Ruime sortering. Goed verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen!!
Prima prijs- en kwaliteitsverhouding en zeer snelle, betrouwbare bezorging.
De koelelementen kunne iets beter worden verdeelt. Zodat het bovenste vlees niet al begint te ontdooien.
Alles snel geleverd en een heerlijke kwaliteit
Al voor het tweede jaar op rij, bij de internetslager eene bestelling van wild voor de kerst gedaan. De site is prima opgezet om makkelijk een keuze te kunnen maken. Het vlees wordt koel en keurig verpakt (geseald) snel geleverd (1 dag later). De kwaliteit van het vlees is goed: lekker verse en malse reebiefstuk! Voor ons echt een aanrader om hier je vlees te bestellen.
Supervers vlees, alles straalt uit dat het inderdaad met liefde is klaargemaakt en ingepakt. Je wordt via mail of desgewenst sms goed op de hoogte gehouden over tijdstip van aflevering. Voor herhaling vatbaar!
Voor de kerst wilde ik eens iets anders en vooral ook gemak. Vanuit m’n luie stoel toch bij de specialist terecht gekomen en heerlijk vlees in huis. Laat de kerstdagen maar komen!
Het vlees was van goede kwaliteit en de service is top
Prima slagerij en snelle goed verpakte levering, top
Als op tijd. Keurig de bezorgtijden volgens de mail!
Perfecte snelle en verse levering
prima op naar volgende keer
Topbedrijf
Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat we in Apeldoorn wonen. Vlot bestellen en op te halen. Top kwaliteit.
Mooie producten op de afgesproken tijd perfect bezorgd.
Na een dag geleverd. Alles prima geregeld. Petje af! Voor wat betreft de kwaliteit van het vlees, moeten we even wachten: dat wordt tijdens de kerstdagen verwerkt in een stoofpot. Maar het zag er prima uit.
Vlees is van goede kwaliteit. Bezorging top geregeld
goede service via internet en een snelle service
netjes geleverd en goed verpakt
Was de eerste keer maar zeker de laatste erg goed bevallen
snel geleverd en prima verzonden, ingevroren en wel prima verpakt. Zeer smakelijk vlees. Voor herhaling vatbaar
De producten zijn van goede kwaliteit, de administratieve verwerking en het ophalen gaat altijd soepel.
Heel snel en netjes geleverd.
Netjes optijd geleverd uitstekend verpakt in dubbele isolatie zakken en erg lekker vlees en een mooi assortiment aan vlees