Perfect vers vlees van goede kwaliteit en voor een eerlijke prijs! Snel bezorgd en erg goed en koel verpakt.
top vlees voor een eerlijke prijs....service is perfect!
Goed kwaliteitsvlees en snelle levering.
Heel veel vet op de ribroast vlees op zich goed De bavette moeten we nog proberen
Al verschillende keren besteld. Super vers vlees, keurig verpakt en goed geregeld met post.nl altijd netjes binnen afgesproken tijd! Aanrader
Echt super goed vlees. Al diverse keren besteld en het is elke keer weer top !
Varkens bil en worsten besteld! Alles net zoals altijd(niet de eerste keer besteld) goed verpakt en geleverd(dankzij postnl) Top top! Kwalitatief vlees!!
Vlees is prima en goed verpakt. Ik had alleen een bbq gepland en die liep wel in de soep omdat PostNL pas een dag later het vlees kwam bezorgen.
Beste Arnoud, Om te beginnen onze excuses voor het geleden ongemak. Houd wel rekening dat een bestelling 1-2 dagen kan duren. 98% binnen 1 dag geleverd, anders een dag later. Bestel op tijd zeggen wij, dit voorkomt teleurstellingen. Helaas hebben wij geen invloed op PostNL. Hopen u toch snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
goedendag ik heb 7 april een bestelling gedaan bij internetslagerij en vindt hoe het gegaan is in 1 woord heel slecht 8,9,10, april steeds een mail wegens drukte kan het niet bezorgd worden. Ik mag aannemen dat mijn bestelling 8 april verstuurd is en dat wordt dan uitgesteld tot vandaag 11 april.Het kan best vacuüm verpakt zitten maar vind dit niet normaal.
Beste Sjaan Range-Winters, Begrijp uw teleurstelling volledig. Gelukkig is dit niet de standaard ervaring van onze klanten. Inderdaad PostNL heeft flink verzaakt! Onze excuses voor het geleden ongemak. Met vriendelijke groet, Team internetslagerij.nl
Goede kwaliteit en perfecte levering
Goed verpakt en heerlijk vlees. Helaas duurde de levering door de crisis wat langer
Heerlijk vlees en een eerlijke prijs. Alles keurig verzorgt.
Heerlijk en eerlijk vlees. Per soort gevacumeerd .
Ben goed telefonisch geholpen met vragen mbt het stuk brisket wat ik ging bestellen. Dit als comment in mijn bestelling gezet en naar wens gekoeld geleverd. Brisket besteld, prima stuk vlees voor de prijs die je betaald. Echter zou ik graag meer keuze willen zien in de kwaliteit brisket (meer marmering). Deze was erg mager in de marmering.
Meerdere malen goede ervaring opgedaan met bestellen bij de online slager. Het enige nadeel, ik vind het zo zonder om het verpakkingsmateriaal weg te doen. Het zou beter gerecycled kunnen worden.
Nadat ik mijn bestelling in de avond plaatste, kreeg ik de volgende dag netjes een telefoontje met de melding dat mijn pakket die dag op de post ging. De volgende ochtend arriveerde het vlees, netjes verpakt en gekoeld. Prima service!
Geweldig. Goed koud ontvangen zelfs in deze tijd. Vlees ziet er erg lekker uit.
Heerlijk vlees en goede service
De lekkerste vlees op de internet.
Snelle levering goed vlees!!
Ben zeer tevreden. De levering was snel, ondanks de rare tijd waarin we leven. Het vlees dat ik heb besteld zag er mooi uit. Ga zeker vaker bestellen.
Dit was mijn 3de bestelling en ook deze is weer prima uitgevoerd. Het vlees is van goede kwaliteit en de prijs is ook mer dan prima Is het duurder dan in de supermarkt; Ja Is de kwaliteit beter dan in de supermarkt; Zeer zeker!
Vlees werd op de beoogde datum bezorgd. PostNL was echter nooit aan mijn deur geweest en had het pakket bij "buren" aan de andere kant van het huizenblok bezorgd. Vlees zelf is prima.
Best crispy pork belly draft ever!
Prijs zou wel iets omlaag kunnen Verder geen aanmerkingen