Geweldige service!

Site is gemakkelijk te navigeren. Bestelling was snel geplaatst. De levering was super snel en keurig verzorgd. Vlees van zeer goede kwaliteit. Dit was mijn tweede bestelling. Dank!

Kwaliteit is echt goed vlees goed / smaak prima prijs ook goed .wel zou ik persoonlijk wat meer in verpakking willen hebben bedoel dus (4 hamburger) of varkenslapjes ( 4) enz maar dat is mijn voorkeur nu bestel ik alles los lijkt mij gewoon handig en kostprijs is dan ook wat lager denk ik.

Snel geleverd, zeer goede spare ribs. Alleen maar goede reacties van mijn gasten.

Amazing.

Amazing meat and the delivery time was impeccable

Mooi vlees en keurig op tijd geleverd.

Ik zou het fijn vinden, als ik ook wat minder kon bestellen. Leveren jullie ook varkenslever?

Snelle levering en lekker vlees

- bestellen gaat gemakkelijk - snelle verzending + status update tijdens verzending - vlees goed en koel verpakt - kwalitatief vlees

vers, verzorgd en volgens afspraak

top

top

Helemaal goed

Zeer professioneel verpakt en perfecte kwaliteit

Uitstekende ervaring, goed vlees en prima levering

Uitstekende ervaring, goed vlees en prima levering

Fijne kwaliteit vlees en snelle levering

Zeer positief. Eenvoudige bestelprocedure, vlees keurig verpakt en de inhoud van de box is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Genoten van de Cote de Boeuf!

alles supersnel geleverd en perfekt verzorgt

snelle levering en uitstekende kwaliteit tegen een zeer goede prijs

Betrouwbaar kwaliteit

Geweldig vlees, snel en goed geleverd

Zoals altijd top.

Goed verpakt. Vers. Top. Bedankt!

snelle levering en top kwaliteit vlees!

De levering is super en goed verpakt. Het vlees is van superkwalitiet. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Ongelooflijk goed vlees!

Het vlees was heerlijk.. Ik kan het iedereen aanraden.

perfect geregeld zoals steeds

besteld- bevestigd- geleverd conform prima kwaliteit

Erg goed!

Goede kwaliteit en uitstekende levering!

Heerlijk vlees

Erg tevreden over de kwaliteit, En de snelheid van het transport.

Lekker en betaalbaar

Zoals we van de slager mogen verwachten, de prijzen lijken ons een stuk eerlijker hier.

Uitstekende behandeling en levering

Ons pakket kwam , netjes aangeleverd in een prima verpakking, met koelelementen en cq zakken , mooi geportioneerd en vacuüm verpakt Met daarop artikel emn tht datum, zal niet de laatste bestelling zijn , TOP

Niet op aan te merken

Betrouwbaar

Na aanvankelijk ietwat moeizame start, door adequaat optreden van de Internet slagerij toch een succesvolle kerst gehad. Een betrouwbare onderneming met oog voor de klanten en hun producten