Bestelling netjes en op tijd geleverd
Producten zijn vrijwel altijd van top kwaliteit, alle top merken hebben ze, ze reageren altijd erg snel op mails bij vragen oid, geven goed advies, verzending loopt altijd goed, netjes ingepakt, prijzen zijn normaal. Jammer dat jullie zo ver weg zitten, zou graag regelmatig even komen neuzen tussen alle leuke spulletjes. Als je echt serieus wilt gaan aquascapen: begin (en blijf) hier
Snelle en nette afhandeling. Mooie producten en breed assortiment. Plantjes worden goed verpakt. Ook toen DPD alles kwijt maakte en het volkomen liet afweten. Stuurden zij snel opnieuw de order na. Wij zijn heel dankbaar!!
Super snelle levering
Correcte handeling
Mijn planten pakket werd door dpd ruim een week later bezorgd. Vier in vitro planten was echt soep geworden. Azaqua heeft dit meer dan uitstekend geregeld! Zeer goede service.
Het klopt altijd qua aflevering en de bestelde producten. Er mankeert nooit iets aan en ik vind het leuk dat er altijd een postkaart met een afbeelding van een Amano aquarium bij zit.
Good prices, I can choose from any model I want, shipped and arrived in 4 days (While I live in France). I highly recommend!
Erg goede producten voor redelijke prijzen. Wordt goed verpakt en snel verzonden. Verzendbedrijf had er een potje van gemaakt en was uiteindelijk mijn product (aquarium plantjes)veel te lang onderweg geweest en dus niet meer bruikbaar. Foto’s opgestuurd en er werd meteen werk van gemaakt. Zonder problemen werden er nieuwe plantjes verstuurd. Super service!!!! Dank je wel!
Goede service en advies
Een deel stenen en planten besteld. Goed verpakt aangekomen.
Beetje onduidelijk email niet opvoorraad ? Maar na een telefoontje opgelost netjes en vriendelijk
I needed some stuff for my shrimp tank and they were able to deliver super fast and had what I needed. I will be shopping from them again!!
Super tevreden snel geleverd
Ik heb spiderwood gekocht met korting en de stukken die ik gekregen heb voldeden aan mijn verwachting.
Al enkele jaren bestel ik zaken bij Azaqua voor levering in België. Nooit problemen gehad, altijd snel antwoord. Top service!
Vlotte levering, goed verpakt en aan degelijke prijs
Netjes en verzorgd geleverd
Veel kwalitatieve materialen en goede service
Ik ben al langere tijd klant bij Azaqua en io ben simpelweg zeer tevreden! De telefonische adviezen worden erg gewaardeerd.
Super snel, top kwaliteit, erg goed service. Dankjewel
Goede prijzen snel levering groote assortiment
Een product was niet goed, netjes en correct opgelost!