Snel geleverd, goede prijs

Een tevreden klant.

Een uitstekende service. De 1ste keer garnalen online besteld. Ik was een beetje sceptisch over de bezorging. Ook de bezorging was super.

Correct en snelle levering.

Met Azaqua heb ik nog nooit een slechte ervaring meegemaakt. Goed bezig.

Zoals gewoonlijk top

Nu weer een 2L CO2 fles besteld, en zoals gewoonlijk goed ingepakt en snel geleverd. Bestel vaker bij Azaqua, fijne site en over het algemeen een van de goedkoopste.

Snel, goed verzorgd en goede kwaliteit

Voor herhaling vatbaar

Prima product

Zeer tevreden producten altijd zoals omschreven en zeer snelle levering.

Eerst wat huiverig, maar Twinstar nano werkt perfect!!!!

Ik heb een twinstar nano besteld voor mijn nieuwe scaper-aquarium. Levering was snel geregeld door Azaqua. Hoewel DPD een foutje had gemaakt en het pakket wat vertraging opliep, kwam het alsnog een paar dagen later aan. Ik heb een jaar geleden een tweedehands twinstar gekocht. Wat een drama was dat! alle vissen dood, planten (inclusief robuuste Anubias) allemaal opgelost. Kwam een chloorlucht van dat ding af!! Er was iets met de reactor niet goed. Daarom was ik wat huiverig voor deze. Gelukkig stelt het niet teleur. Apparaat zelf werkt perfect, nog geen algen te bekennen (inmiddels dag 11)! Een absolute aanrader, maar koop m wel nieuw, dan weet je zeker dat je goed zit.

Duidelijke site

Makkelijk zoeken op de site en zeker schappelijke prijzen

Alles snel en netjes geleverd. kwaliteit van de geleverde planten is prima. Nemen ook de tijd om je van goed advies te voorzien.

Super aquarium zaak

Snelle levering Oase skimmer 350 gekocht Zeer goed product Makkelijk schoon te maken Geruisloos De beste skimmer tot nu Groetjes Rudolph

Wat lastig contact te maken. Niet helemaal duidelijk wanneer men telefonisch bereikbaar is.

Hier wordt je toch blij van... :-D

Ik bestel al meerdere jaren op Azaqua. De rede hiervoor is het grote aanbod en de snelle verzend tijd. In de aquarium wereld zijn er veel dingen te koop met verschillende afmetingen en specificaties. Bij Azaqua kan ik makkelijk vergelijken, omdat dit duidelijk en uitgebreid aangegeven wordt. De spullen worden goed verpakt en komen snel aan. Ja, ik kan eigelijk wel zeggen dat mijn aquascape Azaqua powered is.. ;) Het brainstormen over, selecteren van, wachten op en maken van mijn aquarium(spullen) wordt een stuk leuker van deze winkel. Ik raad dan ook echt iedereen aan hier te bestellen. Hartstikke bedankt voor deze jaren.

Bestelling makkelijk gedaan, snelle levering. Ga weer bij ze bestellen als ik iets nodig heb.

zeer deskundig en behulpzaam

Anders dan bij de grotere aquariumwinkels kun je bij Azaqua terecht voor zeer deskundig advies. De vriendelijke en behulpzame eigenaar neemt de tijd om met je mee te denken. Kortom, zo zou elke winkel moeten zijn!

Webshop de qualité

Depuis que j'ai commencé a effectué des achats chez azaqua, j'ai toujours été satisfait du service et de la qualité des articles. Je recommande vivement ce magasin car le gérant est sérieux et aimable.

Slechte zaak ......in mijn geval !

Slechte ervaringen met leveringen online besteld en met de couriersdienst lange tidsblokken opgeeft zit je gewoon heel de dag te wachten of ik niks beters te doen heb !!

Alles netjes geleverd

Ik had een co2 installeert besteld voor mijn cooker, want die flesjes van cooker zijn die een snel leeg. Nu een 2kg fles met reduceer op 4 bar. Werkt helemaal perfect. En het aanpassen en aansluiten duurde nog geen 5 minuten.

Goede winkel

Fijne site met duidelijke omschrijving en goede prijzen ga zo door

fijne service

na een aantal keer het verkeerde product opgestuurd te krijg werd ik elke keer goed en oprecht geholpen. kortom fijne service en de volgende dag product in handen

Goede service, snel geleverd

Weinig op aan te merken. Dachten mee. Hebben goede spullen en netjes geleverd.

Goede service!

Heel erg tevreden met de geleverde spullen!

Prima producten.

Mooie producten voor prima prijs. Netjes afgeleverd. Iets langer moeten wachten vanwege de hitte golf. Maar daarom zijn ook alle planten i goede conditie aangekomen.

Jammer, 1ste bestelling goed 2de bestelling niet

Bestelling geplaatst, niet tevreden over een product, schaar die niet meer open gaat. Netjes contactformulier ingevuld met de vraag of hier iets mee gedaan kon worden. Extra nog gewacht tot zondag met deze reactie te plaatsen, omdat we zagen dat de winkel alleen op zaterdag open was......helaas geen reactie. Dus bij deze ons als klant verloren wegens slecht materiaal en service.

Ga ik zeker vaker bestellen

Mijn 2 ervaringen tot nu zijn top. - goeie prijs - snel in huis Niks op aan te merken dus kom ik hier zeker vaker (online) shoppen

Azaqua is een fijne webshop/winkel met aandacht en tijd voor de klant.

Onlangs een paar aankopen gedaan bij Azaqua. Aangezien ik wat details wou weten ben ik op een zaterdag naar de winkel gegaan. Mooie winkel met diverse aquascape voorbeelden. Op gebied van de techniek kun je hier prima aankopen doen, ook kun je er goed slagen voor je planten. Het viel mij op dat er naar elke klant aandachtig werd geluisterd en er ruim de tijd werd genomen om iets uit te leggen of te demonstreren. ook aan kennis ontbreekt het niet.