Snelle levering en producten voldoen aan de verwachting
Flawless from start to finish
Uitstekende service, ,snel geholpen en snel geleverd. Gewoon top.
Zijn goed bereikbaar voor vragen en advies
Het bestellen gaat gemakkelijk en zeker met voldoende keuze! de levering was ook binnen de leveringstijd!
Snelle levering. En je levering volgen via tracking.
De Co2 set is prima. Binnen een kwartier draaien. De halve liter fles is rond aan de onderkant. De houder die je nodig hebt om de fles rechtopstaand te kunnen gebruiken, zit niet in de set. Dat is wel een misser.
Fijne overzichtelijke website. Ruime keuze en snelle en deugdelijke levering.
Super snel is de order thuis bezorgd! Heel erg tevreden
Snelle levering en goede producten is niet de enige troef. Je krijgt ook advies van de eigenaar als je met een vraag zit.
Uitstekende service, supersnelle levering. Kortom geweldig
Correcte, tijdige levering en met zeer goede zorgen ingepakt.
Als ik iets nodig heb dan weet ik altijd zeker dat ik bij Azaqua terecht kan. Ruime en uitgebreide voorraad, nette prijzen en altijd met zorg ingepakt voor verzending!
Ik had voor 100 + euro aan planten besteld in pot en vitro helaas zaten er een paar oude vitro bakjes bij waar schimmel op zat en zelfs eentje niet meer bruikbaar
Hallo Tim, bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat de plantjes niet de beoogde kwaliteit hadden. Het klinkt haast onmogelijk, maar wanneer de kwaliteit niet goed is, maak foto's en mail ons die. We zullen dan vervangende planten toesturen.
Duidelijke site, goede producten en snel geleverd
Al meerdere malen besteld en altijd goede producten en op tijd geleverd.
Zal zeker nog bij jullie bestellen
Bijna alle garnaaltjes zijn binnen een week gestorven..
Een paar stenen en wat andere dingen besteld. Alles op tijd binnen gekomen. Producten waren ook van goede kwaliteit!!!!!!!!
Zeer tevreden over de producten die ik hier besteld en hoe snel ze verwerkt worden en opgestuurd. Alleen werd mijjn bestelling pas 9dagen later afgeven bij de de parcel shop omdat dpd zei dat ik niet thuis was terwijl ik dat dus wel was! Wel vaker problemen met dpd en de bezorger. Is er ook een mogelijkheid meschien om pakken door postnl tec aten bezorgen.?
Ik heb garnalen besteld. Ze waren snel bezorgd en heel mooi ingepakt dus bedankt
Snelle levering en niet prijzig
Zoek niet meer verder alles wat je nodig hebt is hier... Team azaqua weet wat wij als hobbyisten willen,kwaliteitsproducten,snelle levering, goede prijzen. Voor mij alleen nog maar Azaqua
Ondanks dat de winkel dicht was kon ik mijn bestelling die zelfde dag wel ophalen. Goede producten voor een betaalbare prijs voor mijn scaper's tank.