Planttjes werden snel en netjes bezorgd. Helaas was één plantje niet goed meer en heb ik deze moeten weggooien. Andere plantjes in goede conditie. Ze doen het erg goed. Tevreden mee.
Alles weer vlot en netjes afgehandeld
Geweldige service, top kwaliteit producten en ik kan hier alles vinden wat ik nodig heb. Ik heb deze website gevonden toen ik opzoek was naar een webshop waar ik betaalbaar botanicals kom kopen voor mijn blackwater tank. Toen kwam ik hier terecht en nu koop ik alles wat ik nodig heb op deze webshop! Hartelijk dank voor jullie werk.
Na aanschaf van verlichtingsset Matrix Onex met een LED controller kreeg ik het niet voor elkaar om de juiste software te vinden voor mijn laptop. De handleiding was onduidelijk en onvolledig. Een mail of 2 met Azaqua later heb ik de software gevonden plus een programma om het uit te pakken. Na wat uitproberen is het nu in orde.
Zeer tevreden en snel geleverd zeker en aanrader top
Alles zoals altijd heel goed verlopen. Alles snel gekregen.
DPD lost the parcel and I had to wait about a month until I got a replacement delivered. Azaqua costumer service was kind and relatively responsive. Thank you again.
Ik had een aantal Anatome Helena 's gekocht. Een paar ervan gaven in het aquarium al snel het loodje. Even gebeld met Wilco. Kon bij eerstvolgende bezoek een paar nieuwe slakken meekrijgen. Ze doen het nu goed.
Ben zowel in de winkel geweest alsook online bestelling gedaan. Goede ervaring.
Was op zoek naar een afscherming van de ingang van mijn aquariumpomp zodat de garnalen beschermd werden. Voor dergelijke bijzondere artikelen ga ik doorgaan naar Azaqua omdat hun assortiment veelal voorziet in mijn zoektocht. Ook nu weer was dit het geval. En wanneer de prijsstelling aantrekkelijk is en levering snel en goed is dan vind ik dat verder zoeken niet meer nodig is en ik vaker terugkom om de door mij gezochte artikelen te vinden en kopen.
Nu de derde keer dat ik wat heb besteld: Vullen van een CO2 cilinder. Dit proces wordt goed ondersteund door Azaqua en is ook snel
Blij met mijn aankopen en deskundige hulp bij het bepalen van mijn keuze in artikelen. Op deze wijze geld bespaart, daarom benodigde artikelen opnieuw besteld bij Azaqua. Bedankt!!! Remy
Mijn bestelling is levend, gezond en spoedig lijk vermeldt geleverd
Ik heb geen idee meer hoelang de levering duurde, aangezien ik het mij niet meer herinner zal het vlot verlopen zijn, producten in zeer goede kwaliteit gekregen.
Wederom een CO2 cilinder gekocht bij Azaqua. Hiermee een reserve cilinder die we bij hun kunnen laten vullen als er 1 leeg is. Prima spullen voor een goede prijs.
Zou hier opnieuw kopen
Na wat problemen met de daylight verlichting is het top opgelost en hebben we weer een mooie verlichting in het aquarium.
Het bestelde snel ontvangen. Heel fijn.
Goed spul voor aquascaping, mooie planten. Mooie selectie slakken en super verpakt!
Duidelijke informatie ontvangen i.v.m. de aanschaf van een Co2 set. Snel geleverd. Goed verpakt.
Ik heb een aquarium besteld en toen ik die uitpakte bleken er beschadigingen aan te zijn, het aquarium was ook niet nieuw. Nadat ik het gevuld en ingericht had viel het pas echt goed op. Erg jammer
Fijne website, en mooie producten voor de aqauscape hobby. Wat soms vervelend is, dat de site soms traag is. Misschien dat het bij mij alleen zo is. Maar meestal moet ik wachten, als ik terug wil naar een ander product. Bezorging helemaal goed.
Binnen 24 uur geleverd.
goede winkel snele levering grote aanbieding