Prima vlees, keurige levering. Ga zeker nog eens bestellen
Heerlijke biefstuk ontvangen, maar ook super fijne gehaktballen. Topslagerij…
Goede kipfilet
Al een paar keer vlees gekocht. Prima kwaliteit tegen goede prijs en snel en vakkundig bezorgd.
goed geleverd en prima kwaliteit
Ons vlees is super, zoals we van de slager verwachten.
Heerlijk vlees, netjes apart verpakt. Aanrader voor een ieder die van kwaliteit houdt.
Ja volgende weer bestellen prima vlees en levering is ook prima ik ben er blij mee
Ik zou mijn bestelling vorige week woensdag ontvangen. Dat werd ineens vrijdag. Het pakket werd voor de deur gekieperd en de bezorger was al weg. Het vlees was volledig of flink ontdooid. Waarde: 100 euro. Mailtjes worden onprofessioneel beantwoord: het is de schuld van de bezorger. En dat is het. Dat je er een foutje gemaakt kan worden, dat snap ik. Maar los het dan in ieder geval goed op. Nu zit er voor flink geld in het afval en hoor je niets meer van het bedrijf.
Beste heer Koopmans, Wij nemen het Trunkrs zeer kwalijk dat zij deze belofte niet zijn nagekomen en bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan. Helaas is de dag voor Hemelvaartsdag niet bij u afgeleverd waardoor uw pakket pas de dag na Hemelvaartsdag is afgeleverd. Door drukte kan het voorkomen dat een pakket vertraagd en op de eerst volgende werkdag wordt afgeleverd. Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom lichten wij graag toe hoe Trunkrs met foodleveringen omgaat: alle pakketten met verse of diepgevroren producten worden in de nacht vóór levering in de diepvries geplaatst, om de kwaliteit te waarborgen. Wij versturen zowel verse als diepgevroren artikelen. Ziet u in uw pakket een product dat niet (meer) bevroren is? Dan is het zeer waarschijnlijk een vers artikel dat ook als zodanig bedoeld is. Dat u naar ons gevoel niet serieus bent genomen in eerdere communicatie, betreuren wij zeer. Wij willen juist open, eerlijk en oplossingsgericht met onze klanten omgaan. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Mij 1e keer bij de internetslagerij, fantastisch. Onze familie bbq was een groot succes. Heerlijk vlees super snel en goed afgeleverd. Tot de volgende keer.
producten zijn prima, logstiek via truncks laat af en toe te wensen over.
Alleen de kipstukjes voor de saté vond ik erg vuil, dat qua vet en anders, heb daar heel veel van afgesneden. En je moet veel te veel verplichte velden in vullen, daar haak ik op af. Dus voor deze ene keer in gevuld.
Levering niet op tijd, 2 dagen later dan afgesproken, vlees ontdooid En na mijn ontevredenheid laten blijken, een standaard verhaaltje dat niemand daar iets aan kan doen. Geen probleem hoor, ik ga wel ergens anders kopen.
Week ervoor besteld en gevraagd om het woensdag te leveren, zodat ik donderdags kon BBQen. Uiteindelijk 2 dagen later (vrijdags) bezorgd. Daarnaast heb ik contact proberen te zoeken met de klantenservice, waarop ik tot op heden geen reactie heb gekregen.
Beste heer Vossebelt Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet op de door u gewenste dag is geleverd en dat u hierdoor uw BBQ-planning niet heeft kunnen uitvoeren zoals gewenst. Wij begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn geweest. Wij doen ons uiterste best om 98% van de bestellingen op reguliere dagen dezelfde dag te bezorgen. Rondom drukke periodes, zoals feestdagen of andere piekmomenten, kan het helaas voorkomen dat de levering met één werkdag vertraagd wordt. Dit kan soms ook gelden bij speciale leveringsverzoeken, waarbij het altijd verstandig is om minimaal twee dagen van tevoren te bestellen om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast vinden wij het heel vervelend om te horen dat u geen reactie heeft ontvangen van onze klantenservice. Dit is zeker niet hoe wij onze service willen leveren. We nemen dit serieus en zullen dit intern onderzoeken zodat dit niet nogmaals gebeurt. Wij waarderen uw geduld en hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om u beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Prima vlees goed verpakt en verstuurd en goed op tijd
Op dinsdag gezocht naar iemand die op woensdag kon leveren. Uiteindelijk bezorgd op vrijdagavond rond half negen in de avond. Toen had ik het al lang niet meer nodig.
Beste Paul en Marcel Pleijsier, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat de levering niet in Oldenzaal is afgeleverd. Wij begrijpen hoe vervelend dit voor u is geweest. Wij streven ernaar om 98% van de bestellingen op reguliere dagen dezelfde dag te bezorgen, zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Echter, rondom bijzondere dagen zoals Hemelvaart, Kerst en andere feestdagen kan het door de extra drukte voorkomen dat de levering één werkdag later plaatsvindt. Dit is helaas geen garantie, maar een realistische inschatting op basis van de piekmomenten. Voor een levering vóór een specifieke feestdag raden wij aan om uw bestelling uiterlijk twee dagen van tevoren te plaatsen. Zo kunnen wij beter garanderen dat uw bestelling op tijd wordt bezorgd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Betrouwbaar, goede kwaliteit
Tevreden over de service, goed vlees, netjes verpakt. Ik bestel zeker nog een keer.
Vers betaalbaar goed verzorgd vlees.
Een uitgebreid assortiment van vlees. Zondagavond besteld en maandagavond geleverd. M.b.v. track and trace is te zien op welk tijdstip 's avonds de levering plaats vind. Handig, zodat ik eerst nog boodschappen kon doen. Vlees werd ijskoud geleverd (goed verpakt met een icepack). Het liefst haal ik vlees bij een echte slager en dat is dit dus ook, alleen met het voordeel dat deze 7 dagen per week en 24 uren per dag geopend is.
ik moet nog wel de vleeswaren beoordelen en proeven. jammer dat er niet voldoende varkens wangen waren.
Perfecte kwaliteit van diverse vleessoorten. Snelle levering.
Goed en optijd aanbevolen winkel
alles is heel goed verpakt,heerlijk vlees,snelle levering prijs is goed