Top bedrijf
Ik ben zeer tevreden over de visjes hoe ze eruit zien en dat het nog jonge dieren zijn is ook duidelijk dus zo lang mogelijk van je aankoop kunnen genieten
Keurig
Healthy plants packaged well and arrived fast
Zeer tevreden eerst gebeld om vragen te stellen goede uitleg gehad tevens daarna besteld en snel binnen ben zeer tevreden
Bestelling prima en snel ontvangen.
topservice, erg behulpzaam
Zeer vlugge levering en product volgens beschrijving enkel jammer dat er geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bijzit voor de rest perfect.
Ik heb nu meerdere bestellingen geplaatst bij Azaqua en deze zijn allemaal super snel (dezelfde dag nog) verzonden. Mijn vriendin heeft laatst twee slakjes besteld en deze werden keurig geleverd in een handig herbruikbaar bakje met een waterplantje en wat voeding. Wij hebben meerdere producten van het Azaqua huismerk en deze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Ik heb een keer contact opgenomen met de klantenservice en kreeg snelle vriendelijke reacties. Er is simpelweg niks negatiefs te benoemen, dank voor alles en ga zo door:)
duidelijke site.Ik bevel Azaqua aan
Prima service, snelle reactie op vragen en snelle levering. Product erg blij mee, zeker een aanrader!
Goede producten maar verzenden mag sneller
Een aantal keren aquariumplanten besteld. Worden uiterst goed ingepakt en geleverd, soms duurt het wat langer voordat planten binnen zijn, maar dit staat aangegeven op de website. Ook heel blij met de CO2-tank. Niets dan goeds.
Bestelling van meerdere in vitro planten en mossen ,zijn netjes binnen gekomen plantjes en mossen zijn gezond en fris .
Precies besteld en ontvangen wat ik wilde. Bezorgen duurde even omdat producten niet op voorraad waren, maar daar is over gecommuniceerd. Stond alleen niet in de mail welke producten uit de de bestelling niet op voorraad waren dus dat moest ik zelf op de site achterhalen (dit was relevant voor de verwachtte levertijd)
Fijne website en goede en snelle verzending van de bestelde goederen...
Très bien rapide
Zeer positief
Ondanks de drukte van vivarium alsnog mijn bestelling snel geleverd.
Na 4 dagen pas slakjes binnen gekregen. Helaas na enkele dagen geen teken van leven en de slakjes roken naar 'de dood Heel jammer en verdrietig
Bestelling is wederom geleverd zoals verwacht. Prima levering
Via de mail ben ik super goed geholpen, inclusief een lijstje van wat ik precies nodig had voor mijn aquarium. Alles kwam snel binnen en de kwaliteit is echt top
Heb voor het eerst hier besteld. 8 zebra ren slakjes. Waren goed verpakt, in een grote doos met veel bescherming. Snel die avond al verzonden. De volgende dag had ik ze in huis. Kwamen allemaal levend aan. Na het rustig acclimatiseren volgens de instructies heb ik ze losgelaten. En gingen er 7 meteen aan de wandel. Behalve 1 die was niet helemaal ok, kwam maar een klein beetje uit zijn schelp en heeft zich toen ingegraven. Volgende dag had hij niet bewogen en kwam ik erachter dat hij helaas was overleden. Maar kan gebeuren, sneu voor het beestje. Het is ook een hele onderneming in een pakje verstuurd worden. Maar al met al ben ik tevreden hoe de bestelling is verlopen en blij met de nieuwe aquarium bewoners, dat ze maar veel algen mogen eten!
Ik heb een inline diffuser besteld en deze werd heel vlug geleverd ook naar België. Mooi verpakt , ik heb een beetje informatie gevraagd over het plaatsen en ik werd direct verder geholpen.
Uitstekende ervaring! Planten zien er prachtig uit goed verpakt en snelle bezorgd.