Zeer tevreden over de kwaliteit, en mooi verpakt.
Voor de 3e maal besteld , weer goed verzorgd , netjes en kwalitatief goed,
al meerdere malen besteld en altijd naar tevredenheid
Super lekker. En van goed kwaliteit
Keurig en op tijd geleverd en ook nog een prima product
Mooi vlees. Vers
snel, naar verwachting, makkelijk
snelle service en goede kwaliteit
Restaurant kwaliteit vlees voor een eerlijke prijs.
Gewoon goed en snel. Netjes verzorgd
Altijd uitstekende kwaliteit, keurig op tijd geleverd en perfecte communicatie
producten goed verpakt, kartonnen overdoos beter, dat het tempex-exemplaar. De koelelementen waren voorheen van plastic; dat beviel beter dan de papieren omhulsels van nu.
Helemaal top! Super kwaliteit vlees, perfect bezorging. Aanrader!
Meat quality is very good and I will buy products again.
Ik heb de Italiaanse venkelworstjes besteld en iets meer dan een kilo aan entrecote. Beiden bevielen erg goed! Bezorging snel (na een dag besteld, volgende dag in huis) en overzichtelijk qua updates. Dus, top!
Goed bedrijf. Prima kwaliteit en service.
Bestel al tijden hier, topvlees erg tevreden over de service. Assortiment mag soms wat groter.
Snelle levering. Goed gekoeld verpakt. Mooi vlees.
De online shop is duidelijk. De foto's zijn zoals het product dat je geleverd krijgt. De verpakking is zeer degelijk. Prijzen zijn ook concurrerend en het meeste is op voorraad. Zeer tevreden over de service en het product. Hier gaan we zeker vaker shoppen.
erg goed vlees, keurig verpakt en verzonden.
Het vlees werd prima geleverd. Het vlees was vers en van goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar
Mijn eerste bestelling hier was een succes. Levering stipt op tijd en duidelijk via berichtgeving vooraf aangegeven. Het vlees was goed schoongemaakt en goed van kwaliteit. Kon dus niet beter wensen.
Heerlijk gegeten van alle lekkere vlees van tournedos tot entrecote en heerlijke worstjes allemaal bereid op de BBQ.
Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het vlees.