Heeeeeel goed

Goed vlees en correcte levering

Goed vlees en correcte levering Goed en koel verpakt Betaalbaar Jammer genoeg geen reactie op vraag gekregen per mail

Zeer mals lekker vlees,tot in d epuntjes netjes en verzorgd bezorgd en zo heel lekker

prima service en fantastische kwaliteit !!

prima service en fantastische kwaliteit !!

Slecht

Wild poulet was heel goed. Jammer dat het bevroren was. Op de site stond vers. De kogelbiefstuk was van slechte kwaliteit. Veel zenen erin. Als ik deze kogelbiefstuk in een restaurant had gegetenen ging ik dat niet meer eten. Kalfs riblap voldeed ook niet aan horeca kwaliteit. Het was geen mooi blank kalfsvlees. Jammer. De sucadelappen heb ik nog niet gegeten. Hopelijk valt het niet tegen.

Ontvangen wat ik besteld heb

En goed

Super goede kwaliteit. En snelle service

bezorging uitstekend, kwaliteit vlees nóg beter

Alles wat zeggen dat ze zijn, hoe ze bezorgen en de beschrijving van hun producten, klopt gewoon. Wij hebben de ossenhaas besteld en het is mij gelukt om eindelijk een tournedos van restaurantkwaliteit klaar te maken. daar kan geen supermarkt (ook de duurdere) met geen mogelijkheid tegenop. Misschien een tikkie duurder, maar iedere cent waard

Uitstekend!

Ik krijg wat ik verwacht

Super service

Goede kwaliteit en service

Veel keus qua assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.

super kwaliteit vlees

alles super goed geregeld.!!! perfecte aflevering en zeer goed gekoeld vlees vlees was echt heerlijk (horeca kwaliteit)

Mooi vlees en betrouwbare levering

1e keer hier iets besteld en gaat dit zeker vaker doen.

Snel en goed

Zou graag willen weten wanneer iets vers of diepvries geleverd wordt. Erg vervelend als het diep gevroren is en je wil het meteen gebruiken.

Helemaal top

Bij gebrek aan een slangetje in de buurt

mooi vlees voor goede prijs

Heb voor het eerst besteld bij de internet slager. Hele mooie varkens procureur van het wroetvarken, entrecote Herten ham had van mij iets meer kruiden mogen hebben. Herten filet was vers en geen diepvries zoals besteld. Maar dat was alleen maar een voordeel, kon ik zelf portioneren. Wel wat vliezen in het vlees, kwestie van wegsnijden. Mooie prijs van 19,95 de kilo.

Lekker! En snelle bezorging

Goede service: ik ontving heel snel een reactie op mijn vraag via de website. Snelle bezorging Lekker eten!

Snel geleverd en goed vlees

In de avond besteld. De volgende dag al binnen. Goed vlees! Onder andere Runder riblappen. Heerlijke hachee van gemaakt.

Gemakkelijk te bestellen, snelle en correcte levering!

Er zullen nog aankopen voorzien zijn in de toekomst! Top

Foie Gras was terrible

Ordered Foie Gras from Duck. Really strange specific unpleasant taste of the product.

Fijn vlees voor een goede prijs

De biefstuk was geweldig

perfect

snel en goed

Heerlijk vers vlees!

Vooral de tournedos was super mals ! Aanrader !

Ik ben zo blij!!

Er is een grote assortiment aan producten. Ook aan orgaanvlees en vergeten vlees. En dat er de volgende dag bezorgd wordt, in een goed verpakt pakket, is ideaal Dank u wel, u ziet mij heel gauw terug!

Super lekker

Super kwaliteit, mals vlees, goede prijs , top!