Ik bestel voor de tweede keer bij Azaqua. Ik ben zelf moeilijk ter been en kan helaas niet de deur uit waardoor dit voor mij echt een uitkomst is. Ik heb deze keer garnalen en slak etende slakken besteld. Het is met zorg verpakt. De diertjes zien er goed en gezond uit. Je krijgt er een duidelijke uitleg bij hoe je verder met de diertjes om moet gaan na ontvangst. Makkelijk te bereiken als je vragen hebt. Ik ben zeer tevreden
Ik wilde me bestelling laten afleveren bij een DPD punt in Lemmer. Deze schijnt niet te bestaan. Het DPD punt waar ik dit nu moet afhalen is ergens achter Groningen. Ben niet van plan 100 km voor iets van 20 euro te rijden, dus laat ik het daar liggen.
Hallo Robin, Wat vervelend om te horen dat het niet goed gaat met de bezorging van je pakket. Lijkt het je geen goed idee om even met ons contact op te nemen, zodat we er voor kunnen zorgen dat het alsnog op de goede plek terecht komt?
We zijn perfect geholpen!
Heb iets besteld en het kwam zoals zelfs eerder aan als verwacht
Fijne website met veel aanbod. In de winkel is niet alles uitgestald vanwege de beperkte ruimte maar wanneer je vraagt om en product dat niet uitgestald staat willen ze die zonder problemen voor je pakken. Personeel is behulpzaam!
Mijn ervaring met Azaqua is goed. Echter ben ik niet te spreken over verzenden met DPD. Dit maakt het totaal plaatje matig. Zolang er geen optie is om met post.nl te versturen haal ik de artikelen elders.
er zat 1 dode slak bij van de 4
Ik heb er verlopen week 20 orange sakura garnalen en een nieuwe luchtpomp en nog wat zaken gehaald. Na 2 weken eerder garnalen te hebben gekocht bij een ander die op 3 na allemaal dood gingen, ben ik hier gekomen (dichterbij ook voor mij). Het verschil is duidelijk te zien, dit zijn jonge garnalen die mooi oranje gekleurd zijn, bij de ander waren het al oudere ganralen en veel lichter van kleur. Ik ben zeer tevreden over de aankoop, leuke lui en ik kom hier zeker terug als ik andere zaken nodig heb!
Alles snel en duidelijk kunnen bestellen.
Vee variatie in geleverde stenen voor hardscape! Zeer tevreden over alles!
Vlotte correcte afhandeling van mijn bestelling, bezorgen mag van mij ook via de post.
Goed gereed vanaf bestelling tot levering en de aflevering informatie.
De website is overzichtelijk en bijna alles wat ik nodig heb is er te koop. Het enige is dat de website eigenlijk te zwaar is voor op middenklasse telefoons. Daar duurt het heel lang om te laden.
Planten goed verpakt en zagen er prima uit
Snelle levering, ruimte aanbieding, scherpe prijzen
Ik ben uiterst tevreden met mijn aankopen.
geweldige producten, snelle levering
Dieren zien er super goed uit en zijn netjes en veilig verzonden, ik ben al aan t kijken voor een volgende bestelling
Co2 cilinder was snel binnen. Zaterdags besteld, maandag ontvangen.
Producten altijd onder top kwaltiteit geleverd.
Makelijker site en snelle levering
Netjes bezorgd...goed product
Maandag lege co2 fles opgestuurd omgeruild en woensdag weer een volle fles in huis super service
Ben zeer tevreden over het product