Zeker de moeite waard om een bestelling te doen. Goed verpakt en goede prijs kwaliteit verhouden. Ben zeeeer tevreden. Ga zo door azaqua
Alreeds meerdere keren hier besteld, prijstechnisch altijd scherp, zeer snelle verzending en zelfs toen er bij de laatste zending een artikel ontbrak werd dit via de klantenservice direct nagezonden. Een meer dan prima webshop!!
Goei hulp en ervaring Klantenservice vriendelijk
Snel bezorgd en complimenten aan webwinkel
Kwaliteit en betrouwbaarheid op alle gebied, maar niet goedkoop.
Gewoon zeer tevreden.
Zeer compleet assortiment, goede bereikbaarheid via e-mail, kwaliteit van producten. Nog steeds zeer tevreden na verschillende leveringen.
Groot assortiment aan professionele spullen. Voor de aquascaper the place to be.
Mooie website en erg overzichtelijk. Ruim assortiment. Goede service!
Super fast delivery. Good quality.
Alles altijd super snel geleverd voor een nette prijs !
Goede snelle service, prima planten met een uitgebreid assortiment.
Ik heb online Bestelling. Geplaast, en is helémaal fout gegaan. Bestelling is terug naar winkel en ik heb nog niet de terugbetaling. Ik heb gebeld, en san het telefoon was een no klant gericht Person smoesjes geven. Nooit meer bestel Ik bij Azaqua
Verse planten, snel bezorgd, goed verpakt. Geweldig
Zie boven
Emails met vragen worden altijd zorgvuldig beantwoord. Aquascapen is complex maar ik krijg hier altijd goed advies. Tevens zijn de pruducten scherp geprijsd.
Recent heb ik een aquarium en afdekplaat besteld via aquaza. Helaas was er tijdens de verzending een kleine beschadiging gekomen aan de glazen plaat. Na dit via de website te hebben doorgegeven kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd, zonder gedoe. Inmiddels geniet ik al een aantal weken van het aquarium en de glazen plaat en zijn ze beiden nog super.
Vriendelijk en snel geleverd
Snelle levering, alles goed verpakt, ruim assortiment
Goede kwaliteit en snelle levering.
Snelle levering en prijzen.
Sommige artikelen, zoals een grote fles CO2 indicator vloeistof vind ik dan bijna nergens maar wel hier. En niet onbelangrijk, de bezorging was ongeloofelijk snel, ik ga hier zo nu en dan wel terug komen.