Quality en nogmaals quality Vlees goed bevroren Chappeau
Goed vlees. Keurig verpakt en bezorgd.
Goed vlees, snel geleverd en een scherpe prijs
Boven verwachting perfect gekoeld en verpakt vlees (levering tijdens warme dagen) Kwaliteit is prima en volgens verwachting.
Snelle levering, Hoge kwaliteit Horeca-Vlees. Zeer Smakelijk! Aanrader!
Goede ervaring
Prima website Goede prijs Héérlijk
Goede kwaliteit vlees, geleverd volgens afspraak. Verpakking valt iets tegen.
Mooie tomahawk en goed gekoeld aangekomen!
De hamburgers en de bavette grain fed zijn geweldig.
Ik had lamsbout besteld en betaald voor "ca. 1500 gr". Het was 1300 gr. De lamsmedaillons waren erg verschillend van gewicht en werden als blokken aangeleverd, niet als medaillons
Beste heer Winkler, Dat is vervelend om te horen. Proberen onze klanten juist altijd iets extra te geven ipv te weinig. Wij zullen het verschil voor u crediteren in deze. Ik denk dat u zicht vergist mbt lamsmedaillons...u bedoeld varkenshaas medaillons...dit zijn kleine medaillons van circa 50-60 g. Wilt u grotere medaillons deze staan ook per 2 op de website. Hopen u hiermee te hebben geïnformeerd. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Persoonlijk vond ik de spareribs echt niet lekker en ik weet wel hoe een goede sparerib smaakt en vooral, hoe het vlees moet zijn. Dit was zompig vlees zonder structuur, beetje raar. Heb ze dan ook niet opgegeten. Ik weet niet of ik het moet aanraden want ik heb nog niet alles geprobeerd wat ik besteld heb. Maar ik neig nu naar nee.
Al meerdere bestellingen gedaan, nooit problemen ondervonden en altijd tevreden met de kwaliteit. Toch ook bij andere shops geprobeerd en viel toch tegen.
Ik bestel regelmatig bij de internetslagerij en ben nog nooit teleurgesteld. Vlotte service en prachtige kwaliteit vlees. Aanrader!
Super snel en netjes geleverd. Het vlees is zoals gewoon goed bij deze slager.
Heel snel. Goede verpaking. Aanrader.
Heerlijk gemarineerde kipshoarma en kipkluifjes. Wordt keurig verpakt en bevroren bezorgd. Keuze uit een groot assortiment vlees. Ik bestel hier zeker weer en kan het iedereen aanbevelen.
Bestelling was heel snel binnen, vlees super goed verpakt, en als laatste en niet geheel onbelangrijk, het vlees was heerlijk, de spareribs hebben we langzaam gegaard op de BBQ en waren zo mals, echt verukkelijk. De volgende bestelling zal heel snel volgen.
goed kwaliteit vlees top in gekoelde zak of box
al verschillende malen vlees besteld en altijd dezelfde uitmuntende constante kwaliteit van ***** sterren. Gewoon topkwaliteit !!
Goed hygiënisch verpakt vlees.
Ik bestel vaak bij Internetslagerij.nl als ik wat bijzonder vlees wil, bijvoorbeeld voor een BBQ en/of omdat ik gasten krijg. Het is altijd perfect. De website werkt goed. De bestelling komt snel en volgens afspraak. Het vlees is heerlijk. Ik krijg altijd complimenten van mijn gasten. En zeer redelijke prijzen, eerder op supermarkt-niveau dan op premium-slagerij niveau, terwijl je wel die kwaliteit krijgt. Absolute aanrader. Mijn favoriet: de varkensribroast.
Netjes en snel ontvangen. Vlees is heerlijk.
Geen klachten, Zeer te spreken over het vlees.
Snel en koud geleverd heerlijk vlees!