Betrouwbaar

Goed vlees. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Producten goed gekoeld aangekomen

Dat ziet er goed en vers uit

Fantastisch vlees. Brisket en klapstuk besteld. Het feit dat je het zo zonder zoektocht kan bestellen is een prettige ervaring. De smaak niet te vergeten is geweldig.

goede kwaliteit

heerlijk vlees! goede kwaliteit en scherpe prijzen.

Levering van het vlees was goed en goedkoper dan bij de lokale slager

Levering van het vlees was goed en goedkoper dan bij de lokale slager

Super snel in huis

Netjes verpakt en goed gekoeld thuis bezorgd de sucadelappen uitgeprobeerd heerlijk mals

Uitstekend!

het vlees was zeer goed verpakt en snel geleverd. Bovendien was het vlees zwaarder dan was besteld, en van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

geweldig vlees, mooi assortiment

dit en een goede slager, snelle service, veel keuze.

Top geregeld

Levering zoals beloofd in veilige verpakking, het klonk voor ons vreemd om vlees te bestellen en laten bezorgen via internet, echter wij zijn nu overtuigd dat dit zeker een optie is voor de toekomst

Lekker vlees

Zoals je van de slager mag verwachten. Goed geregeld allemaal.

Tevreden

Alles kwam koud aan, Vlees was bovenverwachting super lekker!

Goede service en heerlijk vlees

Ontzettend klantvriendelijk. We hadden per abuis een verkeerde leveringsdatum doorgegeven wat gelukkig kon worden verzet. Het vlees was ook heerlijk..!

Goede bezorging, matige kwaliteit vlees

De eerste keer had ik alleen procureur besteld en dat was gewoon een goed stuk vlees, de tweede keer was ik zo enthousiast dat ik ook spareribs en ander bbq vlees had besteld. Het andere vlees bleek echter van een mindere kwaliteit dan ik gewend ben van een slager. Enige opmerkingen: - Spareribs zijn inderdaad dik bevleesd maar je moet zelf een extra marinade aanbrengen omdat die andere (naar mijn mening) een beetje smakeloos is. Zelfde geldt voor de varkenssaté spiesjes en de kippendijenspiesjes. - De hamburgers waren niet goed vacuüm getrokken waardoor er diverse oxidatieplekken op zaten. Hierdoor was het vlees al bruin gekleurd bij aankomst, wat ik nog nooit heb gehad bij een andere slagerij. Al met al liggen de prijzen in lijn met een normale slagerij, qua gemak is online bestellen echt top maar de kwaliteit is helaas ondergeschikt aan de kwaliteit van een reguliere slagerij.

heb er een goede indruk aan overgehouden

Levering was mooi op tijd Vlees van van zeer goede kwaliteit Vlees was goed verpakt

zeer goed

Goed vlees, goede prijs en kwaliteit, goed gekoeld verzonden!

Zeer goede kwaliteit

Al meerder bestellingen geplaatst en altijd goed. Qua levering en zeer zeker de kwaliteit. De diamanthaas hoge kwaliteit en geen snij stukjes maar hele hazen. Zo zien we dat graag. Tot nu toe onze beste ervaring met online vlees bestellen.

Top kwaliteit en uitmuntende service

Bestelling zou niet meer optijd geleverd worden, maar heel vriendelijk en rap geholpen aan de telefoon en de volgende dag was het vlees gewoon binnen. Top kwaliteit vlees voor een schappelijke prijs en zeer gemakkelijk!

Snelle levering, prima vlees.

Snelle levering, perfect verpakt. Ierse Ribeye was om te smullen.

Mooi vlees en volgens planning bezorgd

Goed verpakt kwam nog helemaal bevroren thuis. Eigenlijk alles goed kan er niet meer van maken.

Vertrouwde kwaliteit.

Prima vlees, goed verpakt, voor een uitstekende prijs.

Top producten en service

Lekker vlees, matige bereikbaarheid

Ze hebben lekker vlees en makkelijk te bestellen. Vragen via de website vergeten ze te beantwoorden. Ook na een herinnering geen antwoord. Misschien vakantie? Pas na hun persoonlijk gesproken te hebben kreeg ik een kort antwoord. Ze hebben geen allergenen lijst

Zeer goed en keurig gekoeld bezorgd

Bestel voor lekker vlees hier

Het vlees was super goed voor elkaar.

Het vlees was prima goed verpakt en super vers echt voor herhaling vatbaar.

Bestelling kwam optijd was iets meer dan ik bestelt had en kwaliteit was top

Alles keurig geregeld, en ja het vlees is uitstekend.