In één woord heerlijk.
Kwalitatief heel goed vlees voor een mooie prijs!
Hoef niet lang draderig te zijn over Internetslagerij, het is goed en dat is het!! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Keurig verpakt en voor zover ik na 3 dagen kan beoordelen zeer goed.
Mijn eerste internet aankoop van vlees. Het werd netjes in een tempex doos aangeleverd met koel elementen. Alles was goed verpakt alleen twee van de spareribs waren niet zo vacuüm verpakt als de andere twee. Kwaliteit van het vlees was goed, het heeft goed gesmaakt.
Fantastische mooie stukkenvlees, voor een nette prijs
Wederom goede ervaring! De website biedt veel keuze en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.
Mooi vlees netjes verpakt goed gekoeld
Het vlees smaakte goed en de levering was ook snel.
Al meerdere malen hier vlees besteld. Altijd netjes op tijd geleverd en prima kwaliteit.
Beste spareribs, ribeye en nog veel meer die ik ooit heb gehad. Zeer goed!
Lekker vlees. Snelle service ondanks de drukke dagen. Veel keus. Mbt de dozen, daar zou wat mij betreft wel een statiegeldsysteem aan mogen zitten.
Uitstekend product , snelle levering en uitstekende verpakking.
Heerlijk vlees!! Wij gaan weer bestellen.
Ik had drie producten besteld. Rundvlees; picanha met veels te veel vet. Ribeyes weinig smaak. Varkenshaas sate prima.
Dag Albert, Dat is teleurstellend om te horen :( Onze slagers moeten er op toezien dat er altijd kwaliteit geleverd wordt. Excuses dat u het zo heeft moeten ervaren. Hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding en netjes afgeleverd in koelvers verpaking, top!
Heerlijk
Al een aantal keren besteld
snelle levering ,goed gekoeld verpakt en heerlijk vlees
nvt
Alles was zeer netjes. Zat goed gekoeld verpakt. Het bevroren vlees was nog redelijk bevroren. Voldoende om weer in de vriezer te leggen. Het vlees zelf is ook goed en mals. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op tijd geleverd en netjes gekoeld. Kwaliteit van het vlees is mals en vers
Vlees is lekker
Prima levering