Zelfs voor kerst het bestelde vlees op tijd gekregen. Heerlijk genoten.
Grote keuze, keurig geleverd en denken goed mee
Voor de feestdagen besteld. Hele goede levering en het eten was heerlijk!
Een dikke 10 voor dit bedrijf, altijd goed.....
Vlotte levering, uitstekend gekoeld verpakt. Vlees ziet er goed uit.
zeer goede ervaring beslist niet de laatste bestelling
Zelf vlak voor kerst nog een last-minute bestelling geplaatst. De bezorging kwam precies op tijd en het vlees was goed verpakt en van top kwaliteit. Bezorgdienst was ook goed, vriendelijke bezorger en je blijft op de hoogte van de bezorging.
Alles was zeer goed verpakt en zag er zeer goed uit. Wij zijn zeer tevreden.
Keurig gekoeld en verpakt op de afgesproken dag geleverd. Prima kwaliteit vlees.
Zie hierboven
De bestelling in de drukke pre-kerstdagen is supergoed afgehandeld: duidelijke informatie over de levering, persoonlijk gebracht omdat we in de regio wonen en niet aanwezig konden zijn tijdens de aangegeven tijdstip, super-goede kwaliteit vlees. Een aanrader!
Alles was goed.
De bestellingen zijn altijd keurig geportioneerd en verpakt en de smaak en kwaliteit zijn bijzonder goed. Als je thuis een etentje geeft zal je je gasten zeker verwennen.
Mooie producten, vooruitbesteld en netjes op de gewenste dag geleverd. Goede koude verpakking
Snelle levering (ondanks de kerst drukte), goed verpakt en goed vlees. Ik ga zeker vaker bestellen.
Goed assortiment, prima kwaliteit en ondanks de kerst drukte snel en netjes geleverd. Kwaliteit erg goed en service helemaal prima.
Heb al eerder besteld bij de internetslagerij... Dus als je dan terug komt zegt dat toch genoeg. Ben wel van plan om vaker te bestellen
Gewoon doen
Via de website een stuk kalfs Ribeye van 1 Kg besteld voor het kerstdiner. Daags erna werd de bestelling keurig optijd en perfect gekoeld verpakt geleverd. Het vlees was van uistekende kwaliteit, heerlijk mals. Ik heb het net op maar het water loopt nu alweer in mijn mond als ik dit typ. Echt een aanrader.
Netjes verpakt en goed gekoeld. Vlees zag er goed uit en was lekker.
Super! Mooi stuk vlees en goed gekoeld! Voor herhaling vatbaar!
Top, fijne producten en goede service.
Helemaal tevreden.
Snel geleverd en goede kwaliteit