Het bestelde vlees nog de zelfde dag geleverd. En mooie kwaliteit

Geweldig zoals altijd

Prima prijzen voor prima vlees. Zelf op zondag kreeg ik binnen no time een berichtje terug toen ik twee bestellingen in 1 pakket wou laten verzenden. Dat was geen probleem. Dik tevreden over de service!

Is prima

Alleen is het jammer dat men van de tempex bakken is af gestapt. Nu het isolatie zakken zijn geworden komt het niet goed gekoeld bij je thuis. De diepvries producten vertoonden al ontdooings verschijnselen. Dit vind ik een min punt. Verder ben ik tevreden.

Super nette snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goed verpakt geleverd.

Mooi stuk procureur

Mooi vers en goed verpakt. Snelle levering. Zoals altijd prima kwaliteit tegen een goede prijs.

Super goede kwaliteit

1x geprobeerd en zeer tevreden over het vlees dus nu blijven we lekker bestellen.

Goed vlees snel bezorgd

In de avond besteld volgende avond in huis. Alles netjes verpakt en vacuüm. Vlees van goede kwaliteit

Goed vlees en zeer snelle bezorging

dans l'ensemble amicale

les achats précédant ont été bien je ne me suis pas plein, mais l'achat de la pintade, n'était pas fraiche, je souhaiterais avoir les volaille fraiche qui ne sorte pas du frigo sinon que le reste était super, le saucisse de viande fumée était vraiment super. dans l'ensemble mes achats chez vous sont satisfaisantes.

vlees van uitstekende kwaliteit, snelle levering

vlees van uitstekende kwaliteit, snelle levering

Vlees heerlijk.

Keurig optijd.

Goed en netjes geleverd

Great service and products

I recommend Internetslagerij I believe it's a fair price, great quality and fast delivery. I hope in the feature to have a lower minimum amount for delivery.

Grandioos

Zoals altijd, ook nu weer alles in goede conditie verpakt ontvsngen . Dus ,,,,,, ga zo door.

Goede kwaliteit. Prima levering

Alles perfekt verpakt aangeleverd

Mooi ruim assortiment

Veel keuze in heerlijk vlees...

Goed kwaliteit en op tijd

Snel binnen,,goed kwaliteit

Nette verzorgde snelle levering

Alles perfect verpakt. Gekoeld en in speciale zakken. En snel geleverd.

Lekker vlees en betaalbaar

Goed vlees en een eerlijke prijs volgens mij

Goede 1e ervaring

Verschillende soorten vlees besteld waarvan ik nu 2 soorten heb gegeten. Ik ben gematigd enthousiast.

Nog geen ervaring zie nog in de vriezer

Goed vlees

Zeker een aanrader. Goed stuk de 1kg kogelbiefstuk. Daarnaast was de Rib eye en de hotwings zeker een aanrader. Vlees kan je prima in de vriezer bewaren. Biefstuk en Rib eye 1 dag van te voren eruit halen en in de koelkast leggen. 3 uurtjes voor bereiden uit de koelkast om op kamer temperatuur te laten komen en hoppa de BBQ op en genieten.

Kwaliteit

Zeer lekker betaalbaar vlees.

Alles super snel ontvangen

Vanochtend besteld en in de avond al ontvangen. Geweldig. Het vlees is daarbij ook heerlijk, onze dank.

Zeer goede producten en levering

Goede service , levering dezelfde dag