De bbq was een groot succes dankzij de internetslagerij. Top kwaliteit vlees ontvangen.
Uitstekende kwaliteit in producten en zeer vriendelijk contact!
Prima: Verbeterpunt: Sneller reageren op vragen via de mail.
Stuk procureur besteld en keurig volgens planning bezorgd. Mooi stuk vlees, voldeed aan alle verwachtingen!
Mooi vers vlees van uitstekende kwaliteit. Zeer goed gekoeld ontvangen. Bedankt!!
Prachtige malse entrecote, smaakvolle ossenworst en super kalfslever.. In één woord weer een vreugdevolle en tevreden bestelling. Het vlees van Jan, daar houden wij van!
Heerlijke spareribs gekocht om zelf te marineren. Spareribs hebben een mooie handzame grote, zeker niet te vet!
Door dat we graag BBQ-en op een Kamado Joe kan het met lekker grote stukken vlees, zochten we een goede slagerij. En toen kwamen we op de site van internetslagerij.nl. Mooie stukken vlees tegen mooie prijzen. En nog met een voordeel ze zitten in de buurt. Kan op de fiets de bestellen halen. Met de familie al genoten van tomahawk, kip, pull pork en entrecote Iers vers. we komen zeker vaker bij deze site.
De picanha was vers en smaakte goed. Maar als ik bij een "horeca slager" eendenborst filé bestel, verwacht ik niet dat ik een Poolse supermarkt verpakking krijg.
online besteld en volgende dag afgehaald. Netjes verpakt en snel en netjes geholpen. Maar belangrijkste een heerlijk stuk mals vlees van de bbq. Ga hier zeker vaker bestellen!
Nogmaals perfect
Top service, goede vlees prijs/kwaliteit. Aanrader.
snel en makkelijk bestellen, en natuurlijk prima kwaliteit vlees
Mooi vlees. Netjes verpakt en verzonden. Op tijd geleverd.
Prachtige stukken vlees. Zeer goed verpakt, dat is echt supee goed en zorgvuldig gedaan! Helemaal top! Blijf hier absoluut bestellen.
Top kwaliteit
Ruime keuze, goede stukken vlees, gewichten zijn hoger dan bestelling. Kwaliteit is uitstekend!
Zorgvuldig verpakt verstuurd inclusief koeling.
Prachtig vlees, goede prijs, goede communicatie. goede levering
Top kwaliteit, goede prijs
Ik kreeg een smoker cadeau op zaterdag, bestelde die avond vlees en kon het maandagochtend ophalen. Topservice!
Entrecote en de zwartpootkip besteld. Beide zeer smakelijk, kwaliteit ten top!
Producten waren half ontdooid bij aankomst en de kip zelfs nog slechts twee dagen houdbaar. Hierdoor moesten we een aantal producten al op korte termijn consumeren terwijl ik van de website het idee kreeg dat de spullen nog goed houdbaar zouden zijn. Deze verwachting is helaas niet waargemaakt.
Beste Karin, Veel van uw producten zijn een vers product. Houdbaarheid van verse kip is kort en met de dag van verzending erbij klopt die houdbaarheid. Dat is niet alleen bij ons maar overal. Alle producten kunnen ingevroren worden als u het niet op korte termijn consumeert. Hopen u hiermee te hebben gerust gesteld. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl