Ik bestel altijd mijn procureur hier. Het is goedkoper dan bij de slager en het vlees is van goede kwaliteit. Daarbij wordt het gekoeld geleverd in piepschuim en ijszakken. Geen zorgen dus.
Het vlees is altijd super goed qua kwaliteit en smaak, zowel afhalen als laten bezorgen is tot nu toe altijd vlekkeloos gegaan. Het is misschien wel duurder dan de supermarkt, maar de verschillen zijn goed zichtbaar en merkbaar.
De producten die je besteld super vers en gekoeld geleverd , ook het contact met de slagerij is super
alles goed verpakt..en goed koel verpakt en gehouden, netjes op de hoogte gehouden, wanneer het geleverd wordt
Snel en mooi verpakt in een koeldoos ontvangen
Een luxe bbq pakket besteld! In 1 woord: Geweldig!! Al het vlees is zo mals,je staat er versteld van! Ook de marinade van het vlees is werkelijk waar van top kwaliteit! Absoluut een aanrader
aanrader
Lekkere Ribeye (Australian) en zalm.
Vlees perfect verpakt. Zeer snelle levering. Komt goed gekoeld aan op afleveringadres.
Super goed geregeld met levering dat je het op eigen datum kunt laten leveren en zo. Prijs kwaliteit is ook goed. Altijd weer blij als ik besteld heb!
Altijd goed, inmiddels onze vaste slager.
super ervaren...heerlijk vlees zoals van de keuslager.
Nog nooit teleurgesteld
Maar dat ze het niet thuis afgeleverd hadden , moeten ze niet nog een keer doen.Zou ik het niet beter kunnen aantekenen dan kan ik tekenen voor ontvangst? maar een idee hoor! Het bezorgen is hier op dit moment verschrikkelijk PPT DHL DPD ze brengen hier niets alles naar een punt waar je het kan halen! maar dat gaat voor mij niet op heb niemand die iets op gaat halen, Maar geen geklaag het is voor jullie de eerst of 2e keer pas .Het is toch goed gekomen heb al weer wat wangetjes gebraden , heerlijk nog heel hartelijk dank tot de volgende keer Lydia
Makkelijk te bestellen, prettig om op te halen. Goed vlees, scherpe prijs!
Kwaliteit, met zorg verstuurd (gekoeld en snel) en transparant. Met transparant bedoel ik dat de gewichten kloppen. Bij andere online slagers/bedrijven was dit niet het geval.
Vrijdag ochtend besteld, smiddag afgehaald. Top kwaliteit tegen schappelijke prijs, zeker voor herhaling vatbaar. Gr fam. Pietza lieren
Tot nu toe prima. Heb nu voor het eerst 2 soorten vlees besteld. Goed op datum geleverd en kwaliteit lijkt heel goed te zijn. De buikspek was perfect.
Snelle levering goede kwaliteit vlees, degelijk verpakt. Gq zo door.
Soms proef ik in vlees iets fijns, dat me aan vroeger doet denken, toen mijn moeder nog voor haar gezin kookte. Dat is een halve eeuw geleden. Nu ik bij toeval vlees bestel bij Internetslagerij.nl krijg ik die zelfde sensatie weer, het vlees smaakt weer naar echt vlees! Van de procureur (wroetvarken) hebben we de heerlijkste saté babi gemaakt, en van de onderrib rundernek het lekkerste stoofvlees ooit. Alles aan de lap vlees werd mals, en smaakte goed. Het gehakt was ook lekker, de rest van de bestelling, kippenfilet en parelhoenfilet, moeten we nog klaarmaken, maar ik verwacht alleen maar goede gewaarwordingen! Succes verder, mvg
Heb nu twee keer bij Internetslagerij.nl besteld. Beide keren zeer goed bevallen, alles volgens afspraak gegaan en echt waar je voor je geld. O.a. de varkens rib roast van het wroetvarken is een echte aanrader.
Op woensdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis. Prima prijs voor lekker vlees!
Overzichtelijke site, met een ruime keuze. Snel geleverd en goed, gekoeld verpakt!
Snelle levering en top vlees (flat iron steak)
superkwaliteit goed te bereiden