wat een baggerbezorging is dat. Een uur na sluiting van het afhaalpunt is mijn pakket blijkbaar "bezorgd". Niet dus. Op maandag besteld en op donderdag heb ik nog steeds niks. Bestel dus ruim op tijd.
Uitgebreid productaanbod waardoor je niet op verschillende plaatsen moet shoppen. Zeer vlotte en goede levering. Alles goed verpakt, ook de kwetsbare plantjes.
Snel geleverd en duidelijk contact.
Snelle levering scherpe prijzen
Kan niet beter zoals bestelling en levering is gebeurd.
Een aantal verschillende garnalen benodigdheden besteld alles was er in no time en ziet er top uit. Fijne shop om te bestellen.
Ze doen wat ze zeggen, dus binnen 24 uur had ik wat ik besteld had.
Goed en stevig ingepakt en was snel binnen!
In orde
Snelle levering, netjes verpakt. Kortom helemaal zoals je een online aankoop wil hebben.
Goed ingepakt. Één artikel was niet in voorraad, waardoor wat vertraging maar da’s duidelijk gecommuniceerd geweest. Verder uitstekende kwaliteit qua producten, webshop en levering.
Bestelling goed verpakt. Er was enige wachttijd maar die was aangekondigd. Communicatie m.b.t. de aflevering was goed.
Snelle en correcte levering. Goeie online winkel in Nederland voor de aquariumliefhebber..