Perfecte kwaliteit

Prima serbice

Niks te klagen

De kwaliteit was weer uitstekend en de levering snel. Zondagavind besteld en naandagavond in huis.

Snel bezorgd, goed ingepakt!

27 december besteld, en het kwam toch 30 december nog binnen! Goede service, producten zijn goed ingepakt!

perfect en supervriendelijke klantenservice

Helaas ging er wat mis met de firma die de levering verzorgt, eerst verscheen er op track-en-trace dat er pas na een week zou geleverd worden. Met klantendiest gebeld, 2x zeer vriendelijk gesprek gehad. dan toch 2de dag geleverd en nogmaals met klantendienst gebeld. zodat ik er intussen al 3 verschillende aan de lijn heb gehad. Allemaal even vriendelijk, zijn alle Apeldoorn-ers zo lief ?

Snel en goed

De bestelling was keurig verpakt en gaandeweg het bestel en leverproces zijn we op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Kwaliteit van het vlees was goed, we hebben genoten.

Het bereft hier puur de service

Op 8 December heb ik vlees besteld voor kerst avond en eerste kerstdag. Dit zou 23 December worden geleverd. 23 December de hele dag iemand thuis gehouden. Om 14:30 bericht ontvangen dat get tussen 17:00 en 22:00 geleverd zou worden. Om 19:00 bericht ontvangen dat de levering niet gelukt was. Vreemd, we waren de hele tijd thuis. Tussen 19:30 en 22:30 geprobeerd in contact te komen. Eindelijk contact om te horen dat het niet gelukt was om het te brengen... Maar donderdag 24 December zou het zeker lukken. 'S morgens ook contact gehad(nogal lakoniek mailtje) en ja het zou donderdag geleverd worden. Geen mail ontvangen en niets ontvangen. Om 22:00 eindelijk contact om te horen dat het niet meer geleverd werd. D I s geen vlees voor kerst avond eerste kerstdag en tweede kerstdag. Het wordt nu, volgens hen, op maandag 28 December geleverd. Maar voor wat? Met name de lakonieke houding van Zowel de slagerij als de vervoerder is zeer schrijnend...

Heerlijk

Goede service, Goed vlees en een eerlijke en scherpe prijs. Meerdere bestellingen gedaan en op bovenstaande punten scoren ze elke keer even goed. Een echte aanrader!

Kwaliteit vlees super, levering kan beter.

Het vlees is ontzettend goed van kwaliteit en voor een mooie prijs! Helaas kwam het vlees een dag te laat en was de kogelbiefstuk (heel 1 kilo) bevroren, terwijl deze vers hoort te zijn. De vorige keer was alles wel super, dus voor mij nog geen reden om na 1 fout hier niet meer te bestellen.

Goed vlees en snel geleverd

Ondanks de feestdagen hadden we het vlees snel in huis. Heerlijk van gegeten.

Goede kwaliteit vlees en vlot geleverd. Al diverse malen besteld en altijd tot tevredenheid.

Lekker vlees, top klantenservice

Mooie stukken vlees, was erg lekker. Bij een leverings probleem ben ik snel en heel goed geholpen, er werd echt moeite gedaan om het probleem op te lossen.

Top kwaliteit en transactie!

Vlees was goed van kwaliteit en onder goede condities getransporteerd! Het bestellen ging gemakkelijk en was duidelijk en overzichtelijk! Een ruime keuze in het aanbod en tegen nette prijzen! Zeker een aanrader aan derde!

Uitstekende service en heerlijk vlees.

Door een communicatiefout met het vervoersbedrijf zou mijn bestelling te laat aankomen. Na een belletje werd het meteen geregeld en kwam de bestelling nog dezelfde dag binnen. Mooi verpakt en en heerlijk vlees. Mijn eerste maar zeer zeker niet mijn laatste bestelling.

Geen bezorging van de bestelling gehad.

Mijn bestelling werd op het allerlaatste moment zonder bericht gecanceled door de bezorgdienst. Kan dus over de internetslagerij zelf dus niet echt oordelen maar ze hebben het verder prima opgelost.

Heerlijk smaakvol vlees

Op de bbq green egg heerlijke beenham en haas gemaakt. Het was heerlijk.

Seer goed

Snel en goede kwaliteit

Lekker vlees voor een mooi prijs

Leveren snel en goed

Top service, vlees was goed verpakt met koelelementen en goede prijs kwaliteit verhouding.

Lekker en snel

Ja

Goed vlees snel geleverd

Parelhoen was heerlijk, biefstuk was mals. Hazenrug moet ik nog proberen

Heerlijk vlees

Voor kerst stond er Wild op het menu. Hier, op deze website vonden we Hertenpoulet, met het aantal kg wat we nodig hadden. 1.5 kg. Bezorging in gekoelde zak. Fantastisch! Ook erg belangrijk. Het vlees. Smaakte ERG goed. Heel mals, en een hele goede smaak en structuur.

Very good quality, reliable service.

Ordered Duck and TBone Steaks for Christmas, arrived on time, quality was outstanding.