Super vlees en vis

Super vlees en vis , alleen jammer dat ik moest wachten tot de vis was ontdooid

Snel geregeld, snel bezorgd en prima verpakt.

Uitstekende kwaliteit en supersnel bezorgd!

Welk vlees ik ook bestel, de kwaliteit staat altijd in een hoog vaandel. De bezorging, verpakking, prima geregeld en snel!

Eerste keer besteld, Direct een nieuwe order geplaats

Altijd een beetje sceptisch geweest over online vlees bestellen, Toch een keer geprobeerd hier en moet zeggen dat ik heel blij ben met wat het resultaat is geweest. Snel bezorgd, producten heel netjes verpakt en gekoeld. Mooie soup gemaakt met het klapstuk en runderbot, en dit is toch een hele mooie vooruitgang van het doorsnee vlees dat ik haalde bij de supermarkt. Net nog een mooi stuk Jodenhaas en Kogelbiefstuk besteld. Blijf hier zeker terugkomen

Niet vers

Ik had beter verwacht

Goed vlees, snel bezorgd

Wilde wat bijzondere vleessoorten hebben (buikspek, rundernek, lam) om wat recepten te proberen. Ik vind het lastig om in de rij bij de slager (voel dan toch een zekere druk) keuzes te maken, de internetslagerij bleek een goede uitkomst te zijn. Echt mooie stukken vlees voor een nette prijs. De bezorging was ook goed geregeld. Ik ga zeker vaker bestellen.

Bestelling de volgende dag geleverd in zeer goed verpakte materialen en staat. Het vlees was heerlijk! Zeker een aanrader.

Helemaal top Goed vlees en goede bezorging

Zoals gewoonlijk geweldig!

Ik bestel met regelmaat en ben nog nooit teleurgesteld over de kwaliteit en wijze van afhandeling van mijn bestelling. Ook ditmaal wederom top!

Lekker Vlees

Nooit slechte ervaringen met de kwaliteit. Wat ik graag nog zou hebben, bij de bbq worsten bv, is dat de ingrediënten erbij staan.

mooi vlees en prima verpakt

het was voor mij de eerste keer ,dat ik bestelde maar beslist niet de laatste keer !

Snel en goed

Tweede bestelling, eerste opgehaald en nu laten bezorgen Bijde keren nette levering.

Zeer tevreden.

Lekker vlees en erg snel bezorgd!!

zending goed verzorgd

Vlees is nog niet beoordeeld

Diverse soorten vlees besteld, top kwaliteit!

Gehakt, biefstuk, het maakt niet uit wat je besteld. Kwaliteits controle is top. Super tevreden.

Vlees goed en de verpakking top. Ik ga zekers nog een keer bestellen.

Zeer snelle levering en vlees komt zeer goed verpakt binnen en smaakt heerlijk. Zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen!

Goed vlees

Alleen kip is kwa prijs en smaak te duur

Goede service, perfect verpakt

Mooi assortiment, snelle bezorgservice. Ontzettend netjes verpakt

Goed vlees, goed verpakt en snelle levering

Goed en duidelijk.

Makkelijk handelbare site en duidelijke en snelle afhandelingen.

het vlees was prima helaas de bezorging niet

Door omstandigheden, was al het vlees ontdooit bij aankomst, dat was wel heel jammer als je bijna 4 kilo vlees heb besteld. Dus maar snel opmaken, anders zit er niet op.

Prima kwaliteit, snelle levering en zeer goede verpakking.

Echt heel goed.....