Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.
Snelle rectie bij een probleem
Altijd goed geholpen. Probleem met een artikel prima opgelost. Aardige mensen met passie voor het aquascapen.
Had 10 garnalen gekocht, en kreeg er 11 waaronder een hele kleine. Allemaal kwamen ze levend aan, en na 1 dag had ik al een garnaal dat eieren droeg. Geweldig begin!
Ruim aanbod, correcte prijzen, snelle verzending
Snel duidelijk en direct! Benodigde spullen waren zo gevonden. Het bestellen en betalen ging zeer soepel.
Goede webshop en uitgebreid assortiment.
Prima correct bedrijf
Makelijk
Azaqua is voor mij de #1 aquascaping shop van NL. Alles op dit gebied is er te vinden/koop. De service is fantastisch te noemen en het assortiment is heel groot. Jammer dat het voor mij te ver weg zit... maar wie weet ga ik het nog eens bezoeken. Waarom betrouwbaar dan? Als er iets niet op voorraad is, wordt het nageleverd of je krijgt een telefoontje of je wellicht een andere keuze wilt maken...en dat vind ik TOP!
Leuke site, genoeg aanbod en snelle levering. Enig minpuntje vind ik de mobiele website die werkt echt niet goed op mijn iphone.
Snelle levering en heel goede kwaliteit producten. Top winkel
Aankoop wordt snel afgehandeld en opgestuurd
Produkt zoals omschreven. Werkt naar behoren. Bestelling snel verwerkt door verkoper.
Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering!!
Bestelling wordt snel opgepakt en verzonden. Duidelijke site dus makkelijk bestellen
Mooi product, snel geleverd en solide verpakt. En belangrijkst.... voor een nette prijs.
Gemakkelijke website met goede uitleg! Snel besteld en snelle levering van de goed verpakte en mooi groene, verse plantjes.
Best products ever, all well packed, delivery on time, personal attention from the owner. Simply the best for those who enjoy of aqua scaping
Veel kwalitatieve spullen voor een redelijke prijs en altijd snel geleverd!
Goed en snel geleverd.
Alles goed verpakt, netjes en snel geleverd. Leuke prijzen en groot assortiment.
Zeer voor herhaling vatbaar.
Een bestelling gedaan via de website en daar wordt aangegeven dat er 1 tot 2 weken levertijd zou zijn. Tot mijn grote verbazing (in positieve zin) werd de bestelling al na 2 dagen afgeleverd.
Alles was zeer netjes verpakt en beschermd.