Ik krijg waar ik om vraag. Toelichting op de artikelen is prima.
Nieuw aquarium besteld, helaas werd deze stuk bezorgd. Na telefonisch contact is mij beloofd een nieuw aquarium te sturen. Ik werd netjes geholpen.
Voor de opstart van een nieuw aquarium contact gehad over de bestelling van de juiste hoeveelheid stenen. Met goed advies bestelling geplaatst. Deze is netjes verpakt en verzonden
Altijd prima geregeld!
Voor mij de aquaria winkel om mijn spullen te kopen. Wat ik er koop is altijd van zeer goede kwaliteit en wordt zeer snel geleverd. Ze staan bij mij op nummer 1
deskundigheid mooie voorbeeldaquaria
Dekruitje voor mn Dennerle 30L nano besteld, was naar mijn idee best goed verpakt maar DPD krijgt het alsnog stuk. Netjes een nieuwe nageleverd gekregen in een doos standje overkill, maar het ruitje is heel aangekomen. :)
Mijn mini aquarium (40L) draaide jaren zonder levende planten, enkel een drijfplant er in. Ik dacht dat dit wel al die jaren goed liep. Na 4 jaar toe aan een nieuwe inrichting, terug begonnen zonder planten, deze keer zelfs zonder drijfplant. Na nieuwe inrichting pas beginnen meten van waterwaardes en bleek ik een super hoge nitriet waarde te hebben. Hoog tijd voor actie en ik dacht gelijk een echte planten. Heel mooie plankje drijfhout met levende planten besteld. Meerdere mailtjes met vragen werden zeer vlot beantwoord, ook na levering nog steeds goed contact!
Ondanks dat er een product niet voorradig was toch snel geleverd binnen 2 dagen. Fijn dat bij Azaqua de dozen ook precies de juiste maat hebben voor het aantal producten wat erin zit en dus niet onnodig groot zijn, het rolletje pepermunt erin is de kers op de taart. Site zelf is overzichtelijk en een ruim aanbod aan goede producten voor aquaria. Erg tevreden over de webshop, helaas is de winkel iets te ver weg.
Levering van mijn product via DPD verliep moeizaam. Omdat ik al eerder problemen met levering via DPD heb gehad, bij deze bestelling als afleveradres direct een parcel-point gekozen, maar helaas lukte het DPD niet om bij hun eigen parcel-point af te leveren. Gelukkig kon Azaqua mij wel goed helpen en konden we samen een alternatief voor de levering bedenken en heb ik mijn bestelling alsnog gekregen. Lof voor Azaqua dus: snelle en duidelijke communicatie en dus een tevreden klant.
mooie planten en voedingen
Bestellen ging vlot en eenvoudig. Toen ik melding maakte dat de levering door DPD vertraging opliep, werd er snel gereageerd en kwam mijn bestelling alsnog goed aan. De kwaliteit van het product zal ongetwijfeld goed zijn. Het is een cadeautje voor mijn dochter die al haar aquarium spullen hier bestelt en daar hele goede ervaringen mee heeft.
Zeer netjes verpakt en snel geleverd.
goeie website en mooie eigenmerkspullen en snelle leveringen.bedankt weer Azaqua Mvg Erwin van Schoneveld
Ik heb meerdere malen hier besteld. Altijd netjes en stevig verpakt en snel geleverd!!
I love getting my aquarium needs from you guys always the best, fast and safe delivery all the way to Ireland. Cheers guys.
Fijne site met een uitgebreid assortiment. Altijd goede product informatie. Levering was, zoals altijd, lekker vlot en goed verpakt. Een blijvertje hoop ik.
Goed geholpen door een deskundige verkoper.
ADA Bio Rio (Inhoud: 1 liter) Azaqua CO2 diffusor BOWL (type: BOWL 15) Eenvoudig te bestellen, keurig en vlot geleverd.
Ik had filter media gekocht. Kwam snel binnen en kreeg er zelfs gratig een zakje starter bacteriën bij voor mijn filter. Erg handig.
Nooit geen problemen mee gehad, mooi en goed gerief om te kopen.
Goede advies en klantenservice Zeker een aanrader!
Ondertussen al meerdere aquaria besteld bij Azaqua. Vragen worden altijd vlot en duidelijk beantwoord, en over de service zeker ook niets te klagen.
Kwaliteit van de planten is prima. Minpunt is de bezorging met DPD, wat een waardeloze koeriersdienst.