Goed en netjes geleverd
I recommend Internetslagerij I believe it's a fair price, great quality and fast delivery. I hope in the feature to have a lower minimum amount for delivery.
Zoals altijd, ook nu weer alles in goede conditie verpakt ontvsngen . Dus ,,,,,, ga zo door.
Alles perfekt verpakt aangeleverd
Veel keuze in heerlijk vlees...
Snel binnen,,goed kwaliteit
Alles perfect verpakt. Gekoeld en in speciale zakken. En snel geleverd.
Goed vlees en een eerlijke prijs volgens mij
Verschillende soorten vlees besteld waarvan ik nu 2 soorten heb gegeten. Ik ben gematigd enthousiast.
Nog geen ervaring zie nog in de vriezer
Zeker een aanrader. Goed stuk de 1kg kogelbiefstuk. Daarnaast was de Rib eye en de hotwings zeker een aanrader. Vlees kan je prima in de vriezer bewaren. Biefstuk en Rib eye 1 dag van te voren eruit halen en in de koelkast leggen. 3 uurtjes voor bereiden uit de koelkast om op kamer temperatuur te laten komen en hoppa de BBQ op en genieten.
Zeer lekker betaalbaar vlees.
Vanochtend besteld en in de avond al ontvangen. Geweldig. Het vlees is daarbij ook heerlijk, onze dank.
Goede service , levering dezelfde dag
Goed vlees en correcte levering Goed en koel verpakt Betaalbaar Jammer genoeg geen reactie op vraag gekregen per mail
Zeer mals lekker vlees,tot in d epuntjes netjes en verzorgd bezorgd en zo heel lekker
prima service en fantastische kwaliteit !!
Wild poulet was heel goed. Jammer dat het bevroren was. Op de site stond vers. De kogelbiefstuk was van slechte kwaliteit. Veel zenen erin. Als ik deze kogelbiefstuk in een restaurant had gegetenen ging ik dat niet meer eten. Kalfs riblap voldeed ook niet aan horeca kwaliteit. Het was geen mooi blank kalfsvlees. Jammer. De sucadelappen heb ik nog niet gegeten. Hopelijk valt het niet tegen.
Dag Anneke, Dat is vervelend om te horen. De kogelbiefstuk is echt een hardloper bij ons, krijgen alleen maar complimenten dus waar dit in zit kan ik niet thuis brengen. Ons kalfsvlees betreft rose en niet blank, blank, de naam zegt het al, deze is een stuk lichter. Wij hopen dat het overige vlees wel gaat bevallen en hopen u toch nog een keer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
En goed
Super goede kwaliteit. En snelle service
Alles wat zeggen dat ze zijn, hoe ze bezorgen en de beschrijving van hun producten, klopt gewoon. Wij hebben de ossenhaas besteld en het is mij gelukt om eindelijk een tournedos van restaurantkwaliteit klaar te maken. daar kan geen supermarkt (ook de duurdere) met geen mogelijkheid tegenop. Misschien een tikkie duurder, maar iedere cent waard
Ik krijg wat ik verwacht
Goede kwaliteit en service
Veel keus qua assortiment, goede kwaliteit en snelle levering.