Wat er ook gebeurt bij Azaqua komt het altijd goed. Dus Topservice, topcommunicatie eb geen gezeur, Azaqua maakt het in orde. Score 10+.
Staan altijd voor je klaar. En top producten
Blij met de bestelling, ziet er goed uit. Alle zaken strak en goed ingepakt!
Vele merken gehad de afgelopen 2,5 jaar. Ik hou het nu Tropica specialiseren nutrition had deze ook op vivarium gekocht en planten doen het geweldig voor mij geen ander merk meer.
Co2 fles besteld 10 kg. Netjes op de hoogte gehouden van de status en verzending. Precies geleverd zoals verwacht dat ze zeiden, dus perfect en netjes en goed verpakt,
Vervolgbestelling op basis van eerdere ervaringen met Azaqua. Goed verpakt, netjes geregeld en snel afgeleverd, wat wil je als klant nog meer.
Heldere webshop, alles van hoge kwaliteit, de eigenaar heeft veel vakkennis en is zeer behulpzaam!
The aquarium I ordered was delivered super fast (2 days) and it's of superior quality. true to size , clean and well packed for safety. Very happy with the purchase!
Blij met de bestelde slakken. Ze zijn levendig en gezond. Levering was mooi snel.
Nu een paar keer wat besteld. Alles wordt netjes en snel geleverd. Perfect ingepakt zodat onderweg niks kapot gaat. Altijd een kaartje erbij als dank voor uw bestelling. Ik ben één keer gebeld dat iets wél op voorraad is maar nergens te vinden is toen heel netjes opgelost. Top winkel en ga zo door
Alles perfect verlopen zoals het moet! Dinsdagavond besteld ,donderdag middag geleverd in België :-) Ik zou zeggen doe zo verder perfecter kan het niet.
Mooie plantjes prima andere spulletjes voer filter spullen enz
Alles is kwalitatief prima. Eenvoudig te bestellen en goed geleverd
Ik heb pas een keer een bestelling gedaan en alles was na behoren geleverd en ingepakt. Enkel vindt ik dat de levering wat lang duurden. Zal er zeker weer bestellen.
Goede service, snelle levering.
Van alle bestellingen deze week het snelste geleverd.
Al vaker wat besteld, altijd prima levering zoals beloofd...
Wat top
Paar producten besteld, moest wel even navragen wanneer de producten geleverd zouden worden maar rap en vriendelijk antwoord en levering volgens belofte. Ik ga hier vaker bestellen.
Goeie prijs kwaliteit snelle afhandeling snelle bezorging. Groet tevreden klant
Goeie website Snel geleverd Produkten zijn goed verpakt
Voor het eerst besteld, goede uitleg en snel geleverd. Was heel zorgvuldig verpakt.
Voor de 1e keer besteld bij Azagua vanwege ruime keuze aan aquariumplanten. Had snellere levering verwacht. Na 5 dagen pas geleverd. Er zit een weekend tussen maar toch vind ik dit te lang. Misschien dat dit de reden is dat 2 van de 4 waterplanten er wat minder fris uitzagen. Met name de Aponogeton crispus had geen enkel frisgroen blad meer over. Ik heb ze allemaal gebruikt in mijn aquarium in de hoop dat ze weer herstellen. Ik beveel jullie nog wel aan omdat ik ervan uitga dat jullie dit de volgende keer beter zullen doen.
Snel en makkelijk aquariumspullen bestellen vanuit je luie stoel. Snel in huid en netjes verpakt