Keurige afwerking van de bestelling
Hele vriendelijke bezorger en netjes op tijd. Er werd heel goed aangegeven tussen welke tijden ze zouden komen.
Mijn zoon eet geen vlees sins hier ik koop eet wel nu deze vlees top
Snelle levering. Mooie producten
Ik kon niet vinden hoe veel sterren, bio, fair de producten zijn. Daarom weet ik niet of dit 'beter' is dan goedkoop vlees uit de supermarkt.
Alle bestelde keurig op tijd geleverd alleen de bezorgdienst niet echt netjes door het in de regen voor de deur te zetten zonder aan te bellen.
Ze houden je goed op de hoogte betreft verzending en alles komt op tijd binnen. Wel een beetje erg veel mail verkeer over de verzending en levering. Betreft het vlees, dat is prima aangekomen en smaakte uitstekend.
Perfect vlees, eerlijke omschrijving en altijd correct
snel en goed super
Goede kwaliteit goede service
Het bestellen ging zeer eenvoudig. De levering was op tijd en goed te volgen. Het vlees kwam diepgevroren binnen en was netjes verpakt.
Goedemiddag, ik ben Sergey Pakultinis. Ik ben op veel plaatsen geweest en heb veel heerlijke gerechten geproefd. Hoogachtend, heren, ik ben erg blij om bij u te winkelen. Ik vind het gerookte spek erg lekker, het is een meesterwerk. Ik heb veel respect voor u.
Het bestellen gaat goed. Ook de levering is netjes verzorgd en de afspraken worden nagekomen.
aammer dat het en dag later bien kwam als was beloofd maa voor de rest keurig ingepakt en afgeleverd
Alles wat wij tot nu toe gekocht hebben super kwaliteit. Zullen dan ook zeker doorgaan met bestellen.
Veel keus mooie prijs
Prima ervaring.
Ervaring is goed, mooie produkten, netjes geleverd op aangevraagde dag, gied verpakt.
Goede service en top kwaliteit
Geweldige keuze, snelle levering, super vriendelijk maar vooral erg lekker!
Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering op dagen mij het beste uitkomen.
Goed ontvangen, netjes verpakt, goede kwaliteit vlees, dat proef je duidelijk.
Eenvoudig besteld via de website en daarna geleverd op de gewenste dag. Het is ook altijd netjes gekoeld verpakt.
Goed vlees
prima vlees en snel bezorgd