duidelijk snel en goede prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering! Het vlees is lekker mals en smaakt heerlijk. En niet duur.
Geen klachten.
Procureur en sparerib besteld, kwaliteit was top en de levering zoals beloofd. Ik zal zeker nog eens bestellen.
Wat ik hier ook heb besteld het was altijd goed en netjes verpakt en op tijd geleverd.
Mooi vers vlees voor een schappelijke prijs.
Snelle levering, netjes verpakt en het vlees zag er geweldig uit
Lekker vlees voor een betaalbare prijs, netjes verpakt en wordt keurig op tijd geleverd
Goed verpakt en vlees zijn nog bevroren geleverd.
Top producten en snelle levering.
Helaas kwamen de foto’s en kwaliteit van het vlees niet overeen. Slechte adering en uiteindelijk bleek dit dus ook niet goed te zijn voor een slow brisket bereiding....
Dag Julien, Dat is jammer om te horen. De oorzaak kan ik niet achterhalen. Veel van onze klanten zijn erg tevreden over de Brisket. U heeft een stuk van 1.5 kg gehad. Het betreft dan een deel van de Brisket. Brisket is een lastig stuk vlees om te bereiden, het heeft de neiging om snel droog te worden, en vereist daarom een low & slow bereiding dat er voor moet zorgen dat het collageen in het spierweefsel afgebroken wordt, waardoor het vlees malser wordt. Doch onze excuses voor het geleden ongemak. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij
Ruime sortering goed vlees. Makkelijk bestellen en goed gekoeld en verpakt geleverd!
keurig netjes verpakt goed mooi vlees. en lekker
Heel tevreden over internetslagerij.nl zelfs meer gekregen dan ik besteld had.
Ik bestel wel vaker op deze website en heb tot nu weinig klachten gehad . Ik had een entrecote van 300 gram besteld. Hij was zo dik gesneden als een ribeye. Teven was het vlees taai en droog terwijl hij rare was gebakken.
Goede service en heerlijk vlees.
Ideaal om een mooi stuk vlees te bestellen, en op te halen. Uiteraard ook handig als je in Apeldoorn woont.
Het positieve vond ik dat het super goed verpakt was en was goed gekoeld. Ik had het niet verwacht. Wat ik echt minder vond is dat er op de website staat dat wanneer je voor 12 uur A.M. besteld de volgende dag geleverd wordt. Nou dat is dus niet waar. Ik had het al verwacht dus ik hen het ruim op tijd besteld maar ik vind het gewoon incorrect om zo te adverteren terwijl je weet dat het onmogelijk is. Verder had ik duitse braadworst besteld. Op de site stond er op de verpaking een duitse vlag maar bij levering stond deze er niet op, dus vraag ik me af of ze echt duits zijn of niet. Dus dat was ook minder, maar het smaakte wel lekker. Dus op zich wel genoten van het geheel.
Beste Sai, Dank voor uw review. De Duitse braadworsten zijn echt Duits, de Duitse vlag is inderdaad weggehaald door de leverancier. Op het etiket vindt u de herkomst gegevens. Deze worden speciaal voor ons gemaakt en zijn exclusief in Nederland. Als u wilt kunnen wij u het etiket toe sturen. M.b.t. de levering is het voor 12 uur besteld de volgende dag in huis. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor een leverdatum, of de volgende dag of later, wat u wenst. Binnenkort gaan we beginnen om het op dezelfde dag te leveren van de productie, dan wordt het in de ochtend bereid en tussen 17.00 en 22.00 uur geleverd aan huis. We zien u graag terug. Hopen u hiermee te hebben geïnformeerd en graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
we hebben de hamburgers en sparerips al geproefd deze waren heerlijk als dit de opstap is voor de rest van de bestelling dan kan ik bijna niet meer wachten. Was onze eerste bestelling zullen er zeker meer volgen.
NVT
Ben tevrdden. Mooi vlees goede smaak en op tijd geleverd.
Dusss...
de beste ervaring tot nu toe meegemaakt met online slagers. Ik zal niet zo snel meer ergens anders bestellen.
De kipschnitzels vinden we normaal gesproken heerlijk. Dit keer waren ze erg flauw!