5,5 kg tomahawk ribeye steak besteld. Super vlees!
Ik had vlees voor kerst besteld en de volgende dag was het al in huis. Alles was netjes vacuüm verpakt. De diamanthaas en ossenhaas waren top, boterzacht.
De schnitzels zijn in een woord GEWELDIG,wel iets te groot maar sappig en smaakvol !!!
Iedere keer als ik met kerst er vlees haal denk ik, “waarom haal ik niet vaker hier mijn vlees?”. Vandaag heerlijke Hertenbiefstuk gegeten. In 2021 zeker op de planning voor de bbq, etentjes met vrienden en de andere feestdagen!
Eerste keer via internet vlees besteld, gaan we vaker doen. Top!
Op tijd bezorgd en zeer goed verpakt. Kwaliteit is super tof.
Uitstekende kwaliteit. Kwam heel goed koud verpakt, precies op de afgesproken tijd.
Ook in deze drukke tijd daags na bestelling klaar gemaakt en geleverd. Goed gekoeld.
Super fresh Nice variety of choice Fast delivery Great phone support
Besteld, op tijd geleverd!!
Mooi assortiment van veel vers vlees. Fijne website
besteld en geleverd volgens het boekje
Altijd goed!!
Website was heel duidelijk, alles werd goed aangegeven in categorieën. Vlees werd snel bezorgd in een koeltas. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Wat moet ik nu nog meer zeggen dan gewoon weer geweldig. Goede kwaliteit, redelijke prijs, prima verpakking en levering. Dus blijft alleen nog over U allemaal Prettige Kerstdagen en een Gezond2921 te wensen.
Op donderdag had ik vlees besteld en vrijdags werd het bezorgd. Het vlees zelf heb ik nog niet gebruikt, maar het ziet er allemaal keurig uit. Enige punt van aandacht is de bezorgtijd. Het zou tussen 17:00 en 21:00 uur bezorgd worden, maar het was er al om 15:00 uur. Normaliter is dat met 2 werkenden in huis lastig plannen.
Gewoon goede kwaliteit vlees voor een goede prijs. Heel netjes verpakt snel verzonden. Ook nog een snel bezorgd
Alles duidelijk op de internet site te zien. Netjes en verzorgd thuis bezorgd.
De website werkt goed. Alleen jammer dat er geen zoekbalk is. Persoonlijk mis ik de kalkoenscnitzels.
Goed product en punctuele levering.
1e keer online vlees besteld. Werd ondanks de drukte netjes de volgende dag bezorgd. Mooi vlees van goede kwaliteit en hygiënisch, netjes en goed gekoeld geleverd!
Mijn eerste bestelling. Echt een hele goede ervaring. Voor herhaling vatbaar
Super bedrijf en vlees kwam netjes en goed gekoeld aan. Bedankt voor de snelle service.