Geweldige prijzen en goed vlees allemaal geleverd binnen een dag. Super!

Prima vlees, lekker vlot

Prima vlees, lekker vlot geleverd

Goed concept, zeer goede kwaliteit en goed verpakt. Kwam binnen op de gestelde tijden. Ga zo verder

Makkelijk te bestellen, komt volgens afspraak binnen. Zeer goed verpakt. Vlees was nog volledig koud. Kwaliteit van het vlees uitzonderlijk goed. Ga zo door

Perfect!

Goed vlees, gekoeld en snel bezorgd.

Top ervaring!

Vlees kwam lekker vers binnen, niet diep ingevroren. Was echt super!

Zoals altijd perfect

Zoals altijd ben ik blij. Snelle levering goede kwaliteit.

Alles perfect in orde

Perfecte verpakking.vlees van zeer goede kwaliteit

Prima verpakt, heel gemakkelijk en goed geleverd

ik ga zeker vaker bestellen

Goed en snel geregeld

Site is makkelijk alles is goed vindbaar.

De spareribs hoef je niet te bestellen

Altijd goed vlees gehad Maar had een spanribben dik beveelt besteld helle dunne sparerib Dat was echt een tegen valer

Zoals altijd prima vlees!

Zoals altijd prima vlees. Nieuwe verpakking is helemaal top! Nieuwe bezorgdienst was even een tegenvaller omdat chauffeur niet tot aan mijn voor deur op 2de etage wilde bezorgen en pakket in de hal beneden dumpte. Klacht werd door bezorgdienst en Internetslagerij snel en professioneel opgepakt!

vlotte verzending in goede verpakking Vlees is vers en goed gekoeld smaak is prima

Snelle en keurige levering

Levering kwam bevroren en goed verpakt aan. Vlees smaakte prima.

Heerlijk vlees en snel geleverd

Bestelling zoals beloofd de volgende avond in huis bezorgd door Budbee waardoor je prima op de hoogte gehouden. Toen de deur niet openging vanaf boven, werd er keurig nog op de mobiel gebeld Vlees keurig en goed gekoeld bezorgd. Alleen de rundernek nog maar gegeten en de was heerlijk mals. Ik kijk uit naar de rest van wat ik heb besteld. Het ziet er allemaal mooi uit.

Voor de 2e maal picanha besteld. Heerlijk!

Afgelopen week voor de tweede keer twee staartstukken besteld, deze waren net zoals de eerste keer heerlijk! Zeer smaakvol en zacht. Ook deze keer netjes bezorgd in de koel verpakking.

Matig

Weetr niet of dit aan Internetslagerij ligt maar ik kreeg mijn vlees pas na 4 dagen. Heb dit gemeld maar op de eerste keer kreeg ik vrij snel een antwoord dat het vlees zeker 2 dagen goed zou blijven. Daarna nog een mail gestuurd dat ik het pas na 4 dagen binnen had maar nog geen antwoord gehad.

Zeer lekker vlees!

Eerste keer besteld en zeer tevreden. Erg lekker vlees, vooral de kippendij. Aanrader

Heerlijk vlees

Alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd is heerlijk. Ook steeds meer familie leden zijn enthousiast. Voor mij geen andere slager meer.

erg tevreden

Een verandering in een gedane bestelling wordt prima aangepast.

Super !!!!

Snel en keurig verpakt bezorgd , Vlees is super ( vooral de rollade ).

Prachtige producten en een snelle goed gekoelde levering

Super snel en koel geverd

Fijn bedrijf met eerlijke prijzen. Kwaliteit is top!

prima kwaliteit

voor het eerst via deze site vlees online besteld. keurig verpakt en prima kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle verzendservice

Ruim assortiment. Goede kwaliteit vlees. Ook de prijzen zijn van goede kwaliteit.

Top service!!!

Een vergissing in de aflever datum gemaakt en op het laatste moment moest er nog wat extra besteld worden. Geen probleem was het en werd alles te samen tip top of de nwe afleverdat (week vroeger) geleverd. Top team met dito producten!