*****
Het vlees kwam goed gekoeld binnen, hebben nu ongeveer de helft gegeten en alles was tot nu toe heerlijk.
Heerlijke mooie producten. Super kwaliteit en zelfs de zelfde dag in huis gekregen. Wat een service!! Ik ga hier voortaan vaker bestellen
Perfect ontvangen en het vlees is verassend goed.
Lekker vlees.
Had grainfed stoofvlees besteld en nadat ik de verpakking opende trof ik een vleeshoop aan met ongekend veel vet. Snap dat er ergens een vetlaagje aan zit maar dit was ongekend zoveel. Gelijk de vuilnisbak ingedonderd en een mail gestuurd. Overige vlees van de bestelling was wel in orde. Maar als je kwaliteit belooft verwacht ik dat ook.
Beste P. Fiddelers, Dat is vervelend om te horen. Wij gaan dit onderzoeken. Grain fed hoort inderdaad vetter te zijn maar de verhouding die u schetst is niet okay. Onze excuses dan... Wij zullen contact met u opnemen om dit op te lossen. Excuses voor het ongemak. Groet, Team internetslagerij.nl
Lekker vlees, mooi verpakt, op tijd geleverd.
Alles supersnel en netjes ontvangen. Het vlees is zeker slagerij waardig.
Veel keuze, snelle correcte levering. Concurrerende prijzen
Heerlijke spareribs gehad!
Enorm tevreden over dit heerlijke vlees. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar het vlees was heerlijk!
Het product is goed&goed verpakt,en wordt keurig,door trunks bezorgt.Heel tervreden met internetslagerij.
Very happy with the service
top
Klasse
Heerlijk mooi vlees, En het was goed verpakt. Je proeft het verschil als je het bij de supermarkt of bij jullie haalt. 10 x lekkerder bij jullie.
Snele levering keurig netjes verzorgd goede kwaliteit vlees.
Snel en prima vlees. Blij mee
Erg tevreden over de kwaliteit van het vlees, Met vele verse producten, in tegenstelling tot de andere vele online slagers. Een echte aanrader!!
Blij met de geleverde producten Kwaliteit is goed, levering is snel
Supersnelle levering...en prima verpakt met ook nog koelelementen....
Heel blij mee.!
Als beste ervaren. De prijs en de kwaliteit van het vlees en de service zijn perfect.
Online veel keuze en overzichtelijk weergegeven. Verzending was netjes verzonden en verpakt. Produkt van perfecte kwaliteit zelfs beter dan bij onze keurslager. Dit is me vaste winkel voor me vlees.
Gemakkelijk te bestellen, betalen en uitstekend verpakt geleverd. Kwaliteit van het geleverde vlees goed (nog niet alles opengemaakt). De reactie op een telefoon boodschap en later op een email was wat traag, vermoedelijk door de extreme drukte door het slechte weer.