Super kwaliteit vlees

Super kwaliteit vlees wat mooi wordt verpakt Bestel alleen mijn special vlees bij Jans vlees in Apeldoorn

Vlees is goed verpakt bezorgd en op tijd.

Vlees was van mooie kwaliteit

Mooie producten, geweldige service en nette prijzen.

Internetslagerij.nl levert mooie producten, zowel vers als ingevroren. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid hebben prioriteit en dat merk je aan alles. En dat verwacht je misschien niet altijd. Het contact, de vriendelijkheid, het meedenken, het oplossingsgericht zijn, enthousiast en wijze van communicatie bij bestelling en afronding. Dit gecombineerd met prijzen waardoor een leuk stukje vlees betaalbaar blijft is voor mij 5***** waard.

Goeie webshop. Overzichtelijk

Vlees is heel goed verpakt. Ziet er ook goed uit.

Goed vlees

Product voldeed niet aan de verwachting/verkoopgegevens

Cote de Boeff besteld. Bij product staat dat herkomst Nederland is. Ontvangen product kwam uit Australië. Ingevroren product laten ontdooien en netjes klaargemaakt. Product was hard en taai, niet het geld waard. Kwaliteit onder de maat. Na klacht bij webshop een tegoedbon van 5 euro op volgende bestelling. Staat niet in verhouding tot kwaliteit ontvangen vlees (weg moeten gooien) en wat je bestelt (ontvangt iets anders dan je bestelt).

zeer goed !!

Het vlees kwam zeer goed verpakt en snel aan !! Klein probleempje met een van de vacuüm verpakte stukken vlees maar na contact werd dit mooi opgelost !! Al bij al zeer tevreden !!

subliem

zeer snelle levring naar Belgie, mooi vlees, heel tevreden

Geweldig. Beste service, lekkerste vlees

Heerlijk vlees, goede prijzen, perfecte service. Wij bestellen hier altijd ons vlees.

barbecuegoed

Wij hebben genoten van de kwaliteit, smaak en mooie porties. Overigens goed verpakt.

Goed vlees, goede service

Ik ben altijd tevreden met jullie product en service!!

Kwaliteit in service en producten!

Mooie producten, top kwaliteit. Ik kom er graag.

Tweede keer bestellen en helemaal tevreden

Snel, goed verpakking. Vlees is prima.

Geweldige service

Deze slager heeft niet alleen een prima kwaliteit vlees, maar geeft ook prima service mbt de verzending.

Goed het lag klaar op de afgesproken tijd.

Bestelling lag klaar op de afgesproken tijd en was goed verpakt.

Goede snelle service

Goed vlees, netjes verpakt en snel geleverd.

Wij hebben een tegoedbon gevraagd

De medewerkers waren zeer behulpzaam en welwillend om ons verzoek te helpen realiseren.

Alles prima

Goede snelle service, snelle levering, goede kwaliteit van het vlees

Het vlees was weer voortreffelijk

Gewoon goed als altijd. Goed vlees, netjes verpakt en snel geleverd. Tot de volgende keer.

Zeer goede ervaring

Goed geholpen door een vriendelijke mevrouw.

Goede kwaliteit vlees

Bij af halen een onprofessioneel ontvangst/afhandeling

Super lekker vlees

Van bestelling tot levering alles dik in orde

Prima kwaliteit en snelle levering

Heerlijke en mooie producten. Altijd van een goede kwaliteit en iedere keer als ik mijn bestelling weer binnen krijg: Genieten!!!

Echte geweldig!

Super service en prachtig kwaliteitsvlees.