Een goede en snelle levering, keurig verpakt met koelpacks. Kwaliteit vlees ook goed.
Bestelling goed en snel geleverd. Vriendelijk, kwalitatief en prijs goed.
X
wat een heerlijke spareribs waren dat. 5 stuks gerookt op mn smoker volgens 3-2-1 principe, nou ik ga niet meer naar een steak house ofzo. normaal eet je daar 3-4-5 stuks ribs, maar hier hadden we er eigenlijk aan 2 meer dan genoeg. volgende dag 4 ribs gekookt en daarna gewoon op de bbq, ook wel heel lekker maar roken wauzers
Meat is fresh and taste good!
Bestelling was erg eenvoudig. Goede prijs - kwaliteit verhouding. Ik werd via internet volledig op de hoogte gehouden wat er met mijn pakket gebeurde.
Omdat er vragen waren over de levertijd werd ik netjes gebeld en daarna werd de zending nog dezelfde dag verzonden. De volgende dag al binnen, goed verpakt en van een geweldige kwaliteit.
Producten zijn van goede kwaliteit. Zelf bestelling opgehaald, snel en vriendelijk.
Vlees in top kwaliteit. Zeer te aan te bevelen Alleen de bezorger niet. Kreeg mail waneer het bezorgt zou worden. Ik heb gezorgd dat er iemand thuis was. Bezorger gaat gewoon weg. Dat vind ik belachelijk.
Gebruiksvriendelijke site, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering!
Snelle levering, goed verpakt en uitstekende kwaliteit
top !!
Zeer tevreden over de vleeskwaliteit
Zie boven, persoonlijk vind ik de prijs wat te hoog. Maar ja de kwaliteit is ook hoog.
Niets op aan te merken. Website is super duidelijk, goede prijs/kwaliteitverhouding. Levering is snel, goed verpakt en vlees was goed gekoeld. Gaan zeker nog eens bestellen hier.
Snelle levering, goede kwaliteit en scherp geprijsd
Hartelijk dank voor het mooie pakket. Het vlees is heerlijk en keurig koud ontvangen. Tot de volgende keer.
all good
Beste heer Mertens, Hartelijk dank voor uw review. U heeft van ons volgens onze gegevens nog nooit een kortingscode/ voucher ontvangen. Dit was uw 1e bestelling bij ons. Ik denk dat u ons met een ander bedrijf verward wij strooien zeker niet met kortingscodes en vouchers. Ook kunnen wij geen correspondentie vinden over vragen van prijsberekeningen. Wij investeren veel geld in de eps boxen en onze klanten zijn veelal lovend over de kwaliteit van verpakken en koelen. Deze review kunnen wij ons niet in herkennen. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Originele beoordeling
Berekening van cart klopt niet samen met kortingcode. Zeker met of zonder shipping Kwaliteit is goed maar prijs is redelijk hoog. Ik stuur emails met vragen en prijzen berekening. Een kortingcode sturen is niet de oplossing bij problemen... Ik heb nog een aantal vouchers maar ik weet niet of het de moeite blijft om te blijven bestellen. Vlees was ook maar zeer matig gekoeld. Jullie concurrentie gebruiken isomo boxen met koelelementen. Blijft langer koeler
Goed vlees, verhouding prijs kwaliteit prima in order. De enige opmerking is voor minimaal 40,- bestellen om te laten bezorgen.
Zeer tevreden over kip en kalfsvlees ,en eberco varkensvlees .
vlees was goed mals, en vers.
Vlees is echt goed en de bezorging helemaal top
vlees was perfect levering snel en zeer goed verpakt
Mijn bestelling is snel verzonden; goed verpakt en het belangrijkste super lekker! Pulled pork is echt een aanrader!