Tevreden zoals altijd.

Weer niks om aan te merken. Goed en snel geholpen door de klanten service en een oplossing van een vraag.

Good and Fast

Good experience. Good and Fast delivery. VERY nice Azaqua doesn't use PostNL!!!!

Top service en snelle leveringen

Ruim aanbod aan een scherpe prijs.

Bij azaqua vond ik direct alles wat ik nodig had voor mijn volledige aquarium setup. Daarnaast is er ook steeds een uitgebreide beschrijving beschikbaar die je meteen goed op weg helpt met het product. Ook de vele artikels op de website geven je meer info en tips over hoe je ale beginnende aquascaper te werk moet gaan.

Netjes verzorgd

Bestelling gemakkelijk te plaatsen en informatievoorziening van de producten ook prima. Levering was ook goed voor elkaar

Geen klachten, alles netjes verpakt. Snelle levering.

Altijd zeer goede service en advies.

Altijd zeer goede service en advies.

Snelle levering en sympathieke eigenaar.

Ben een tijd geleden in Steenwijk geweest, daar hebben we alle spullen verzameld van een aquascape, die nu 2 jaar later nog goed loopt en waarmee ik heb meegedaan aan de IAPLC. Nog steeds blij met de kwaliteit en snelle levering :)

snel en prima verzonden

Snel en goed verpakt geleverd en scherpe prijs !

Ik bestelde de Chihiros WRGB II Pro en die werd netjes verpakt én heel snel in België geleverd. Overigens aan een prijs die ik nergens anders vond, dus dat was helemaal mooi ! Dankjewel!

Super geregeld.

Had soil nodig, helaas maar 3 op voorraad. Heb er 6 nodig, na 1 telefoontje kon ik er 6 bestellen. Daarna ook nog is laten bezorgen omdat ik een beetje in de knel kwam met tijd om het op te halen. Super geregeld dus.

Materiaal wordt snel geleverd, met duidelijke communicatie.

Alles is altijd mooi op tijd en correct geleverd.

Altijd best

Altijd prima,

Goeie en snelle verzending ,mooie prijs voor het product.

Bonne expérience avec Azaqua.nl

Bien que je sois en France la livraison est rapide et les prix sont attractifs. Dommage que la livraison ne soit pas aussi offerte pour les autres pays.

super levering en zeer snel

Eerste bestelling. Ging even verkeerd door het invullen van de digitale bestelling, maar dat werd snel opgepakt en gecorrigeerd. Daarna een super snelle levering, prima verpakte levende have die allemaal goed werden ontvangen.

Helmut en Hilde maken het prima bij Josias in het aquarium!

Altijd top!

Mooie zaak waar je goed geholpen/geïnformeerd word. Meestal bestel ik vanwege de afstand. Dit gaat altijd goed en is snel in huis. echt een aanrader voor iedereen!

Prima webshop

Het plaatsen van een bestelling gaat prima evenals het zoeken naar de producten. Levering gaat ook op de afgesproken manier op de site, goed verpakt !! Nu is het afwachten of de bestelde planten aanslaan( in vitro) . Op naar de volgende bestelling......

perfect

de bestelling was compleet en in goede staat bij de levering. Misschien andere transport firma aanspreken. Het pakje is één dag in hun depot blijven liggen. Nu waren het maar planten, maar wat als het iets dringender is.

Perfecte service, goede communicatie

Dpd leverde het pakje te laat, waardoor er 1 garnaaltje het niet overleefd had. Ik kreeg gewoon onmiddellijk reactie met een tegoedbon. Geen gedoe.

Snelle levering, veilig verpakt

Ruime keuze aan mooie planten

Planttjes werden snel en netjes bezorgd. Helaas was één plantje niet goed meer en heb ik deze moeten weggooien. Andere plantjes in goede conditie. Ze doen het erg goed. Tevreden mee.