Top service en top kwaliteit

Mooi aanbod, goede kwaliteit, horeca aanbod en vriendelijke mensen. Je kunt er ook gewoon afhalen.

Goedkoop, snel geleverd, en lekker!

Voor de kerst wilden wij eendenbouten bestellen. De bestelling moesten we toen aanvullen tot €25 euro met (o.a.) gehaktballen. Het werd snel geleverd en was zeer goed verpakt. Alles was nog helemaal bevroren toen het thuis aankwam. De gehaktballen inmiddels uitgeprobeerd en waren heel lekker!

Snel en lekker

Snel geleverd en lekker vlees

Prima vlees ,goed verpakt ,geweldige service.

Heerlijk vlees ,fantastisch verpakt ,heerlijk van smaak .

top stukje vlees ,

Levering op tijd , keurig verpakt.

wat een lekker ribbetjes

dat was weer smullen, even bestellen en ophalen, gerookt op mijn smoker en veelste weinig over voor papa

Erg goed

het vlees is super mals en heerlijk

top

Goed vlees voor een hele mooie prijs en stipt in het bezorgen

Hier kom ik vaker!

Topservice. Snel, zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen door klantenservice en ook nog eens zeer professioneel verpakt en geleverd. En als klap op de vuurpijl was het vlees botermals. Dit is wat je wilt

Komen prima hun afspraken na

Afspraak nagekomen. Duidelijkheid. Goede communicatie

Nn

Nn

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bestelling was geheim te plaatsen, 's ochtends besteld en dezelfde avond al in huis. Goed verpakt zodat de producten ook echt goed gekoeld worden.

Mooie producten tegen redelijke prijs

Prachtige producten, binnen 24 uur vacuüm en gekoeld verpakt bij u aan huis. Vlees ziet er goed uit en ons eerste portie was kalfsburger, zeldzaam lekker! Zeker de bestelling waard.

Goede kwaliteit

Voor de 1e vlees besteld, vlees is erg lekker, echt van goede kwaliteit. Ook de bezorging was meteen de volgende dag. Ga het zeker vaker doen

Super vlees, uitstekende service.

Al een paar jaar mijn go-to adres voor heerlijk horeca top kwaliteit vlees. Heerlijk!

Heel tevreden

Mijn bestelling werd gekoeld, met ijs en extra goed verpakt geleverd en dat allemaal keurig op het afgesproken aflevermoment. Ook de kwaliteit van het vlees is goed dus ik ben heel tevreden.

Top quality and friendly on-time delivery

All the cuts you wan but can't get at the supermarket. Will definately order again. Great variety!

niets op aan te merken.

levering op tijd zoals afgesproken. verpakking uitstekend. inhoud eveneens prima.

Goede kwaliteit, snelle levering, mooie voorraad

Ik heb nu ongeveer 5 keer besteld, en we hebben ondertussen enkele favorieten die elke bestelling mee komen, en steeds iets nieuws. Er is een mooi assortiment, en de kwaliteit is goed. Er zijn geregeld leuke aanbiedingen, en de prijs vind ik goed voor wat je krijgt.

Altijd positief

Goede service, mooi vlees.komt goed verpakt en temperatuur binnen. Zeer tevreden.

Snel en prima prijs

2x klapstuk dus brisket besteld en perfect verpakt in de avond afgeleverd! Aanrader voor de bbq fans onder ons

Goed vlees en nette snelle levering.

Het vlees is goed verpakt en koel. Smaakt heerlijk.

Vlees van mooie kwaliteit

Ik heb veel vlees besteld ook alvast om de kerstdrukte voor te zijn maar het zag er allemaal weer super uit. Tijdens het portioneren van de ossenhaas konden we het niet laten om alvast 2 stuk in de pan te gooien, nou dat was om te zuigen zo mals. Zo xien wij het graag

Snelle levering en uitstekende kwaliteit vlees

Snelle levering en uitstekende kwaliteit vlees. De ingesealde stukken vlees zijn netjes voorzien van een etiket met daarop naam en gewicht. Handig als je het vlees invriest.

Top ervaring

vlees was goed gekoeld geleverd, en was heerlijk