Gewoon goed

Al best vaak wat besteld bij Azaqua, altijd prima verpakt en geleverd. Deze keer zat er een mooi drijfplantje bij mijn bestelling. Minpunt is dan DPD, die levert hier vaak best slecht. Nu was het pakket met de koude nachten ook veel te lang onderweg. Drijvertje dood. Azaqua gemaild werd direct een nieuwe gestuurd, met zaterdag delivery via DPD. Deze keer wel de volgende dag geleverd, plantje ziet er nu prima uit. Had nog gemaild of ze een artikel konden bijvoegen bij de nalevering, ook die zat er netjes bij. Nette service !!

Perfecte service

Product was niet op voorraad, maar werd toch snel geleverd. Via mail goed contact gehad.

Perfecte service

Snel bezorgd, mooie artikelen, goed verpakt , goede communicatie.

Had aquarium assecoires voor mijn kleinzoon besteld. Waren makkelijk te vinden op de webshop en werden snel geleverd en kwamen goed verpakt aan. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus van het pakket en de betaling was probleemloos. Duidelijke factuur. Ben zeer tevreden met Azaqua.