Mooie producten, vooruitbesteld en netjes op de gewenste dag geleverd. Goede koude verpakking
Snelle levering (ondanks de kerst drukte), goed verpakt en goed vlees. Ik ga zeker vaker bestellen.
Goed assortiment, prima kwaliteit en ondanks de kerst drukte snel en netjes geleverd. Kwaliteit erg goed en service helemaal prima.
Heb al eerder besteld bij de internetslagerij... Dus als je dan terug komt zegt dat toch genoeg. Ben wel van plan om vaker te bestellen
Gewoon doen
Via de website een stuk kalfs Ribeye van 1 Kg besteld voor het kerstdiner. Daags erna werd de bestelling keurig optijd en perfect gekoeld verpakt geleverd. Het vlees was van uistekende kwaliteit, heerlijk mals. Ik heb het net op maar het water loopt nu alweer in mijn mond als ik dit typ. Echt een aanrader.
Netjes verpakt en goed gekoeld. Vlees zag er goed uit en was lekker.
Super! Mooi stuk vlees en goed gekoeld! Voor herhaling vatbaar!
Top, fijne producten en goede service.
Helemaal tevreden.
Snel geleverd en goede kwaliteit
5,5 kg tomahawk ribeye steak besteld. Super vlees!
Ik had vlees voor kerst besteld en de volgende dag was het al in huis. Alles was netjes vacuüm verpakt. De diamanthaas en ossenhaas waren top, boterzacht.
De schnitzels zijn in een woord GEWELDIG,wel iets te groot maar sappig en smaakvol !!!
Iedere keer als ik met kerst er vlees haal denk ik, “waarom haal ik niet vaker hier mijn vlees?”. Vandaag heerlijke Hertenbiefstuk gegeten. In 2021 zeker op de planning voor de bbq, etentjes met vrienden en de andere feestdagen!
Eerste keer via internet vlees besteld, gaan we vaker doen. Top!
Op tijd bezorgd en zeer goed verpakt. Kwaliteit is super tof.
Uitstekende kwaliteit. Kwam heel goed koud verpakt, precies op de afgesproken tijd.
Ook in deze drukke tijd daags na bestelling klaar gemaakt en geleverd. Goed gekoeld.
Super fresh Nice variety of choice Fast delivery Great phone support
Besteld, op tijd geleverd!!
Mooi assortiment van veel vers vlees. Fijne website
besteld en geleverd volgens het boekje