Site is gemakkelijk te navigeren. Bestelling was snel geplaatst. De levering was super snel en keurig verzorgd. Vlees van zeer goede kwaliteit. Dit was mijn tweede bestelling. Dank!
Kwaliteit is echt goed vlees goed / smaak prima prijs ook goed .wel zou ik persoonlijk wat meer in verpakking willen hebben bedoel dus (4 hamburger) of varkenslapjes ( 4) enz maar dat is mijn voorkeur nu bestel ik alles los lijkt mij gewoon handig en kostprijs is dan ook wat lager denk ik.
Snel geleverd, zeer goede spare ribs. Alleen maar goede reacties van mijn gasten.
Amazing meat and the delivery time was impeccable
Ik zou het fijn vinden, als ik ook wat minder kon bestellen. Leveren jullie ook varkenslever?
- bestellen gaat gemakkelijk - snelle verzending + status update tijdens verzending - vlees goed en koel verpakt - kwalitatief vlees
top
Zeer professioneel verpakt en perfecte kwaliteit
Uitstekende ervaring, goed vlees en prima levering
Zeer positief. Eenvoudige bestelprocedure, vlees keurig verpakt en de inhoud van de box is een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!
Goede kwaliteit en snelle levering
Genoten van de Cote de Boeuf!
snelle levering en uitstekende kwaliteit tegen een zeer goede prijs
Geweldig vlees, snel en goed geleverd
Goed verpakt. Vers. Top. Bedankt!
De levering is super en goed verpakt. Het vlees is van superkwalitiet. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Het vlees was heerlijk.. Ik kan het iedereen aanraden.
besteld- bevestigd- geleverd conform prima kwaliteit
Goede kwaliteit en uitstekende levering!
Erg tevreden over de kwaliteit, En de snelheid van het transport.
Zoals we van de slager mogen verwachten, de prijzen lijken ons een stuk eerlijker hier.
Ons pakket kwam , netjes aangeleverd in een prima verpakking, met koelelementen en cq zakken , mooi geportioneerd en vacuüm verpakt Met daarop artikel emn tht datum, zal niet de laatste bestelling zijn , TOP
Na aanvankelijk ietwat moeizame start, door adequaat optreden van de Internet slagerij toch een succesvolle kerst gehad. Een betrouwbare onderneming met oog voor de klanten en hun producten